Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Mediators in Apeldoorn

Mediator in Apeldoorn nodig?
Met ruim 1.500 aangesloten mediators vindt u altijd de mediator die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van mediators. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de mediator met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Apeldoorn (Gelderland)
Arbeidszaken: Als arbeidsmediator begeleid ik verzuimsituaties van werknemers. Ik ben daarbij gewend te communiceren met bedrijfsartsen, casemanagers, advocaten en uiteraard de managers en medewerkers. 88% van mijn arbeidsmediations zijn het afgelopen jaar succesvol afgerond. Dat betekent dat in plaats van de verzuimsituatie de werknemer en werkgever samen hebben gekozen voor re-integratie met het maken van werkafspraken of voor beëindiging van de arbeidsovereenkomst op een correcte manier. Relatiecheck: De Relatiecheck?Mediation is speciaal voor stellen die helderheid willen krijgen over waar ze werkelijk gelukkiger van gaan worden: in de relatie blijven of scheiden? Want als er niets gebeurt dan is straks niemand gelukkig! Zij willen graag zo snel mogelijk onder begeleiding het gesprek met elkaar aangaan over de situatie waarin zij beland zijn. Echtscheidingen: Naast MfN Registermediator ben ik FFP gecertificeerd financ...

Apeldoorn (Gelderland)
Begeleiding van scheiding van A tot Z. Met een specialisatie in ondernemers, expats en mensen met een hoog gezamenlijk inkomen. Ik ben uw mediator en scheidingsbegeleider en werk nauw samen met een zeer ervaren register financieel echtscheidings accountant (RFEA). Voor begeleiding van partijen samen maar ook individueel (echtscheidingscoaching). U kunt daarbij kiezen voor: - mediationgesprekken - online mediation* - pendelen tussen partijen via mail en telefoon - coachingsgesprekken * Online mediation: mediation gaat geheel of gedeeltelijk via een soort mailsysteem op momenten die u kiest. U heeft daarbij geen rechtstreeks contact met de ander. Pluspunten: - discreet - 100% onafhankelijk financieel advies - zeer concreet en werkbaar ouderschapsplan - deskundig én ervaringsdeskundig - vaste nette tarieven - alles in één hand Diensten: - alimentatieberekeningen - vermogensverdelin...

Apeldoorn (Gelderland)
Factor K Training, Coaching & Advies is actief binnen zorg en welzijn, onderwijs, overheid en dienstverlening. Centaal staat de begeleiding van organisaties, teams en individuen bij het ontdekken, ontwikkelen en benutten van hun talenten. In deze trajecten nemen echte betrokkenheid, nauwe onderlinge samenwerking en co-creatie een belangrijke plaats in. De gedreven en ervaren eigenaar van het bureau is Coen Seur, psycholoog en senior trainer consultant. Hij combineert op verrassende wijze inhoudelijke deskundigheid met creatieve invalshoeken, waarbij de inzet van gespecialiseerde trainingsacteurs een plus-factor vormt. De leeromgeving is dynamisch, belevingsgericht en veilig. Coen is onder meer gespecialiseerd in professionele communicatie, verandermanagement, teambuilding, intervisie, klantgericht handelen en omgaan met probleemgedrag. Klanten ervaren hem als een inspirerend vakman en als succesvol facilitator bij het cr...

Apeldoorn (Gelderland)
peppermediator.nl : Waarom wachten totdat het echt te laat is? Ik zorg ervoor dat beide partijen in een vertrouwelijke en vrijwillige sfeer gezamenlijk naar een oplossing zoeken. Beide partijen krijgen de mogelijkheid om de standpunten te verwoorden en worden gestimuleerd deze standpunten en belangen van de ander beter te begrijpen. Een geslaagde mediation door peppermediator.nl kan de verstoorde relatie tussen partijen herstellen. Door de inzet van peppermediator worden deze conflicten niet via de juridische weg opgelost maar tussen de partijen. Een mediator is neutraal en beslist niets, maar zorgt ervoor dat de partijen zelf tot een oplossing komen. Communicatie tussen beide partijen wordt bevorderd en de wederzijdse belangen worden zichtbaar gemaakt. Het doel van de inzet van peppermediator.nl is dat beide partijen vanuit deze belangen tot een gezamenlijk gedragen en optimale oplossing komen.

Apeldoorn (Gelderland)
Intercoaches werkt voor organisaties met deze vragen; 1. Hoe worden we marktgerichter? 2. Hoe krijgen we onze medewerkers mee in het proces naar resultaatgerichter werken met meer aandacht voor de klant? 3. Hoe gaan onze medewerkers ( in onze eigen dienstverlenende) organisatie plezier krijgen in efficiency, klantgerichtheid en goede communicatie? 4. Wat zijn spelregels op het gebied van communicatie en bejegening die eigen competenties kunnen worden?. En hoe train je daar je mensen in? 5. Wie kan mijn eigen trainers volgens het principe van train-de-trainer opleiden? (Wij willen graag kant-en-klare maatwerktrainingen inkopen. Dus ook de trainershandleidingen voor onze eigen collega's. Kan dat?) 6. Wie helpt ons om de eigen medewerkers enthousiast te maken voor een training?

Apeldoorn (Gelderland)
NTMediation is de praktijk van Nelly Takken en gespecialiseerd in arbeidszaken en familiezaken. Nelly Takken heeft een achtergrond in de jeugdhulpverlening en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Zij werkt sinds 2005 als Gecertificeerd Rechtbankmediator. Sinds 2008 is NTMediation gevestigd in Apeldoorn en werkt samen met verschillende advocaten in Apeldoorn en Dieren. Bij echtscheiding verzorgen wij een volledige afwikkeling van uw scheiding: het financiele gedeelte en de opstelling van het ouderschapsplan. Bij arbeidsvraagstukken werken wij samen met het Werk Advies Team (WAT) in Apeldoorn; een samenwerkingsverband van verschillende specialisten waaronder een arbeidsdeskundige en een advocaat.

Apeldoorn (Gelderland)
DVL Totaal is een totaalaanbieder van zakelijke dienstverlening voor starter en MKB. DVL kan als volledige backoffice fungeren maar is ook sterk op ieder dienstverleningsvlakvlak individueel. DVL totaal is een samenwerkingsverband tussen boekhouders, accountants, debiteurenbeheerders, incassospecialisten (Gerechtelijk en buitengerechtelijk), juristen, advocaten, verzekerings- en pensioenspecialisten en iedere klant krijgt zijn/haar eigen accountmanager om alle zaken te behartigen. DVL is een bedrijf dat graag de concurrentie aangaat, zonder op de kwaliteit in te leveren. Daarbij leveren wij maatwerk voor de best mogelijke prijs.

Apeldoorn (Gelderland)
Echtscheiding is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een leven. Een echtscheiding kost enorm veel energie. De emotionele impact die een scheiding heeft op beide partners en de kinderen is enorm. De echtscheidingsmediator van Estea Mediation begeleidt u bij alle aspecten van een echtscheiding: alimentatie, boedelverdeling, ouderschapsplan, omgangsregeling en financiën..

Apeldoorn (Gelderland)
Mediation is zeker aan te raden als emoties en relaties een belang rijke rol spelen. Bij echtscheidingen of andere geschillen hebt u er bijvoorbeeld alle belang bij dat u na de oplossing van het conflict nog met elkaar overweg kunt. En de kans dat dat lukt wordt groter als u sámen naar een oplossing zoekt.

Apeldoorn (Gelderland)
'Juist' is een constatering dat we elkaar begrijpen. Mijn juist hoeft niet uw juist te zijn. Ik respecteer juist uw juist.


Apeldoorn (Gelderland)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021