Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Mediators in Den Bosch

Mediator in Den Bosch nodig?
Met ruim 1.400 aangesloten mediators vindt u altijd de mediator die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van mediators. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de mediator met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Rosmalen (Noord-Brabant)
Beste, U staat voor een van de moeilijkste beslissingen in uw leven Daarin kan, de aanpak van Mediationtafel u prima ondersteunen. Ik ben gediplomeerd en zeer ervaren. De ervaring heb ik opgedaan als mediator; scheidingen, ouder kind problematieke, buren conflicten en problemen op de werkvloer. Daarnaast ben ik al vele jaren manager waarbij de mens zelf een belangrijke rol speelt Een bijzondere plaats nemen kinderen bij mij in, enige jaren heb ik crisis opvang gedaan, via jeugdzorg, waarbij de scheiding van de ouders dramatisch is verlopen. U kunt van mij een zakelijke, resultaat gerichte aanpak verwachten waarin ik ook gebruik maak van mijn creatieve achtergrond. Daarnaast heb ik een zeer breed netwerk om alle problemen welke wij samen tegenkomen direct aan te pakken Wij mij betreft kunnen we snel aan de slag, dat is ook belangrijk. Eerst even geheel vrijblijvend kennismaken, daarna maken we gezamenlijk een plan van aan...

Rosmalen (Noord-Brabant)
Je nieuwe toekomst is voor een groot deel afhankelijk van de financiële mogelijkheden. Ik help jullie, met kennis van zaken en begrip voor de emoties, bij het nemen van de juiste beslissingen. Scheiding Geregeld betekent dat er iemand voor jullie is, die overal bij kan helpen. Omdat ik RFEA-deskundige, financieel planner en erkend hypotheekadviseur ben, kan ik jullie financieel, fiscaal en juridisch advies geven, bemiddelen, het convenant en het ouderschapsplan opmaken en uiteindelijk de scheiding indienen. Waar nodig en gewenst kan ik een financiële planning maken om de nieuwe toekomst in beeld te brengen en kan ik zelfs een hypotheekadvies geven. Ik heb dus alles in huis om jullie goed van dienst te kunnen zijn. Als ik jullie volledige scheiding begeleid zal ik daarnaast, als service, helpen met de belastingaangifte over het jaar van scheiding. Maar ook als je alleen een beetje hulp nodig hebt, kun je bij me terecht. Bijvo...

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Mijn kracht ligt in het één op één coachen, daar ben ik goed in, dat is mijn passie. Mensen in beweging brengen zodat zij patronen gaan doorbreken en op basis daarvan andere keuzes gaan maken. Ik doe dit door te starten met het helder krijgen van de hulpvraag. Wat wil je bereiken, wanneer is voor jou de coaching geslaagd? Hoe ziet de toekomstige situatie er voor jou uit.? Tijdens de gesprekken stel ik vragen en geef feedback op datgene wat ik zie en hoor, in relatie tot de coachvraag. Ook oefeningen en huiswerk zijn onderdeel van het traject. Ik maak gebruik van verschillende methoden en technieken. De combinatie met mijn jarenlange praktijkervaring in het bedrijfsleven maakt mij tot een resutlaatgerichte coach, met hart en ziel..

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Wij geven advies en begeleiding op maat aan mensen die betrokken zijn bij een echtscheiding. Als relaties eindigen is dat een ingrijpend proces van heftige emoties, emoties van verlies van wat er was en angst voor de toekomst. Voor kinderen is een scheiding nog het meest ingrijpend. En als ouder kun je er voor zorgen dat de scheiding voor hen geen negatieve gevolgen heeft door elkaar respectvol te blijven benaderen. En dat is waar ik anderen in begeleid: meer in hun kracht te komen en regie te nemen over hun eigen leven. Samen pakken we de koe bij de horens in een omgeving waarin in vertrouwen alles besproken kan worden. Ik werk samen met andere deskundigen zoals een kindercoach, advocaten, financieel adviseurs.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Van Ewijk Advocaten Mediators is een full service advocatenkantoor voor onder andere een advocaat en/of mediator in familierecht of arbeidsrecht. U kunt terecht bij onze kantoren in Oss en Den Bosch. We kiezen voor snelle en praktische oplossingen, als het even kan in uw voordeel. Nodeloos procederen is er bij ons niet bij. Wij staan garant voor service en kwaliteit op het hoogste niveau, voor betrokken specialisten die doelgericht en vastberaden te werk gaan. Goed overleg met onze klanten, handelen met kennis van zaken en binnen de mogelijkheden van het recht zijn onze uitgangspunten. En dat tegen een eerlijke, inzichtelijke prijs.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Bosman Legal & Coaching is in 2010 gestart. Mr. J.H. Bosman heeft als fysiotherapeut ervaring opgedaan in de gezondheidszorg, als bedrijfsjurist in diverse commerciële bedrijven en heeft 8 jaar ervaring in de advocatuur. Zij is zich sinds 2008 gaan toeleggen op coaching en mediation. Zij richt zich met name op coaching (individuen en relaties of ouder-kind) en mediation (voor particulieren en bedrijven) waarbij een juridische component van belang is, zoals arbeids- of familierechtelijke geschillen en contractuele geschillen.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
De Raad van Mediators werkt met gecertificeerde mediators door heel Nederland. Meestal zit er wel iemand in de buurt! Daarnaast zijn er binnen alle disciplines specialisten. Vakbekwaam, efficiënt en persoonlijk zijn de kernwaarden die we hanteren. In conflictsituaties zorgen wij dat het opgelost wordt! Ook bij echtscheiding helpen wij u met het volledige trajekt en indien u er samen uit wilt komen, hoeft een echtscheiding niet duur te zijn!

Rosmalen (Noord-Brabant)
VerHeldring is een ervaren mediatorsbedrijf, gespecialiseerd in arbeids- en samenwerkingskwesties. 'Met respect voor gevoel naar een oplossing' , resultaatgericht. Dorine Heldring heeft zelf in de corporate business gewerkt- IBM en RABObank Nederland. Gevormd door deze ervaringen begeleidt ze op respectvolle wijze het proces in de mediation.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Met name interesse/ervaring in relatieconflicten: zowelzakelijk/arbeidsverhoudingen en privérelaties (buren/familie). Alleen bereid tot bemiddeling bij echtscheiding als beide partijen belang kinderen voorop stellen.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
NMI registermediator met als specialisatie echtscheidings- en familiemediator, dit laatste in brede zin. Ik heb, vanuit mijn achtergrond, specialistische kennis over kinderen die extra zorg behoeven.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Voor uitgebreide omschrijving zie: www.waalmediation.nl

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Met aandacht en inspiratie komen tot de beste oplossingen!

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)


Rosmalen (Noord-Brabant)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019