Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Mediators in Deventer

Mediator in Deventer nodig?
Met ruim 1.500 aangesloten mediators vindt u altijd de mediator die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van mediators. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de mediator met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Deventer (Overijssel)
Mr. Fred W. van Welsem ERVAREN . VEELZIJDIG . VISIE Mr. Fred W. van Welsem is een onafhankelijke, ervaren, en deskundige begeleider van conflictsituaties met een juridische achtergrond als advocaat en een opleiding als psychotherapeut. Zijn aanpak kenmerkt zich door aandacht, zorgvuldigheid en integriteit en hij richt zich op duurzame uitkomsten. Hij wordt ingeschakeld als mediator, echtscheidingsbemiddelaar, coach, onafhankelijk extern vergadervoorzitter, bestuurder en trainer. Door zijn aanwezigheid en aanpak ontstaat een sfeer van ruimte, veiligheid en vertrouwen die het mogelijk maakt de (juridische en emotionele) loopgraven te verlaten en zonder de realiteit van het moment uit het oog te verliezen de toekomst te verkennen en bepalen. Op deze wijze hielp hij honderden cliënten van schijnbaar uitzichtloze situaties naar een toekomst met perspectief. Voor meer informatie: www.welstone.nl www.echtscheidingdeventer.nl ...

Deventer (Overijssel)
Mijn naam is Harriette de Vries, ik ben mediator en freelance schrijver. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn eerste boek en veel freelance opdrachten voor voornamelijk reiswebsites en kranten. Naast mijn werk als schrijfster ben ik mediator en heb mijn eigen mediation praktijk. Sapphire Mediation. Ik begeleid mensen na echtscheiding, maak ouderschapsplannen, schrijf echtscheidingsconvenanten en begeleid kinderen na scheiding. De combinatie van schrijver en mediator vind ik perfect. Ik deel bij beiden volledig mijn eigen tijd in en kan ook gemakkelijk juridische teksten schrijven en op deze manier verbonden blijven met de juridische achtergrond rondom mediation. KORTOM! ik heb twee super leuke banen die ik allebei vol passie uitvoer.

Deventer (Overijssel)
Onder de naam "Arie van Eijk Mediation" ben ik in 2014 mijn eigen bedrijf gestart. Voor die tijd heb ik heel lang ervaring opgedaan met allerlei vormen van conflictbemiddeling in zowel profit als non-profit organisaties en de laatste jaren ook in de gehandicaptenzorg. Alvorens met mediations van start te zijn gegaan heb ik de opleiding tot registermediator met goed gevolg doorlopen, alsmede de specialisatie familiemediation. Ik sta sindsdien ingeschreven in het Mfn-register, een kwaliteitskeurmerk voor mediators.

Deventer (Overijssel)
Als mediator en coach heb ik jarenlang ervaring op het gebied van scheidingen, familiezaken, gezinsondersteuning en relaties. Ik ben daadkrachtig, nuchter, maar tegelijkertijd ook warm. Ik werk oplossings- en resultaatgericht. Ik help jullie graag! Neem vrijblijvend contact op via leonie.jansen@quickmediator.nl of 06-55088550 voor een gratis intake, dan kijken we samen welke oplossing het beste bij uw situatie past, waarbij eventuele kinderen niet uit het oog verloren worden!

Deventer (Overijssel)
Mediation Als mediator combineer ik mijn jarenlange ervaring in het onderwijs met mijn afstudeerrichtingen, personen- en familierecht en sociaal-economisch recht. In het MBO-onderwijs heb ik dagelijks te maken met conflicten. Tussen jong volwassen studenten / ouders / docenten en stage bedrijven. Deze ervaring vormt dit een solide basis om u als mediator te kunnen begeleiden bij conflicten in de familiaire sfeer en binnen het bedrijfsleven.

Deventer (Overijssel)
Gespecialiseerd in personen- en familierecht, tevens scheidingsmediator. Lid van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS), alsmede lid van het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

Deventer (Overijssel)
Ervaren mediator voor scheidings- en familiezaken, arbeidsconflicten en teamsamenwerking (maatschap, VOF).Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021