Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Mediators in Emmen

Mediator in Emmen nodig?
Met ruim 1.500 aangesloten mediators vindt u altijd de mediator die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van mediators. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de mediator met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Emmen (Drenthe)
Als u kiest voor mediation betekent dat dat u de intensie heeft er samen uit te komen, ik als mediator begeleid u daarin. Zie mij als katalysator in dit proces. U kiest samen voor de beste en prettigste oplossing zodat u over 10 jaar nog steeds denkt :" Dat hebben we destijds goed en prettig geregeld." Zeker als er kinderen in het spel zijn, is mediation de beste manier om te scheiden, met kinderen blijft u immers altijd aan elkaar verbonden. Voordeel van mediation is lage kosten , hoog resultaat. Het gaat erom wat u beiden wil, samen komen we eruit. Daarna werken we alles uit en maken een echtscheidingsconvenant, ouderschapsplan etc.etc. Quickmediator is een franchise organisatie waarbij er een intensieve samenwerking bestaat tussen de franchise nemer en het hoofdkantoor. Zo heeft de mediator beschikking over een achterban bestaande uit juristen, advocaten, hypotheekverstrekkers en notarissen, tevens kan er overleg...

Nieuw-Amsterdam (Drenthe)
Re-move is een bureau dat zich al 18 jaar heeft gespecialiseerd in trainingen op het gebied van communicatie, commercie en samenwerken Care-and-Discover is het nieuwste concept, en tevens hebben wij een concept voor open trainingen , de competentiecarrousel. Naast trainingen geven wij coaching op het gebied van loopbaanontwikkeling, gedrag t.o.v. anderen, (startende ) burn out klachten en persoonlijke problematiek. Binnen Re-move zijn twee opgeleide mediators actief, met ervaring in persoonlijke mediation als ook in organisaties. www.care-and-discover.com (nieuw concept) www.competentiecarrousel.nl (open trainingen) www.re-move.nl (trainingsbureau) www.tongrimm.nl (persoonlijke website)

Emmen (Drenthe)
Ik werk graag met mensen. Ik ben manager geweest van uiteenlopende diciplines, een aantal jaren OR-lid geweest en ruim 9 jaar MT-lid geweest. Ik heb in 2010 de training Professionele Mediation bij het MTi gevolgd, de kennistoets gedaan en bekwaam me in 2011 in arbeidsmediation. Mijn ambitie is samenwerking te verbeteren. Mijn aanpak is om de partijen te begeleiden in hun communicatie zodat ze inzicht krijgen in hun achterliggende individuele en wederzijdse belangen en autonoom tot gemeenschappelijk gedragen afspraken kunnen komen.

Emmen (Drenthe)
mediation bij zakelijke conflicten, arbeidsgeschillen (samenwerking en verzuim) en letselschade in combinatie met algemene juridische praktijk, en organisatie-advies. Juridische expertise: Gespecialiseerd in vragen betreffende concurrentie, overeenkomsten en onrechtmatige daad. Bijzondere kennis van het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht in het kader van letselschade Organisatie-advies: thema's: visie-doelen-plannen-uitwerken ontwikkelen, samenwerken, groei presentatie en marketing (teksten)

Emmen (Drenthe)
Quickmediator onderscheidt zich van de traditionele advocatuur door een persoonlijke en menselijke benadering, waarbij wij rekening houden met uw gevoelens en/of zakelijke belangen. Onze werkwijze is zorgvuldig, transparant en snel. U kunt op ieder gewenst moment een afspraak voor mediation met ons maken. Binnen 24 uur heeft u met ons een afspraak. De eerste afspraak is altijd gratis! Quickmediator de mediator voor de beste mediation lage kosten, hoog resultaat!

Nieuw-Weerdinge (Drenthe)
U overlegt met de andere partij onder begeleiding van een onafhankelijke derde persoon: een mediator. Dat is iemand die is opgeleid om u te helpen via gezamenlijk overleg tot een oplossing te komen. Hij of zij is zelf volstrekt onpartijdig en geeft geen oordeel. Mediation kan in bijna elk conflict worden toegepast. De voorwaarde daarbij is dat beide partijen vrijwillig meewerken aan mediation.


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021