Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Mediators in Nijmegen

Mediator in Nijmegen nodig?
Met ruim 1.500 aangesloten mediators vindt u altijd de mediator die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van mediators. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de mediator met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Nijmegen (Gelderland)
Scheidingspraktijk Apart Verder zorgt ervoor dat alles goed, zorgvuldig en met respect voor elkaar geregeld wordt. Als ervaren bemiddelaar zijn wij neutraal en onafhankelijk. Wij weten alles over de juridische en fiscale kanten van een scheiding. Maar we hebben ook oog voor het emotionele proces dat u doormaakt. U hoeft dus niet meer naar een advocaat, wij regelen uw scheiding van A tot Z. Daarnaast werken wij met een speciaal programma genaamd KIES om uw kinderen tijdens en na de scheiding te begeleiden. Dat KIES werkt heeft onderzoek door de universiteit van Utrecht uitgewezen. Onze werkwijze is uniek doordat zowel u beiden als uw kinderen worden begeleid door een specialiseerde MfN familie mediator en dat alles onder een dak. KIES(T) u ook voor het kind? Wilt u weten wat de kosten zijn? Neem dan contact met ons op voor een GRATIS adviesgesprek of bel naar 06-21449991. Wij kunnen dan voor u een prijsafspraak maken op basis van ...

Nijmegen (Gelderland)
Ik heb een juridische achtergrond. Als advocaat heb ik ruime ervaring opgedaan in het beëindigen van geschillen binnen het arbeids- familie- en contractenrecht door middel van advisering, overleg of procederen. Vanaf 2001 ben ik als rechter-plaatsvervanger verbonden aan de rechtbank Zutphen. In beide hoedanigheden heb ik een goede kijk ontwikkeld op de belangen die bij conflicten kunnen spelen en de mogelijke (praktische) oplossingen. Ik ben als hoofddocent verbonden aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen waar ik het vak mediation doceer, welk vak wordt aangeboden binnen de opleiding HBO-rechten.

Nijmegen (Gelderland)
La Sfida Bedrijfscoaches werkt al vele jaren met individuele mensen en zeker ook met teams, om ze (weer) goed te laten functioneren in hun eigen omgeving, dan wel de keuze te maken een andere omgeving te zoeken, afhankelijk van het probleem en mogelijke oplossingen. Veel gewerkt van binnenuit organisaties, maar zeker ook als ingehuurde mediator. De persoonlijke klik is essentieel in deze vertrouwensrelatie. Wij zullen de verwachtingen heel goed afstemmen.

Nijmegen (Gelderland)
Ik maak sinds 2008 als mediator deel uit van Mediation Plus, een samenwerkingsverband van ervaren MfN-registermediators. Dat wij verschillende achtergronden hebben, zien wij als een groot voordeel: het maakt ons breed inzetbaar. Ik ben als jurist met grote ervaring in het bestuursrecht actief in geschillen tussen overheid en burger en begeleid veel arbeidsrechtelijke geschillen. Verder bemiddel ik bij conflicten tussen burgers onderling.

Nijmegen (Gelderland)
Wij zijn mediator op diverse conflictgebieden. Echtscheidingsbemiddeling voeren wij ook uit op verzoek van de rechtbanken in Arnhem en Den Bosch. Drs. Jeanine Wessels volgde haar opleiding in Nederland. Zij is lid van het NIP en NMI. Drs.Hans van Haandel volgde zijn opleiding in Leuven/Belgie alwaar mediation al breder en vaker wordt toegepast in vergelijking met Nederland.

Nijmegen (Gelderland)
Plan to Behaviour werkt op een praktische en creatieve manier door kennis (sociale psychologie, bedrijfskunde, marketing, etc) te combineren met de praktijk. Deze sterke koppeling tussen kennis en praktijk is wat Plan to Behaviour uniek maakt in het werkveld en ervoor zorgt dat wij u als bedrijf in de goede richting helpen.

Nijmegen (Gelderland)
Het oplossen van een geschil over een contract of overeenkomst, een verstoorde werkrelatie of arbeidsconflict. Ik ben gespecialiseerd in langdurige en lastige dossiers in de sectoren zorg & welzijn en vastgoed. Ik ben jurist, mediator en ervaringsdeskundige aan beide kanten van de tafel.

Nijmegen (Gelderland)
reeds 5 scheidingsmediator met gemiddeld 60 zaken per jaar. Veel ervaring dus. Gespecialiseerd in kinderen in scheiding. onderdeel van De Scheidingsmakelaar; alle expertise in huis op alle relevante gebieden. Daarnaast zakelijke co-mediations samen met Hans Nijenhuis voor MKB Mediation.

Nijmegen (Gelderland)
Ik verzorg communicatietrainingen, ik coach teams en coach individueel. Ik heb veel ervaring met het trainen en coachen van docenten. Verder heb ik klanten in de zakelijke dienstverlening en de gezondheidszorg. Kijk voor meer informatie op www.deltatrainingen.nl

Nijmegen (Gelderland)
Na tijdje gericht te zijn op buurtconflicten verbreed ik de aandacht waarbij het verleden als (gezins)voogd hulpzaam is bij het vaststellen van de ouderschapsplannen. www.breinvoorkeuren.nl voor specifieke ingang als mediator.

Nijmegen (Gelderland)
Rianne Hillenaar-Cöp is advocaat en NMI Registermediator. Als mediator behandelt zij familiezaken en arbeidszaken. Zij wordt regelmatig als mediator door de rechtbank ingeschakeld.

Nijmegen (Gelderland)
Mensen zo met elkaar laten praten, dat ze zelf tot een bevredigende oplossing komen van een conflict dat hen onoverbrugbaar leek. Zie ook Branbergen Samenwerken en Training

Nijmegen (Gelderland)
- coaching, zowel privé als arbeidsgerelateerd - trainingen: feedback, samenwerken, leiderschap, mindfulness - intervisie, mentorvaardigheden

Nijmegen (Gelderland)Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021