Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Mediators in Tilburg

Mediator in Tilburg nodig?
Met ruim 1.500 aangesloten mediators vindt u altijd de mediator die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van mediators. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de mediator met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Tilburg (Noord-Brabant)
Van probleemverkenning tot eindrapportage - in elke fase van een proces kan ik hulp bieden. Ik heb er altijd weer plezier in om knopen te ontwarren, zaken op de rails te zetten en te zorgen voor samenwerking. Maar ik duik ook graag in de inhoud en kijk onder de oppervlakte. Probleemverkenning Wat is er nu echt aan de hand? Door stakeholder- en conflictanalyse breng ik in beeld wat er speelt: welke partijen zijn er betrokken en hoe liggen hun posities en belangen? En/of ik geef een overzicht van de actuele stand van denken en weten door deskresearch en interviews. Proces- en projectontwerp Succes van projecten en programmas staat of valt met een transparante en werkbare structuur, dat weet ik uit ervaring. Ik zorg voor helder geformuleerde doelen, een efficiënt en doelmatig ingericht proces, duidelijke verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Communicatie-advies en mediation Analyseren hoe problemen in elkaar zitten is...

Tilburg (Noord-Brabant)
Ik ben Marjon de Bruijn en ik heb in Leiden Fiscaal Recht gestudeerd. Als NMI mediator, erkend hypotheek adviseur en deskundige op het gebied van levensverzekeringen zorg ik, samen met u, dat uw huwelijk of relatie in zijn totaliteit financieel wordt ontvlochten. Ook de fiscale aspecten, heffingskortingen en toeslagen krijgen veel aandacht omdat daar voordelen voor u kunnen liggen die u anders wellicht over het hoofd zou zien. Mijn uitgangspunt van elke mediation is dat wanneer u achteraf terug kijkt op deze bijzondere en ingrijpende fase in uw leven, het gevoel heerst van "dat heb ik toen goed en weloverwogen gedaan". Bel mij gerust voor een afspraak, ik ben u graag van dienst.

Tilburg (Noord-Brabant)
NMI Register Mediator en Psycholoog NIP met ruim 20 jaar ervaring als Manager HRM. De combinatie van kennis van en ervaring met arbeidsgerelateerde problematiek en een psychologische achtergrond vormt een degelijke basis voor een deskundige begeleiding van uw (arbeids)conflict. Stimuleert creatieve oplossingen en snelle, doeltreffende doorloop van een mediationtraject.

Tilburg (Noord-Brabant)
IlaMediation begeleidt en ontzorgt uw echtscheiding van scheidingsmelding, mediationgesprekken, ouderschapsplan, echtscheidingsconvenant, vermogensopstelling, kinder- en partneralimentatieberekening, uitspraak rechtbank tot aan de inschrijving GBA. Tevens is IlaMediation gespecialiseerd in Arbeidsmediations bij verstoorde arbeidsrelaties, verzuim en ontslagbemiddeling.

Tilburg (Noord-Brabant)
Advocatenkantoor met 6 mediators en 29 advocaten. Gericht op MKB,non-profitinstellingen, overheden en Particulieren. Persoonlijke ervaring: sedert 1973 advocaat, gedurende 5 jaren dir. Bureau voor Rechtshulp en sinds 2001 NMI-mediator. Thans vz sectie arbeidsrecht. In mediation vooral gericht op arbeidsrecht, overheden, onderwijs en zakelijke conflicten.

Tilburg (Noord-Brabant)
Momenteel ben ik werzkaam als advocaat en mediator bij De Voort Advocaten | Mediators te Tilburg. Als advocaat houd ik me voornamelijk bezig met het collectieve arbeidsrecht. Op het gebied van mediations ben ik op een breder gebied werkzaam. Tevens ben ik als vrijwilliger verbonden aan buurtbemiddeling te Waalwijk en Loon op Zand.

Tilburg (Noord-Brabant)
Gespecialiseerd advocaat en (scheidings)mediator op het gebied van echtscheiding, alimentatie, omgang, gezag en erfrecht. Deskundige hulp voor een betaalbare (vaste) prijs. (aspirant) lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators.

Tilburg (Noord-Brabant)
Donderdag netwerkdag: Communicatie tussen Business en IT. Invulling van strategie bij het uitrollen IT-projecten. Begeleiding van beslissingen door managers en medewerkers.

Tilburg (Noord-Brabant)
zie website: www.devoort.nlOver Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021