eXperIT

Delft (Zuid-Holland) - vakgebied Netwerk-systeembeheer
eXperIT
eXperIT is een ervaren partner in het bouwen, ondersteunen en onderhouden van betrouwbare en kwalitatieve ICT oplossingen voor een breed scala aan bedrijven en hun activiteiten.

Onze mensen beschikken over een cliëntgerichte benadering, enthousiasme en toewijding. We hebben oprechte interesse in uw bedrijf en een persoonlijke interesse in klanttevredenheid.

We leveren een verscheidenheid aan oplossingen, met inbegrip van site-to-site communicatie, internet toegang, op afstand werken, applicatie hosting, webhosting, netwerkbeveiliging, gegevensbescherming en professioneel netwerk consultancy.

Onze betrouwbare systemen stellen ons in staat om uw bedrijfsactiviteiten op de juiste manier te ondersteunen. Door dit te combineren met onze snelle en veerkrachtige serviceverlening krijgt uw bedrijf de aandacht die het verdiend.

We zijn een bedrijf met toonaangevende service en ervaring op het gebied van zakelijke dienstverlening. Ons bedrijf is gebaseerd op open, duurzame en communicatieve relaties met de klanten, zodat u op elk moment weet waar u staat. Zodoende kunt u zich focussen op uw business en niet op de hulpmiddelen.
Op zoek naar een goede en betaalbare systeembeheerder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
eXperIT
Vakgebied: Netwerk-systeembeheer

Adres
Schieweg 93
2627 AT Delft (Zuid-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021