suXus B.V.

Wateringen (Zuid-Holland) - vakgebied Netwerk-systeembeheer
Onze organisatie:

Al bijna 10 jaar levert suXus Managed IT services een breed scala aan internetdiensten aan het midden- en kleinbedrijf. We combineren uitstekende kwaliteit met een betaalbare prijs. Samen met onze partners zorgen wij niet alleen voor passende oplossingen die werken, vooral bieden we optimale service ondersteund door goede hardware en klantgerichte support. Bij suXus staan de wensen van onze opdrachtgevers centraal.

suXus is trots op zijn klanten. Met de meeste van onze klanten hebben we een langdurige samenwerking, iets wat ook altijd het uitgangspunt is voor onze dienstverlening. Wij werken voor diverse groeiende en dynamische organisaties in verschillende sectoren waaronder accountancy, bankwezen, techniek, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, productie, marketing en technologie.

Partners:

Betrouwbare ICT dienstverlening vergt samenwerking. Op het gebied van hardware, software en hostproviding werkt suXus samen met een aantal vaste partners. De door ons gebruikte servers staan in datacentra in heel Nederland. Daarnaast bieden wij in samenwerking met partners servers en diensten in Duitsland en Engeland.
Op zoek naar een goede en betaalbare systeembeheerder?
Gratis offertes aanvragen »

Bedrijfsgegevens
suXus B.V.
Vakgebied: Netwerk-systeembeheer

Adres
's-Gravenzandseweg 37
2291 PE Wateringen (Zuid-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024