Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Netwerkbeheerders in Drenthe

Netwerkbeheerder in Drenthe nodig?
Met ruim 700 aangesloten netwerkbeheerders vindt u altijd de netwerkbeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van netwerkbeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de netwerkbeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Smilde (Drenthe)
Fontijn is gespecialiseerd in ICT, web en print voor de zakelijke markt. Onder ICT vallen onder andere de volgende onderdelen: - Levering hard- en software (diverse merken, waaronder HP, Apple, IBM, Cisco, Microsoft, Adobe, VMWare en meer) - Installatie en configuratie van hard- en software - Aanleg en beheer van netwerken - Preventief en correctief beheer, zowel op locatie als remote - Helpdesk en support - Levering en beheer (online) diensten Fontijn biedt een aantal eigen (online) ICT diensten voor de zakelijke markt: - Backdrive Online Backup - Hosted Exchange en hosted Sharepoint - Hosted serveromgeving/werkplekken - Narrow Casting - Hosted VOIP (telefonie) We kunnen dus een totaalpakket op ICT gebied leveren. Van levering van de hard- en software tot installatie, beheer en online diensten. Naast ICT, is Fontijn ook gespecialiseerd in web en print, hieronder vallen o.a. het bouwen van websites en webshops, in...

Annen (Drenthe)
OSOL | projects is niet 1 bedirjf, het is een netwerk van gekwalificeerde professionals met 1 vast aanspreekpunt. Hierdoor is een uitermate flexibel "bedrijf" ontstaan waarbij voor elk project steeds de optimale teamsamenstelling plaats kan vinden. Internet is tegenwoordig de belangrijkste bron geworden voor onze promotionele doeleinden en bedrijfsactiviteiten. Wij helpen uw online presentie te creëren of te verbeteren (logo, huisstijl, website en ander design) maar ook met het uitdenken/stroomlijnen van uw marketingplan en andere internet gerelateerde diensten. Onze specialisatie is daar één project van te maken. Maak gebruik van onze kennis, ervaring en expertise in alle werkvelden. OSOL haalt het beste uit uw idee. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het laten uitwerken van uw (internetgebaseerde) concept. Daarnaast verkopen wij eigen concepten, websites en domeinnamen. Sinds kort kunnen wij ook zeer profes...

Bovensmilde (Drenthe)
Het gebruik van internet is de afgelopen jaren drastisch veranderd. En met de toegenomen online concurrentie is het belangrijker dan ooit om onderscheidend vermogen te hebben ten opzichte van concurrenten. Echt succes zit in de laatste 10%, doorgaan waar anderen stoppen. En blijven optimaliseren en verbeteren. Want er is maar één ding wat echter zeker is, het gebruik van internet zal altijd blijven veranderen. Afslag2 helpt ondernemers online groei te realiseren. Dit doen wij onder andere door goed te kijken naar uw organisatie, uw uitstraling en uw doelgroep. Wij leveren een maatwerk dienstverlening die aansluit bij uw organisatie en maximaal uw mogelijkheden en kansen benut. Of dit nu om een website, een webshop of een social media campagne gaat.

Peize (Drenthe)
NetDistrict is gespecialiseerd in: Hosting: - Domeinen - SSL Certificaten - Webhosting - Managed Hosting Telecom: - VoIP - Netnummers & 0800/0900 Servicenummers - Beheerde telefooncentrale Printing: - Ontwerp - DTP - Drukwerk Systems: - Software en Hardware oplossingen - Ontwikkeling

Emmen (Drenthe)
Schoonbeek I.C.T. is een allround dienstverlener die gebruik maakt van freelance medewerkers en ZZP ers. Door deze opzet zijn wij zeer flexibel en kunnen wij beschikken over alle kennisgebieden die met automatisering te maken hebben.

Emmen (Drenthe)
Netwerk- en Systeembeheer voor het MKB in Drenthe, Hard- en Software installatie en Pro-actief Onderhoud. Uw eigen IT afdeling, maar dan voordeliger.

Emmen (Drenthe)
Werkzaam op gebied van PC op maat (custom PC) voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. gericht op particulier zowel als zakelijk verkoop.

Assen (Drenthe)
Wij kunnen veel voor u betekenen zoals PC-helpdesk, PC-onderhoud, PC-hulp thuis of op afstand, websitebouw, onderhoud en restyle.

Roden (Drenthe)
webdesign, reparatie & onderhoud, in- en verkoop van computeronderdelen en netwerkbeheer voor MKB

Roden (Drenthe)
bemiddeling en detacheringsbureau van ict freelancers/ docenten/ trainers


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019