Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Netwerkbeheerders in Friesland

Netwerkbeheerder in Friesland nodig?
Met ruim 700 aangesloten netwerkbeheerders vindt u altijd de netwerkbeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van netwerkbeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de netwerkbeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Leeuwarden (Friesland)
Vodixxe IT Solutions is een frisse onderneming met veel ervaring. Wij bieden diverse diensten aan, en een oplossing op maat, voor al uw IT uitdagingen. Naast het maken van websites kunnen wij ze ook voor u hosten en uw online zorg volledig op ons nemen. Wij zijn niet alleen online te vinden, ook (offline) desktop applicaties nemen wij voor onze rekening. Kent u die klusjes die zo doodsimpel zijn, regelmatig moeten gebeuren maar toch zo enorm veel tijd kosten? Een op maat gemaakte applicatie kan hier al snel een forse kosten besparing betekenen! Bij Vodixxe IT Solutions bent u verzekerd van een goede samenwerking en het nakomen van gemaakte afspraken.

Leeuwarden (Friesland)
Met een toegewijd team van professionals bieden wij simpele IT-oplossingen en -diensten voor het gehele MKB op basis van pro-actief beheer, ongeacht welke branche. Door het implementeren van deze pro-actieve oplossingen, houdt u de kosten voor IT-beheer in de hand en is uw continuïteit toch gegarandeerd. En dit alles ook nog eens tegen een zeer voordelig tarief!

Workum (Friesland)
Sträter MKB Support levert flexwerk voor het MKB. bestaande uit oa secretariaat, backoffice en PR werkzaamheden. Detachering op locatie is uiteraard ook mogelijk. Zowel voor grote als kleinschalige projecten zijn wij flexibel en multifunctioneel inzetbaar. Wij beschikken over onze eigen, compleet ingerichte kantoorruimte.

Leeuwarden (Friesland)
Bata ICT werkt voor u als het gaat om verhelpen van storingen aan computernetwerken. Ook voor installatie en onderhoud aan netwerk beveiliging, internetverbinding kunt u bij ons terecht. Bata ict levert elke bedrijf situatie wel een oplossing, waarbij ict diensten en ict apparatuur toegepast kunnen worden.

Heerenveen (Friesland)
Eventhis is een organisatie die zich richt op het begeleiden en adviseren van lokale overheden bij het opzetten en uitvoeren van ICT projecten. Eventhis werkt vanuit de ambitie om organisaties die zich willen ontwikkelen, verder te helpen. Ons motto is niet voor niets voor organisaties in beweging!

Leeuwarden (Friesland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019