Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Netwerkbeheerders in Noord-Brabant

Netwerkbeheerder in Noord-Brabant nodig?
Met ruim 700 aangesloten netwerkbeheerders vindt u altijd de netwerkbeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van netwerkbeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de netwerkbeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Breda (Noord-Brabant)
PCHR (P.C. & Hardware Resourcing) is opgericht in 2008 door Jeroen Nederveen en heeft zich gespecialiseerd in hardware resourcing voor bedrijven van1 tot 10 medewerkers. Wat doet PCHR (P.C. & Hardware Resourcing) nu precies? Het motto van PCHR is: IT & Play waarbij de doelstelling is dat per klant een maatwerkoplossing word aangeboden. U wilt een PC behuizing met uw bedrijfslogo, een design server kast welke gewoon op kantoor kan staan of IT bouwplaats inrichting met vervangingservice dat bij diefstal brand etc. Binnen 24 uur een werkende oplossing wordt aangeboden? En dit alles voor een vast bedrag per maand inclusief ondersteuning. Alles wat u wenst op het gebied van PC, laptops, telefonie etc. kunnen wij voor u regelen. Indien gewenst kan PCHR ook korte trainingen aanbieden voor uw gebruikers als u bijvoorbeeld een nieuwe telefooncentrale heeft gekocht.

Roosendaal (Noord-Brabant)
MASS is een uiterst flexibele ICT onderneming met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van kantoorautomatisering. Onze specialisatie ligt in de implementatie en het beheer van kantoornetwerken voor het midden- en kleinbedrijf. Door de jaren heen hebben we voor de meest uiteenlopende ICT vraagstukken altijd wel een passende oplossing kunnen vinden. Hierdoor hebben we een uitgebreid portfolio aan beproefde ICT oplossingen weten op te bouwen. Door onze nuchtere kijk op ICT zult u versteld staan hoe snel wij uw ICT infrastructuur kunnen veranderen in een modern en storingsvrij geheel. Bent u op zoek naar een betrouwbare ICT partner met ervaring en kennis van zaken? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ontdek wat MASS voor uw organisatie kan betekenen!

Eindhoven (Noord-Brabant)
Nevax is bedrijf dat is gespecialiseerd in het realiseren en stabiliseren van de ICT binnen bedrijven. Onze klanten kunnen grotere MKB'ers zijn maar kleine eenmanszaken willen wij ook met alle plezier helpen om hun ICT netwerk in orde te krijgen. Nevax is een bedrijf dat gegroeid is door het feit dat onze prijs kwaliteit verhouding niet klopt. Wij zijn goed in wat we doen, echter tegen te lage kosten. Maar daar in tegen leveren wij wel kwaliteit en onze klant is tevreden. En dat is voor ons een cruciaal punt onderwerp, wij vinden dat de klant altijd centraal staat. Onze diensten moeten dan ook voor iedereen toegankelijk zijn. Nevax is gespecialiseerd in. - Domeinen - Curcussen - IT Helpdesk - Netwerken aanleggen - Cloud hosting - Werving & selectie

Tilburg (Noord-Brabant)
One stop shop Dankzij onze unieke one stop shopping benadering zijn wij de ideale internet service provider voor het MKB. Webdesign, domeinregistratie, contentmanagement, zoekmachineoptimalisatie en hosting: we hebben het allemaal in huis. Steeds meer organisaties kiezen er voor om samen te werken met zo min mogelijk leveranciers. Dat schept duidelijkheid en maakt communicatie snel en efficiënt. Het is van belang om samen te werken met een partner die totaaloplossingen kan bieden. Hier vindt u alles onder één dak op internetgebied. Van het ontwerp van een eenvoudige website tot de realisatie van een volledig geïntegreerde e-businessapplicatie. Als u op zoek bent naar een full service bedrijf voor uw internetactiviteiten dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Eindhoven (Noord-Brabant)
ACA IT-Solutions kent twee divisies: De afdeling Infrastructure Solutions levert, implementeert, onderhoudt en ondersteunt oplossingen voor bedrijfsnetwerken. De kern hierbij is gericht op de aanleg, ondersteuning en beheer van een informatiestructuur. De afdeling Business solutions houdt zich bezig met het adviseren, leveren, implementeren en ondersteunen van administratieve en logistieke bedrijfssoftware. Het betreft software oplossingen voor de volgende sectoren: De financiële administratie, groothandel, zakelijke dienstverlening, productie/maak industrie, de vastgoed sector, accountancy en salaris & personeel. ACA IT-Solutions biedt in samenspraak met de klant totaaloplossingen op de informatie-vraagstukken van de klanten.

Wouw (Noord-Brabant)
Heldere communicatie, vooruitstrevende technologie en de klant centraal. Dat zijn de speerpunten van XIVISOFT. XIVISOFT is een software ontwikkel onderneming welke zich profileert d.m.v. een gerichte en persoonlijke aanpak vanaf het eerste contact tot aan oplevering van de opdracht, service achteraf en verder. Wij geloven dat de veelal bureaucratische werkwijze in de softwareontwikkeling branche ook anders kan. Wij beschikken over de mogelijkheid om zowel de technische als grafische realisatie van uw project op ons te nemen. Op deze manier kunnen wij de technische mogelijkheden van de applicatie perfect combineren met de visuele weergave hiervan. Vind meer over ons op onze website: http://www.xivisoft.com

Woudrichem (Noord-Brabant)
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, inrichten en onderhouden van computernetwerken. Ons bedrijf is voort gekomen uit een hoge vraag naar persoonlijke en snelle hulp bij IT-incidenten. Hierbij hebben wij klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dagelijkse zorgt ons bedrijf ervoor dat gebruikers ongestoord kunnen werken, dat alle data van onze klanten veilig is, en dat deze bedrijven zorgeloos kunnen ondernemen en niet meer naar hun IT-omgeving om hoeven te kijken. Dit realiseren wij door het leveren van verschillende diensten die ondernemers naar eigen inzicht binnen hun organisatie kunnen inzetten.

Helmond (Noord-Brabant)
Skybit is een klantgerichte IT-dienstverlener op het gebied van kantoorautomatisering, gespecialiseerd in Cloud Computing (online werkplekken). Met onze service, kwaliteit en ervaring zorgen we voor een IT-oplossing op maat. Ons doel is langdurige, succesvolle relaties aan te gaan waarin de wensen van onze klanten centraal staan. Op basis van topmerken als Microsoft, Hewlett-Packard, VMware en Juniper worden betrouwbare IT-systemen geleverd, voor kleine en middelgrote organisaties. Wij bieden professionele IT, met een persoonlijke benadering, tegen een scherpe prijs. Skybit: IT as a service!

Waalre (Noord-Brabant)
Naast mijn technische achtergrond heb ik de opleiding journalistiek gevolgd van de Stichting Cursussen Wetenschapscorrespondentie. Ik heb jarenlange ervaring in de procesindustrie en de zakelijke dienstverlening. Daarnaast ben ik al lange tijd actief op het gebied van medezeggenschap. Mijn kennis en ervaring zet ik graag zo breed mogelijk in. Ik ben analytisch sterk, kan goed luisteren en schrijven, breng rust, werk gestructureerd, leg gemakkelijk contacten, kan vastgelopen projecten vlot trekken, heb overzicht en ben pragmatisch.

Helmond (Noord-Brabant)
e-Quest Automatisering is een innovatief en dynamisch bedrijf gevestigd in Helmond. Een team van 35 gecertificeerde medewerkers faciliteert de kantoorautomatisering van bedrijven in Helmond en omgeving. De dienstverlening van e-Quest is onderverdeeld in drie pijlers; kantoorautomatisering, datacenterdiensten en glasvezeldiensten. Deze drie pijlers zijn zo opgezet dat e-Quest geen afhankelijkheid van derden heeft en haar klanten optimaal kan bedienen. e-Quest is hierin uniek binnen Nederland en veruit marktleider in de regio.

Son (Noord-Brabant)
Edwin Pastoor is eigenaar en werkzaam als zelfstandige onder de naam: EdPau Solutions. Door mijn jarenlange ervaring in de ICT is EdPau Solutions een verstandige keuze als het gaat om systeembeheer in het MKB of onderwijs. EdPau Solutions levert maatwerk op het gebied van systeembeheer: of u ons nu alleen inschakeld als u tegen een probleem aanloopt of u huurt ons bijvoorbeeld voor een dag in de week in, bij EdPau Solutions kan dit allemaal. EdPau Solutions richt zich met name op het MKB en het onderwijs.

Eindhoven (Noord-Brabant)
Wij specialiseren ons in doelgerichte automatiseringsoplossingen op basis van intelligent projectmanagement, systeemontwikkeling en beheer. Wij gebruiken best-in-class tools en technieken voor het oplossen van vraagstukken. Onze specialisten hebben meer dan 14 jaar ervaring op het het gebied van ICT. Werkgevers zijn onder andere: Accenture, Atos Consulting, TNT Post, de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, Q8. De werkzaamheden omvatten projectmanagement, training en implementatie van diverse klantsystemen.

Giessen (Noord-Brabant)
WP King is gespecialiseerd in het opzetten van WordPress websites. Door gebruik te maken van de community bieden wij u voordelige websites. Een website is al mogelijk vanaf 550 euro. Daarnaast kunnen wij u helpen op het gebied van e-commerce en weet onze marketingafdeling exact wat er nodig is om uw website hoog te krijgen in de zoekmachines. Wij streven naar persoonlijke omgang met onze relaties en geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Tilburg (Noord-Brabant)
Voor de zakelijke MKB markt bieden wij ondersteunende diensten aan in de vorm van beheer en implementatie van infrastructuren en informatiesystemen, hierbij kunt u denken aan uw interne netwerk m.b.t. hardware, software, netwerken, backup, internet, telefonie en/of VoIP. Ook bieden wij diverse online diensten waarbij u kunt denken aan Webdesign, Hosting van uw website, domeinnaam registraties, Online backup en datacentrum oplossingen om bijvoorbeeld uw servers uit huis te plaatsen.

Berkel-Enschot (Noord-Brabant)
QForma laat haar klanten groeien dankzij internet. We bieden niet alleen een website en internet marketing middelen, maar een doordachte strategie die aantoonbaar voor groei zorgt. Te beginnen met het beter communiceren van uw onderscheidende kenmerken, gevolgd door groei in bezoekersaantallen. En op termijn groei in omzet, dankzij meer leads en sales via uw website. Universitaire achtergrond, proactiviteit en de synergie binnen ons dienstenpakket maken QForma onderscheidend.

Rijsbergen (Noord-Brabant)
Xelnet-ICT is sinds 2005 een betrouwbare partner in automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van persoonlijke IT-diensten. Wij doen dit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onderstaand een overzicht van veel aangeboden diensten / producten: - Systeembeheer - Thuiswerken - Online Back-up - Hosted Exchange - Helpdesk - Service op locatie - Beheer op afstand - Verkoop Servers - Verkoop Computers - Verkoop Laptops - Reparaties

Rijsbergen (Noord-Brabant)
DvD-ict is een jong en innovatief bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van persoonlijke IT-diensten. Wij doen dit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Hieronder vind u onze verschillende producten / diensten: - Verkoop van PC's & laptops op maat - Verkoop van alle randapparatuur - Onderhoud van PC's & laptops - Webdesign - Hosting - Online backup - Netwerk- & systeembeheer - Cloud computing - Hulp op afstand - Service op locatie

Oudenbosch (Noord-Brabant)
BRDRS IT helpt kleine en middelgrote organisaties, evenals particulieren met het gebruik van automatisering. De geleverde service voor automatisering is gericht op praktisch resultaat - en betreft het technisch automatiseringsplatform, oftewel de computers, servers, randapparatuur en netwerken.Tevens bieden wij een service die "Multimediamanagement" heet, dit omvat de installatie van alle customer-electronics (oa. TV's, Stereo's, configuratie van tablets en telefoons)

Steenbergen (Noord-Brabant)
Sebsoft is een onderneming die MKB'ers kan helpen met het bouwen van een website (of een systeem/koppeling), het adviseren hierin, ervaring heeft met de bouw en deployment van grotere platformen (clusters) en de ondersteuning hierop. Verder levert Sebsoft allerlei soorten hostingdiensten, denk hierbij aan eenvoudige webhosting (vanuit www.letsgoonline.eu) tot complexe managed hosting oplossingen die grote hoeveelheden simultane bezoekers aankunnen.

Teteringen (Noord-Brabant)
InfoConnection is dé partner voor elke organisatie die informatie slimmer en efficiënter in wil zetten. We werken samen met klanten aan de beste oplossing voor hun informatievraagstuk. Of het nu gaat om het aanbrengen van samenhang en structuur in de organisatie (Advies), de inzet van de juiste mensen (Interim) of de begeleiding van veranderingen (Training/ Coaching). InfoConnection Verbindt mensen, processen en systemen.

Gemonde (Noord-Brabant)
Ruim 12 jaar ervaring in de kantoorautomatisering, en gespecialiseerd en volledig Micosoft gecertificeerd in: - Microsoft Active Directory; AD en netwerkinfrastructuur. - Microsoft Exchange (alle versies); Ontwerpen, migreren, onderhouden en troubleshooting - Unified Communications (OCS/Lynx, icm Cisco, Avaya, Nortel, Mitel) - Microsoft Window Server (alle versies) - Desktop beheer

Waalwijk (Noord-Brabant)
Rono-IT is een service gericht automatiseringsbedrijf. Uw project of wens is het resultaat van de opdracht, hierbij adviseren wij u en voeren wij de opdracht uit. Het leveren van hardware, het plaatsen van hardware, het installeren van software, het beheren en onderhouden van software, het hosten van software en bieden van ondersteuning bij problemen, zijn kernactiviteiten van Rono-IT

Tilburg (Noord-Brabant)
IT Support Groep B.V. richt zich met name op het beheren van de ICT Infrastructuur bij haar klanten. Daarbij is de dienstverlening niet gericht op een bepaalde branche, maar met name gericht op het opzetten en beheren van Microsoft Windows infrastructuren. Systeembeheer voor een vast bedrag per maand, met een hoog dienstenniveau vastgelegd in een Service Level Agreement

Rosmalen (Noord-Brabant)
Solid Communications B.V. een bedrijf wat zich in de afgelpoen jaren gespecialiseerd heeft in VoIP telefonie en internetverbindingen. De basis voor deze onderneming werd gelegd in 1998 toen werd er begonnen met het aanleggen van van datanetwerken. Inmiddels is het bedrijf sinds 2010 volledig gespecialiseerd op VoIP en IP oplossingen en legt nog steeds datanetwerken aan.

Geldrop (Noord-Brabant)
Netwerk- en Systeembeheer voor het MKB en groot bedrijf. Zowel het aanleggen van een compleet nieuwe omgeving, of het beheren van een bestaande omgeving doen wij graag voor onze klanten. Omdat wij vrij klein zijn qua omvang gaan wij op een persoonlijke manier met onze klanten om. Dit werkt voor ons en onze klanten tot nu toe erg prettig.

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019