Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Netwerkbeheerders in Overijssel

Netwerkbeheerder in Overijssel nodig?
Met ruim 700 aangesloten netwerkbeheerders vindt u altijd de netwerkbeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van netwerkbeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de netwerkbeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Enschede (Overijssel)
Quality Awareness is een onafhankelijke organisatie, gespecialiseerd in het testen van ICT-systemen, het bewaken van de kwaliteit in ICT-projecten en het verbeteren van prestaties van ICT-organisaties. Automatiseringssystemen worden steeds complexer en kritischer. Ook uw organisatie kan zich niet meer veroorloven systemen of applicaties in productie te nemen die fouten bevatten. In het voortraject van ICT-projecten wordt de kwaliteit van het uiteindelijke informatiesysteem bepaald. Bij het opstellen en managen van requirements kunnen wij u ondersteunen. Quality Awareness maakt inzichtelijk welke bedrijfsrisicos een opdrachtgever loopt en adviseert welke maatregelen en vervolgacties moeten worden genomen. Efficiënter testen bespaart kosten De kwaliteit blijft gewaarborgd, terwijl de opdrachtgever beter wordt bediend. Nog altijd wordt meer dan driekwart van de software te laat, boven de begroting of van onvoldoende kwaliteit afge...

Nieuwleusen (Overijssel)
Ambiecon Consultants BV is in 2005 opgericht door Richard Schuth. Richard heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren en adviseren van (complexe) inkooptrajecten, Europese aanbestedingstrajecten en het inrichten en uitvoeren van contract- en leveranciersmanagement. Voor de oprichting van Ambiecon Consultants werkte Richard bij enkele grote inkoopadviesbureaus gericht op de publieke sector. Met zijn ervaring van meer dan twintig jaar op het gebied van inkoop is er veel kennis aanwezig op diverse vakgebieden. Hij heeft veel (complexe) inkoop en aanbestedingstrajecten begeleid en uitgevoerd als project/procesleider en was als verantwoordelijke lid van het multidisciplinaireteam. Hierbij zijn de ICT, facilitaire, technische werktuigbouwkundige projecten ruim vertegenwoordigd. Daarnaast adviseerde hij organisaties bij de professionele inrichting van de inkoopafdeling. Als senior inkoopconsulant heeft Richard een ruime kennis opgebouwd en wor...

Deventer (Overijssel)
U wilt op tijd de juiste producten/diensten leveren met de kwaliteit die uw klant verwacht. En graag ook met zo min mogelijk administratieve rompslomp. Zijn er bij u in de organisatie: - Klachten over de kwaliteit of snelheid van ondersteunende afdelingen? - Werkzaamheden die veel tijd kosten zoals het overtypen van papieren urenregistraties of opdrachtbonnen? - Taken die op verschillende plaatsen in de organisatie worden uitgevoerd terwijl zij eigenlijk belegd zijn bij centrale afdelingen zoals HRM of (project)administratie? - Klachten over de software die gebruikt wordt omdat deze niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd of niet meer aansluit bij de wensen van de organisatie? Of heeft u als manager de verkeerde, onvoldoende of juist veel te veel informatie over het functioneren van uw afdeling of organisatie? Mojom geeft advies over het beter inrichten van uw processen en informatievoorziening. Zij helpt u om uw organi...

Dedemsvaart (Overijssel)
Bennink-IT is gespecialiseerd op het gebied van Windows server 2003/2008/2012. Voor het werkstation adviseerd Bennink-IT Windows 7 of Windows 8 (wij zorgen voor een normaal start menu) Wij adviseren opdrachtgevers bij omvangrijke en complexe systeem wijzigen en/of migraties. U kunt hierbij denken aan Platform upgrade Exchange, SQL, Hyperv of Vmware, backup etc. Daarnaast speelt Bennink-IT een actieve rol bij de uitvoering van deze projecten. Bennink-IT is een Microsoft partner en werkt met volledig gecertificeerd personeel. Door jaren lange ervaring kan Bennink-IT problemen vertalen naar heldere oplossingen. Bennink-IT werkt projectmatig met de technieken van ITIL of PRINCE. Is er binnen uw bedrijf een probleem met de automatisering, u twijfelt of de oplossing van een ander bedrijf het gewenste effect heeft, wij verzorgen ook een second opinion.

Zwolle (Overijssel)
- Interim Management - Onafhankelijk ICT Advies - Projectmanagement PLEITER-met-ei stelt zich naast de ondernemer op. Samen bekijken wij hoe ICT voor uw onderneming ingezet kan worden zodat het optimaal bijdraagt aan de doelstellingen van uw onderneming. PLEITER-met-ei bouwt voor u de brug naar ICT, en vertaalt waar nodig uw taal met die van de ICT-ers. Samen zorgen wij voor een optimaal rendement op uw ICT investeringen. Efficiency schrijven wij met een hoofdletter E: ICT kosten maken waar het nodig is en overtolligheden verwijderen waar dat kan. Specialismen: - IT strategie ontwikkeling (gekoppeld aan bedrijfsstrategie) - IT Demand management - IT portfoliomanagement - Projectmanagement - Bedrijfsprocessen automatiseren - Benefits management - Onderhandelingen.

Deventer (Overijssel)
ProDoc is op 3 vlakken actief: 1. Ontwikkelen van toepassingen in en rond MS Office. Denk aan Wordsjablonen (brieven, memo's, rapporten, agenda's, flyers, datasheets), Powerpointsjablonen, (complexe) Excel-, Outlook- en Access toepassingen. 2. Maatwerk software .NET i.c.m. SQL Server, Oracle of andere databases. In het geval standaardsoftware niet over de gewenste functionaliteit beschikt dan wel duur is, is maatwerk software mogelijk een oplossing. 3. (Auto)CAD toepassingen Bouwen van software in een rond AutoCAD. Verwerken (analyseren) van grote hoeveelheden tekeningen. Koppelingen tussen verschillende systemen (database/CAD). Uitwisselingsprogramma's op basis van IFC2x(3/4).

Hengelo (Overijssel)
Beste heer/mevrouw, Ik ben een zeer ervaren senior netwerk/systeem engineer met een brede kennis. Mijn specialisaties zijn Microsoft Servers t/m 2008 R2, Microsoft Exchange Servers t/m versie 2010, VMware ESX versie 3 t/m 4 inclusief vCenter. Met name migraties hier naartoe (naar Windows 2008 R2 of VMware vSphere 4) heb ik veel uitgevoerd. Ik heb veel ervaring met HP (server/switching) producten, Cisco routers. Ook heb ik ervaringen bij zowel kleine (5 users) als grote omgevingen (1000 users), commerciele bedrijven maar ook (semi)overheids instellingen. Voor verder informatie verwijs ik u naar mijn CV. Met vriendelijke groeten, Stephan Hampsink.

Enschede (Overijssel)
Waarom kiezen voor SuperHosting4You? SuperHosting4You kan uw Hosting verzorgen. Uw website zolang mogelijk online. Daar zorgen wij voor. Professionaliteit en eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom gaan we hier alles aan doen om dit zo te houden. Dat is onze eerste garantie en daar kunt u 100% van op aan. Uw website 24 uur per dag online. Wij zijn een hosting bedrijf. We nemen uptime en het houden van uw websites online. We doen alles dat mogelijk is om uw website online te zetten en te houden. We controleren dagelijks of dat alles soepel werkt. Dat is onze tweede garantie en daar kunt u 100% van op aan.

Hengelo (Overijssel)
KADE is een praktijk voor relatie therapie, counseling en training. Ik ben een betrokken, deskundige en bevlogen trainer op het gebied van methodisch handelen. persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Ik train professionals en de OR in de non- profit. Mijn werkervaring bestaat uit: onder andere; TBS - Vrouwenopvang - HBO Onderwijs, GGZ, Kinder en Jeugdpsychiatrie. Mijn opdrachtgevers zijn onder andere: HBO MIZ, HBO Psychologie, Gemeente Hengelo - Almelo, Maatschappelijk werk instellingen. LIVIO, SOLIS etc. Voor meer informatie en reacties op mijn manier van werken verwijs ik graag naar mijn website.

Kampen (Overijssel)
TRIGINET media zet uw merk op de kaart. Maakt uw merk sterk.Geeft het de boost om zich te onderscheiden van de concurrentie. TRIGINET media, opgericht in 2005 als grafisch bureau, is vandaag uitgegroeid tot de communicatiepartner die u bijstaat met strategie, mediaplanning en grafisch ontwerp. We leveren maatwerk met een gezonde mix van creativiteit en realiteit. Offline of online, regionaal of nationaal, above,below of through the line; we geven in elk project het beste van onszelf! Elkeuitdaging beantwoorden we met eigenzinnige en eigentijdse creatieve oplossingen.

Kampen (Overijssel)
Bald Marketing is specialist op het gebied van Marketing, reclame en webdesign. Ruim 3 jaar werk ik voor verschillende klanten en kan hen een totaalpakket aanbieden op het gebied van media en (internet) marketing. Neem contact op als u op zoek bent naar een structurele partner die uw marketing, (social) media, websites etc. uit handen neemt en er een succes van maakt!

Deventer (Overijssel)
Wij beheren ICT omgevingen bij MKB klanten. Tevens leveren wij hard en software en geven advies. Daarnaast hebben wij een CLOUD omgeving voor het MKB. Het bedrijf kan op elke willekeurig plek inloggen in de cloud en heeft dan zijn eigen data, werkomgeving en applicaties.

Zwolle (Overijssel)
BW Services is een eenmanszaak welke zich specialiseert in het ondersteunen van bedrijven met ICT-dienstverlening. Te denken valt aan het inrichten van netwerken, configureren van access points, maar ook het ontwikkelen van een (simpele) website met CMS voor uw bedrijf.

Zwolle (Overijssel)
Sycade levert op maat gemaakte software gebaseerd op de .NET technologie van Microsoft. Sycade heeft brede expertise op het gebied van software ontwikkeling, onder andere op het gebied van web applicaties en desktop applicaties levert Sycade hoogwaardig maatwerk.

Losser (Overijssel)
Computerbedrijf speciaal gericht op problemen met computer systemen, reparaties aan computers en tablets. Installaties van netwerken en systemen. Aankoop advies voor al uw computers en laptops en ook de inkoop en verkoop van.

Hengelo (Overijssel)
Ik ben ruim 10 jaar eigenaar van het marketing & webdesignbureau WEBDESIGN MAN. Ik ontwerp overtuigende websites voor bedrijven. Ook verzorg ik online marketingcampagnes die ècht werken.

Enschede (Overijssel)
Allround ICT Dienstverlener, tot 50 werkplekken. SBS 2011, Windows 7, Apple OSX, Exchange mail, Online backup, Cloud diensten, Thuiswerk plekken, Hosting, Systeembeheer.

Zwolle (Overijssel)
Allround ICT bedrijf voor MKB. Systeembeheer, netwerkbeheer, telefonie. Specialiteit in Bellen via Internet VoIP

Hardenberg (Overijssel)
Specialist in Netwerken en Synology NAS systemen.


Zwolle (Overijssel)
Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019