Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Netwerkbeheerders in Almere

Netwerkbeheerder in Almere nodig?
Met ruim 700 aangesloten netwerkbeheerders vindt u altijd de netwerkbeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van netwerkbeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de netwerkbeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Almere (Flevoland)
Systeem en netwerkbeheer Wij bieden een breed pakket aan systeembeheer oplossingen, we kunnen onder een maatwerk SLA (Service Level Agreement) werken of op ad-hoc basis voor alle ICT aspecten. Ons team kan helpen met remote support voor eindgebruikers of technisch ondersteuning bieden voor uw in-huis ICT-afdeling. Onze uitgebreide supportservice passen wij aan naar u wensen, dat maakt onze diensten zeer flexibel en efficiënt. Wij zijn specialisten van Microsoft producten en een Microsoft gecertificeerde Cloud Solutions partner. Wij hebben veel ervaring van Office 365 en Azure zakelijk oplossingen zoals Exchange, Skype for Business en Cloud SQL server. Ook hebben wij veel expertise op het gebied van traditionele server installaties, systeembeheer, onderhoud en werkplek support. Als reseller van Microsoft producten, zijn wij graag uw sparringpartner en bieden u diverse maatwerk ICT oplossingen die efficiënt, kostenbesparend...

Almere (Flevoland)
Cloudcomputing is van uit de afnemer gezien feitelijk niet veel anders dan een nieuw leversingsmodel voor ict-diensten. En wordt steeds vaker als een interessant model beschouwd om de ict kosten te drukken door de operationele zorg van uw bedrijfskritische ict processen uit te besteden. Maar een te weinig kritische houding ten aanzien van de geleverde kwaliteit van uw uitbestede bedrijfskritische clouddiensten kan de continuiteit van uw bedrijf of organisatie ernstige schade toebrengen. Zorg dus dat u als management altijd 'stuurt' op basis van een eigen kwaliteitscontrole en voorkom daarbij dat de slager zijn eigen vlees keurt. Met de compleet verzorgde performance en service level management dienst van eRemote bewaken wij voor u de kwaliteit van al uw bedrijfskritische clouddiensten en heeft u de controle en daarmee de regie weer in eigen hand.

Almere (Flevoland)
Uw ICT op één lijn met uw onderneming? Effectiviteit, Efficientie en kostenbesparing? Wellersolutions denkt met u mee. Wij vinden voor u de beste oplossingen op het gebied van Informatie technologie, procesbeheer, communicatie en trainingen. Weller Solutions vindt niet alleen de beste oplossing, maar past deze ook bij u toe. Na het advies zal Weller Solutions zich vooral bezig houden met het ontwerpen, implementeren en nazorg leveren op het gebied van ICT. Wij staan voor 'helderheid', 'integriteit' en 'concrete oplossingen. Heldere afspraken, vaste prijzen en geen onzekerheden achteraf!

Almere (Flevoland)
Ignyte is een complete ICT dienstverlener. ICT is een zeer belangrijke techniek binnen uw organisatie en daarom is het van belang dat dit goed georganiseerd is. Onze rol hierin is het leveren van passende ICT diensten waar uw bedrijf belang bij heeft. Wij zorgen voor de beste ondersteuning op financieel, technisch en organisatorisch gebied. Daarnaast zorgen wij voor goede communicatie, waardoor een goede samenwerking gewaarborgd wordt.

Almere (Flevoland)
ICT bedrijf Necmar IT denkt graag met u mee Bij ict bedrijf NecMar IT bieden we graag totaaloplossingen voor bedrijven en (kleine) zelfstandigen in en omgeving Flevoland. Wij helpen u met het bouwen en onderhouden van uw website, het beheren van uw back-ups, het aanleggen van de netwerk binnen uw bedrijf en het beveiligen van uw online en offline werkomgeving. Kortom: een totaaloplossing voor al uw ICT gerelateerde zaken!

Almere (Flevoland)
ZZP ervaring met - Microsoft Server - Microsoft XP Windows 7 Windows 8.x - Commvault version 9 - Avaya Voip - VMware esx 4.1i / 5 - VMView - DME Exitor - Dell Blade - Cisco ASA - Dell Powerconnect - Equal Logic SAN iSCSI - WEB Marshall - Mail Marshall - RSA - Soccerlab video analysis system

Almere (Flevoland)
Het leveren en onderhouden van netwerken, servers , en computers , maar dan met passie en een creatief uitgangs punt. Megasnel ict bestaat al sinds 1999 en is full service onze medewerkers zijn hoog opgeleid, denken mee en kennen de wegen naar Rome. Wij rekenen zeer betaalbare tarieven

Almere (Flevoland)
Kemyo is een bedrijf wat zich gespecialiseert heeft in het leveren van VoIP diensten en heeft een online omgeving waar uw medewerkers 24 uur per dag toegang hebben tot hun bedrijfsapplicaties en data.

Almere (Flevoland)
Praktijkervaring in het verzorgen van trainingen in combinatie met werkervaring op het gebied van ICT, Sales, Recruiment en Communicatie.


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019