Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Netwerkbeheerders in Amsterdam

Netwerkbeheerder in Amsterdam nodig?
Met ruim 700 aangesloten netwerkbeheerders vindt u altijd de netwerkbeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van netwerkbeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de netwerkbeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Amsterdam (Noord-Holland)
Seeas: Web Development, Cloud, E-Commerce, Streaming & Service Management Seeas BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen, aanpassen, beheren en hosten van portals, websites, e-commerce oplossingen en webapplicaties. Wij leveren web-based applicaties om de bedrijven te informeren, inzicht te krijgen, producten of diensten te verkopen, te ondersteunen en te factureren. Voor zowel externe als interne klanten. Wij maken gebruik van open source software als Apache, MySQl, PostgresQL, WordPress, OTRS, Magento, Zimbra. Wij ontwikkelen in Apache Wicket (Java), PHP & Perl. Websites Aanpassen & ontwerp templates Beheer CMS Migratie Domeinregistratie & e-mail diensten Informatie up-to-date houden Nieuwsbrieven Ontwerp & ontwikkeling Domeinregistratie & e-mail diensten Opfrissen van een bestaande website E-commerce Op gebied van E-Commerce leveren wij verschillende oplossingen. Wij implemen...

Amsterdam (Noord-Holland)
Lufaa, gevestigd te Amsterdam, is 12 jaar geleden gestart met zakelijke dienstverlening op het gebied van ICT. Van het installeren van een pc, ontwerp en implementatie van webtoepassingen tot aanleggen van een compleetbedrijfsnetwerk. Enthousiasme voor techniek en toewijding door de it-consultants aan hun klanten die gebruik willen maken van de moderne techniek die IT vandaag te dag te bieden heeft, zijn de drijvende kracht achter het succes van dit nieuwe bedrijf. Lufaa beheert en distribueert IT oplossingen van omroepen, advocaten, stichtingen en overige mkb-takken middels het Microsoft platform en in nauwe samenwerkingen met fabrikanten als Toshiba, Rackserver, HP en Apple. Naast het eigen schaalbare serverpark ondersteunen wij klanten remote en op locatie. Flexibiliteit en met de tijd meegaan is de kracht van Lufaa en dit bedrijf loopt voorop bij het implementeren van nieuw, werkende technologie. Lufaa speelt als geen ande...

Amsterdam (Noord-Holland)
DTT heeft zich gespecialiseerd in het opleveren van IT producties zoals; Mobiele applicaties, 3D, Websites en Flash projecten. Ons uitgangspunt is het leveren van een prijs-kwaliteitverhouding die uitvalt in het voordeel van de klant. DTT ondersteunt u tevens in uw online marketing strategie. We hebben reeds mooie resultaten geboekt op het gebied van Social Media, Google Analytics, Google Adwords en Search Engine Optimization. DTT levert u een samenhangend totaalpakket dat ècht werkt voor uw bedrijf. DTT heeft reeds ervaring opgedaan in verschillende sectoren en industrieën, op het gebied van marketing, sales en strategie. Voor zowel B2B als B2C georiënteerde bedrijven hebben wij een meerwaarde geleverd. Wij denken graag met u mee over de juiste totaaloplossing voor uw bedrijf. Een samenhangende oplossing voor al uw offline and online activiteiten.

Amsterdam (Noord-Holland)
SIGTRIUM als Internet advies Software ontwikkelings bureau brengt strategie, marketing, creativiteit en techniek samen in één totale oplossing. De kracht van SIGTRIUM schuilt in de gedetailleerde uitwerking van uw wensen gepaard met de bijhorende strategie om deze vervolgens onder onze begeleiding van A tot Z te realiseren. Wij faciliteren alle diensten die benodigd zijn voor de realisatie van een volledige Internet oplossing; ontwerp, architectuur, visualisatie, ontwikkeling, integratie, testen, oplevering en eventuele nazorg op maat behoren allemaal tot onze diensten. Wij bieden volledige Internet oplossingen aan tegen markt competieve prijzen! Dit is mogelijk omdat SIGTRIUM bemiddeld tussen de benodigde partijen verantwoordelijk voor elke dienst om zo tot het beste eindproduct te komen met uiteraard de beste prijs!

Amsterdam (Noord-Holland)
Dansum Dutch Technology is an IT Consultancy Company. We have a great team of software engineers and technical architects to offer various types of business solutions to different companies and clients. . We are fully committed to offer various types of web development and business solutions to different companies and clients. Being involved in various web design and SEO projects over time, our team has gained comprehensive business knowledge and expertise in several fields of Website Design and Web Development. With everchanging business needs and newly coming up technologies, our team works on proven methods like SEO and other Web design strategies and processes to deliver the best possible solutions as per the client requirements

Amsterdam (Noord-Holland)
Ik ben op zoek naar kansen om met mijn kennis en ervaring gedreven ondernemers en innovatieve bedrijven verder te helpen. Voor startende bedrijven met een innovatief idee en innovatieve bedrijven help ik graag met: -Strategie, Product en Business Plan Ontwikkeling -Managen / begeleiden van Web-Platform en Software ontwikkeling -Operationeel Proces Ontwerp/Verbetering en implementatie van Tools -Organiseren van Financiering Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Interesse, bel of mail me om een afspraak te maken. Jeroen Coppelmans

Amsterdam (Noord-Holland)
Younify is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webwinkels op basis van Magento Commerce software. De Magento-projecten die Younify heeft opgezet, kenmerken zich door eigenzinnige designs, oog voor het zakelijk resultaat van de webwinkels en gebruiksvriendelijkheid. Younify biedt deze drie aspecten gecombineerd tegen een uitstekende verhouding kwaliteit / prijs. Naast de ontwikkeling van uw Magento webwinkel kan Younify u ook bijstaan in zakelijk advies omtrent uw onlineverkoop om zo een complete partner te zijn voor uw e-commerce activiteiten.

Amsterdam (Noord-Holland)
InTouch faciliteert een omgeving voor samenwerking, gebaseerd op innovatieve IT-oplossingen. Wij ontwerpen een werkomgeving en onderhouden die ook, gemodelleerd naar uw eigen functionele specificaties. De werkomgeving past bij de wensen van uzelf en die van uw klanten. Onze oplossingen zijn eenvoudig aan te passen aan de steeds veranderende eisen. Dat is belangrijk, aangezien partijen steeds vaker langdurig samenwerken op project- en incidentele basis en in ketens.

Amsterdam (Noord-Holland)
Globze International is een dienstverlener binnen de ICT voor zowel zakelijke als particuliere klanten, daarnaast zijn wij officieel een organisatie-adviesbureau op ICT en automatisering. Door een veelvuldige samenwerking met diverse partners, kunnen wij diverse diensten en producten aanbieden (zoals Internet, Televisie en Telefonie (via Ziggo of via VoIP (zelfs mogelijk met mobiele telefonie). Wij zijn lid van ICTWaarborg (momenteel enkel voor consumenten)

Amsterdam (Noord-Holland)
BizQIT is al sinds 1996 huisleverancier van alle ICT gerelateerde diensten en producten voor talloze bedrijven in de omgeving van Amsterdam. Onze specialisatie ligt op het gebied van Microsoft omgevingen, met virtualisatie en cloudoplossingen als extra expertise. Door middel van full service overeenkomsten zorgen wij voor een planbaar en voorspelbaar IT budget en de hoogste kwaliteit hardware en service.

Amsterdam (Noord-Holland)
Specialisten in Social Media & Online Marketing. Ontwerpen en beheren Social Media en Online Marketing campagnes voor oa. Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Loonwijzer.nl en WageIndicator Foundation.

Amsterdam-Zuidoost (Noord-Holland)
Wij zijn een totaal leverancier op het gebied van ICT en Vormgeving/Webdesign. Hiernaast leveren wij ook hosted telefonie oplossingen, waarbij de bereikbaarheid van uw organisatie centraal staat.

Amsterdam (Noord-Holland)
Professioneel systeembeheer van A tot Z. Wij bieden een no-nonsens aanpak voor al uw IT zaken tegen zeer gunstige tarieven. Referenties in amsterdam: NeijenhofLuytSnipadvocaten

Amsterdam-Zuidoost (Noord-Holland)
Ik bouw graag uw website in een CMS. Ik kan ook uw kantoorautomatisering opzetten en beheren in Windows Small Business Server of een Linux distributie.

Amsterdam-Zuidoost (Noord-Holland)
Zoekmachine Optimalisatie Bureau Amsterdam. Simple Seo krijgt uw website eenvoudig in de top van de zoekresultaten van Google, Yahoo en Bing.

Amsterdam (Noord-Holland)
Ik kan zo'n beetje alles

Amsterdam-Zuidoost (Noord-Holland)

Amsterdam (Noord-Holland)

Amsterdam (Noord-Holland)
Amsterdam (Noord-Holland)


Amsterdam (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019