Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Netwerkbeheerders in Breda

Netwerkbeheerder in Breda nodig?
Met ruim 700 aangesloten netwerkbeheerders vindt u altijd de netwerkbeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van netwerkbeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de netwerkbeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Breda (Noord-Brabant)
PCHR (P.C. & Hardware Resourcing) is opgericht in 2008 door Jeroen Nederveen en heeft zich gespecialiseerd in hardware resourcing voor bedrijven van1 tot 10 medewerkers. Wat doet PCHR (P.C. & Hardware Resourcing) nu precies? Het motto van PCHR is: IT & Play waarbij de doelstelling is dat per klant een maatwerkoplossing word aangeboden. U wilt een PC behuizing met uw bedrijfslogo, een design server kast welke gewoon op kantoor kan staan of IT bouwplaats inrichting met vervangingservice dat bij diefstal brand etc. Binnen 24 uur een werkende oplossing wordt aangeboden? En dit alles voor een vast bedrag per maand inclusief ondersteuning. Alles wat u wenst op het gebied van PC, laptops, telefonie etc. kunnen wij voor u regelen. Indien gewenst kan PCHR ook korte trainingen aanbieden voor uw gebruikers als u bijvoorbeeld een nieuwe telefooncentrale heeft gekocht.

Teteringen (Noord-Brabant)
InfoConnection is dé partner voor elke organisatie die informatie slimmer en efficiënter in wil zetten. We werken samen met klanten aan de beste oplossing voor hun informatievraagstuk. Of het nu gaat om het aanbrengen van samenhang en structuur in de organisatie (Advies), de inzet van de juiste mensen (Interim) of de begeleiding van veranderingen (Training/ Coaching). InfoConnection Verbindt mensen, processen en systemen.

Breda (Noord-Brabant)
CuSo Interactive ontwikkelt al geruime tijd websites voor (meestal) het midden- en kleinbedrijf.


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019