Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Netwerkbeheerders in Deventer

Netwerkbeheerder in Deventer nodig?
Met ruim 700 aangesloten netwerkbeheerders vindt u altijd de netwerkbeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van netwerkbeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de netwerkbeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Deventer (Overijssel)
U wilt op tijd de juiste producten/diensten leveren met de kwaliteit die uw klant verwacht. En graag ook met zo min mogelijk administratieve rompslomp. Zijn er bij u in de organisatie: - Klachten over de kwaliteit of snelheid van ondersteunende afdelingen? - Werkzaamheden die veel tijd kosten zoals het overtypen van papieren urenregistraties of opdrachtbonnen? - Taken die op verschillende plaatsen in de organisatie worden uitgevoerd terwijl zij eigenlijk belegd zijn bij centrale afdelingen zoals HRM of (project)administratie? - Klachten over de software die gebruikt wordt omdat deze niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd of niet meer aansluit bij de wensen van de organisatie? Of heeft u als manager de verkeerde, onvoldoende of juist veel te veel informatie over het functioneren van uw afdeling of organisatie? Mojom geeft advies over het beter inrichten van uw processen en informatievoorziening. Zij helpt u om uw organi...

Deventer (Overijssel)
ProDoc is op 3 vlakken actief: 1. Ontwikkelen van toepassingen in en rond MS Office. Denk aan Wordsjablonen (brieven, memo's, rapporten, agenda's, flyers, datasheets), Powerpointsjablonen, (complexe) Excel-, Outlook- en Access toepassingen. 2. Maatwerk software .NET i.c.m. SQL Server, Oracle of andere databases. In het geval standaardsoftware niet over de gewenste functionaliteit beschikt dan wel duur is, is maatwerk software mogelijk een oplossing. 3. (Auto)CAD toepassingen Bouwen van software in een rond AutoCAD. Verwerken (analyseren) van grote hoeveelheden tekeningen. Koppelingen tussen verschillende systemen (database/CAD). Uitwisselingsprogramma's op basis van IFC2x(3/4).

Deventer (Overijssel)
Wij beheren ICT omgevingen bij MKB klanten. Tevens leveren wij hard en software en geven advies. Daarnaast hebben wij een CLOUD omgeving voor het MKB. Het bedrijf kan op elke willekeurig plek inloggen in de cloud en heeft dan zijn eigen data, werkomgeving en applicaties.

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019