Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Netwerkbeheerders in Ede

Netwerkbeheerder in Ede nodig?
Met ruim 700 aangesloten netwerkbeheerders vindt u altijd de netwerkbeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van netwerkbeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de netwerkbeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Ede (Gelderland)
Een informeel maar vakkundig bedrijf dat zich richt op kleine bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om systeembeheer of uw bedrijf representatief op het internet aanbieden, TCQ helpt uw bedrijf daarin. De kracht van TCQ is kleinschaligheid. Geen dure oplossingen die nauwelijks passen bij uw bedrijfsomgeving, maar oplossingen die passen bij uw bedrijf en budget. Veel ICT dienstverleners zijn preferred partner van grote merken en verliezen daardoor hun onpartijdigheid, wat vaak leidt tot een ICT infrastructuur die te groot en duur is qua aanschaf en support. Gespecialiseerd in systeembeheer van kleine tot middelgrote Windows omgevingen, netwerkbeheer en applicatie support, neemt TCQ de hele IT infrastructuur voor zijn rekening; server, netwerk, desktop pc en laptop.

Ede (Gelderland)
In het onderwijs heb ik lerende docenten en startende docenten begeleid. Ook vastlopende medewerkers heb ik inzichten gegeven hoe zij zelf de juiste weg kunnen vinden. Verder zet ik mijn expertise in om leermiddelen te ontwikkelen. Hierbij is mijn uitgangspunt de doelgroep en de leerdoelen. Om hier de juiste leerinterventies en didactiek op toe te passen is telkens een nieuwe uitdaging. Het mechanisme van leren staat voor mij altijd voorop en daarna komt pas het middel. Mensen inspireren en motiveren om nieuwe kennis en ervaringen op te doen is een andere passie voor mij. Deze vind ik terug door het geven van diverse trainingen.

Ede (Gelderland)
XOIP is de pionier van slimme telecommunicatie. De naam staat voor "alles over IP" en geeft onze visie goed weer: of het nu gaat om telefonie, voicemail, fax of SMS, traditionele telecom oplossingen worden eenvoudiger en goedkoper in combinatie met internet en e-mail. Zestien jaar geleden hebben wij deze visie populair gemaakt in Nederland en België als de eerste grote provider van fax & voice naar e-maildiensten. Wij doen dit vandaag de dag nog steeds met slimme en handige online telecommunicatiediensten beschikbaar voor iedereen.

Ede (Gelderland)
Benieuwd naar de mogelijkheden van morgen? Wij in ieder geval wel. Internet is de belangrijkste spil tussen nu en de toekomst. Daar speelt iXL hosting handig op in. Onze hostingservice leeft. Het enige dat er niet dagelijks aan verandert is zijn betrouwbare kwaliteit. Actualiteit, ontwikkeling en persoonlijke service. Oftewel, het hart van ons bedrijf. Hiermee stellen wij u in staat om met de snelle ontwikkelingen in de wereld van het internet mee te groeien. U hoeft de kans alleen nog maar te grijpen.

Ede (Gelderland)
Xhare is de IT makelaar. Brengt vraag en aanbod bijeen. Business consultancy Top en High Level consultancy

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019