Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Netwerkbeheerders in Zaanstad

Netwerkbeheerder in Zaanstad nodig?
Met ruim 700 aangesloten netwerkbeheerders vindt u altijd de netwerkbeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van netwerkbeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de netwerkbeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Zaandam (Noord-Holland)
Profiel: Opgewekte persoonlijkheid met gevoel voor humor. Echte teamspeler die door zijn financiële achtergrond gecombineerd met mijn ervaring in IT, een brugfunctie kan vervullen tussen IT en de business. Specialisaties: Functioneel applicatie beheerder Applicatie consultant (CODA, SUN Systems, Epicor) Trainer boekhouden en computerboekhouden Competenties: Teamspeler, klant-, oplossings-, resultaat-, en procesgericht, aanpassingsvermogen.

Krommenie (Noord-Holland)
IPICT is een jong ICT bedrijf, maar met meer dan 15 jaar ervaring in ICT. Variërend van ZZP-er t/m advocaten, maar ook high-security bedrijven behoren tot de werkervaring van IPICT. IPICT werkt samen met professionals met ieder een eigen expertise. Hierdoor kunne wij een breed scala aan hedendaagse standaarden. Van laptop tot High Availability SAN oplossingen kunt u bij ons terecht.

Krommenie (Noord-Holland)
Media Informatics is expert op het gebied van Joomla, Filemaker, ms access en office Tevens Multi media specialist. Producent van stockmuziek.

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019