Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Netwerkbeheerders in Zwolle

Netwerkbeheerder in Zwolle nodig?
Met ruim 700 aangesloten netwerkbeheerders vindt u altijd de netwerkbeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van netwerkbeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de netwerkbeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Zwolle (Overijssel)
- Interim Management - Onafhankelijk ICT Advies - Projectmanagement PLEITER-met-ei stelt zich naast de ondernemer op. Samen bekijken wij hoe ICT voor uw onderneming ingezet kan worden zodat het optimaal bijdraagt aan de doelstellingen van uw onderneming. PLEITER-met-ei bouwt voor u de brug naar ICT, en vertaalt waar nodig uw taal met die van de ICT-ers. Samen zorgen wij voor een optimaal rendement op uw ICT investeringen. Efficiency schrijven wij met een hoofdletter E: ICT kosten maken waar het nodig is en overtolligheden verwijderen waar dat kan. Specialismen: - IT strategie ontwikkeling (gekoppeld aan bedrijfsstrategie) - IT Demand management - IT portfoliomanagement - Projectmanagement - Bedrijfsprocessen automatiseren - Benefits management - Onderhandelingen.

Zwolle (Overijssel)
BW Services is een eenmanszaak welke zich specialiseert in het ondersteunen van bedrijven met ICT-dienstverlening. Te denken valt aan het inrichten van netwerken, configureren van access points, maar ook het ontwikkelen van een (simpele) website met CMS voor uw bedrijf.

Zwolle (Overijssel)
Sycade levert op maat gemaakte software gebaseerd op de .NET technologie van Microsoft. Sycade heeft brede expertise op het gebied van software ontwikkeling, onder andere op het gebied van web applicaties en desktop applicaties levert Sycade hoogwaardig maatwerk.

Zwolle (Overijssel)
Allround ICT bedrijf voor MKB. Systeembeheer, netwerkbeheer, telefonie. Specialiteit in Bellen via Internet VoIP

Zwolle (Overijssel)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019