Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Notarissen bedrijvengids

Notaris nodig?
Met ruim 200 aangesloten notarissen vindt u altijd de notaris die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van notarissen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de notaris met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Grou (Friesland)
Registergoederen Het opmaken van koopcontracten, leveringsakten en hypotheekakten, het verzorgen van de gehele financiële afwikkeling omtrent de aan- en verkoop van woningen, boerderijen, landerijen, schepen en woonarken. - Kadaster - Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie - Vereniging agrarische specialisten in het Notariaat Personen- en familierecht Het opmaken van testamenten (ook in het kader van estateplanning), samenlevingscontracten, huwelijksvoorwaarden, schenkingen en vaststellingsovereenkomsten, het (geheel of gedeeltelijk) afwikkelen van de nalatenschappen, bestaande uit het opmaken van verklaringen van erfrecht, het verzorgen van belastingaangiftes en/of het opmaken van akten van verdeling alsmede het begeleiden van scheidingen. Ondernemingsrecht Het oprichten van rechtspersonen (o.a. B.V.'s, verenigingen, stichtingen), het opstellen en wijzigen van statuten en vennootschapscontrac...

Den Haag (Zuid-Holland)
Inzetbaarvoor: Officemanagement Structurering secretariaat Procesaanscherping Verzorgen stap-voor-stap handboeken Teksten (her)schrijven Vertalingen EN-NL en NL-EN Secretariële ondersteuning Financiële administratie Gastvrouw op beursen/evenementen Softwarekennis: MS Office, AccountView, SAP, Exact, Grote Beer, File Maker Pro (database), Oracle, Apro, Corsa, Charibase, Beaufort, ProActis. Talenkennis: Nederlands moedertaal, Engels uitstekend, Frans redelijk, Duits redelijk, Deens matig. Nevenactiviteiten: Gastdocent Schoever opleiding Office Management Utrecht (2011); Lid Stuurgroep/Coördinator Secretariaat Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Den Haag (maart 2011 - heden); Vrijwilliger Ronald McDonaldhuis Den Haag (februari 2011 - heden); Vrijwillig medewerker chatproject "Het Luisterend Oog" van Humanitas (1 april 2009-1 april 2010); Voorzitter en penningmeester VVE (2002-2006).

Emmen (Drenthe)
Ik ben beschikbaar als freelance secretaresse; vanuit deze functie denk ik mee, ben proactief en zorg dat op het werk geregeld wordt wat geregeld moet worden. Mijn houding is klantgericht, ik werk hard en ben trots op het resultaat wat aan het einde van de dag te zien is. Als notulist ben ik onafhankelijk, (voor zover mogelijk) goed voorbereid, objectief. Ik neem alle essentiële zaken in de notulen op en niet de onnodige bijzaken. Met mijn visie maak ik heldere en goed leesbare notulen en zie waar het tijdens de vergadering om gaat. Ik ... kan goed plannen en organiseren kan goed structuur aanbrengen heb als kerneigenschappen: kwaliteit, creativiteit en doortastendheid vind het fijn met anderen samen te werken, en ben zelfstandig ben daadkrachtig en leergierig durf verantwoordelijkheid te nemen kan goed luisteren ben integer ben snel inzetbaar schep orde in chaos

Hoorn (Noord-Holland)
Ms. Personal staat voor servicegerichte dienstverlening. Uw eigen persoonlijk assistent, die volledig dienstbaar is aan u. Doelgericht, gestructureerd en efficiënt, zo gaat Ms. Personal te werk, waarbij zij uw wensen en belangen als ook de kwaliteit nooit uit het oog zal verliezen. Ms. Personal is er voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Specialties: Vakkundig in administratieve en secretariële dienstverlening. Ervaren in (juridisch)adviseren, ondersteunen en bemiddelen met name op het gebied van onroerend goed. Ervaring in het opzetten en ontwerpen van eenvoudige websites, Microsoft Office Pakket en diverse relatiebeheer systemen. Sterk in organisatie, planning en communicatie.

Utrecht (Utrecht)
YIC Consult is een organisatie die zich richt op coaching en training. Zowel de coachingsdiensten als de trainingen zijn in te zetten voor het gehele Human Resource traject van selectie, doorstroom, motivatie, persoonlijke ontwikkeling, performance verbetering, (preventie)verzuimmanagement en uitstroom. Wij coachen en trainen voor zowel organisaties als particulieren. YIC Consult stelt zich steeds opnieuw tot doel om de persoonlijke wensen en ontwikkeling van cliënten op een juiste wijze af te stemmen op de mogelijkheden in en belangen van de (werk)omgeving. Wij bieden maatwerk, gericht op specifieke wensen van u als persoon of van de organisatie.

Hengelo (Overijssel)
KADE is een praktijk voor relatie therapie, counseling en training. Ik ben een betrokken, deskundige en bevlogen trainer op het gebied van methodisch handelen. persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Ik train professionals en de OR in de non- profit. Mijn werkervaring bestaat uit: onder andere; TBS - Vrouwenopvang - HBO Onderwijs, GGZ, Kinder en Jeugdpsychiatrie. Mijn opdrachtgevers zijn onder andere: HBO MIZ, HBO Psychologie, Gemeente Hengelo - Almelo, Maatschappelijk werk instellingen. LIVIO, SOLIS etc. Voor meer informatie en reacties op mijn manier van werken verwijs ik graag naar mijn website.

Amsterdam (Noord-Holland)
Geesdorp Notariële Ondersteuning biedt administratieve/secretariële ondersteuning aan notariskantoren op het gebied van alle voorkomende werkzaamheden binnen het notariaat. Geesdorp Notariële Ondersteuning is voornamelijk gespecialiseerd en heeft ruim 25 jaar ervaring en kennis in de registergoedpraktijk. Werkzaamheden met betrekking tot de ondernemings- en familierechtpraktijk is tevens bespreekbaar. Geesdorp Notariële Ondersteuning is gewend onder grote druk nauwkeurig, stressbestendig en accuraat te werk te gaan en is flexibiliteit geen onbekend begrip.

Amsterdam (Noord-Holland)
Stichting Trans4Maxion is gespecialiseerd in coaching, consultancy & training. Centrale thema's zijn: persoonlijke ontwikkeling, managers development programme, mental performance coaching en mentality designing voor weerbaarheid, leiderschap, teambuilding. Inspireren, motiveren om mensen in beweging te krijgen om de gestelde doelen te realiseren. Voor bedrijven is er een coaching- en consultancy traject voor de omzetting van het huidige naar het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) bedrijfsvoeringsmodel.

Den Haag (Zuid-Holland)
Doornbosch Loopbaanmanagement is een middelgroot bureau voor outplacement- en loopbaanprogramma's. Onze vijftien consultants werken vanuit negen vestigingen en locaties, verspreid over heel Nederland (zie Contact). Doornbosch heeft het NOBOL-keurmerk dat inclusief Cedeo Erkenning staat voor een hoge klanttevredenheidsscore (93,2%). Onze consultants zijn bovendien allen CMI-gecertificeerd. Doornbosch is partner in BPI Group en medeoprichter van Outplacement Consortium Nederland (OCN

Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland)
Lepus advies is in staat om in korte tijd de client van professioneel advies te voorzien op verschillende terreinen zoals HR, Einde dienstverband, erfrecht, fiscaal recht en de diverse juridische gebieden zoals huurrecht, overeenkomsten en beslagrecht. De achtergrond van de directeur oprichter is kandidaat-notaris, bedrijfsjurist, HR-adviseur. Werkzaam geweest en ruime ervaring opgedaan bij AEXgenoteerde bedrijven.

Utrecht (Utrecht)
Bent u een ondernemer die een BV wilt oprichten en een kantoor zoekt dat alle werkzaamheden tijdens en na de oprichting van uw BV uit handen neemt? Dan bent u bij goedkoopeenbvoprichten.nl aan het juiste adres. Goedkoopeenbvoprichten.nl kunt u uitstekend van dienst zijn bij het oprichten van uw BV en is tevens gespecialiseerd in het verzorgen van uw administratie en het geven van belastingadvies.

Strijen (Zuid-Holland)
Er zijn van die momenten in uw leven, waarop het prettig is dat er iemand over uw schouder meekijkt. Iemand met verstand van zaken, die u advies geeft en dingen waterdicht voor u vastlegt. Notariaat Strijen is die onafhankelijk adviseur waar u echt iets aan heeft. Geen praatjes, geen gedoe. Gewoon een no-nonsens notariskantoor in het hart van de Hoeksche Waard.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Private Life is een onafhankelijke onderneming, gespecialiseerd in executele en bewind. Zij biedt hulp en ondersteuning bij de afwikkeling van nalatenschappen aan particulieren én professionals zoals notarissen, advocaten en accountants. Private Life is tevens gekwalificeerd om te bemiddelen bij conflicten, voortkomend uit nalatenschapsverdelingen.

Hilversum (Noord-Holland)
Het Nederlands Debat Instituut verzorgt trainingen in overtuigende communicatie. In onze programma's leert u krachtig presenteren, helder argumenteren, kritisch luisteren en scherp reageren en krijgt in inzicht in uw persoonlijke spreekstijl en handvatten om maximaal succesvol te communiceren: meer zeggen met minder woorden.

Workum (Friesland)
Sträter MKB Support levert flexwerk voor het MKB. bestaande uit oa secretariaat, backoffice en PR werkzaamheden. Detachering op locatie is uiteraard ook mogelijk. Zowel voor grote als kleinschalige projecten zijn wij flexibel en multifunctioneel inzetbaar. Wij beschikken over onze eigen, compleet ingerichte kantoorruimte.

Sittard (Limburg)
WinWin Administratie biedt u deskundige hulp bij uw administratie en fiscale zaken. Bij WinWin Administratie kunt u rekenen op een persoonlijke benadering, no-nonsens mentaliteit en snelle accurate hulp. Bespaar 40% of meer op uw huidige accountantskosten en vraag een offerte via onze homepage.

Haarlem (Noord-Holland)
Notariaat in het centrum van Haarlem, altijd parkeer gelegenheid, middelgroot bedrijf. Goede referenties. Mw. S. Hussain (Notaris), Hr. F. Kraaienhagen (kanidaat notaris) en 3 medewerkers. Het kantoor heeft een klanten bestand van vijf voorgaande notarissen en heeft kennis van vele vak gebieden.

Hoogezand (Groningen)
all round notariskantoor waarbij conflictbemiddeling en scheidingsbemiddeling veel plaatsvindt. Daarbij kennis in huis inzake afwikkeling scheiding van a tot z door samenwerking met vaste advocaat. betaalbaar alternatief

Amsterdam (Noord-Holland)
Een klein notariskantoor met stadspraktijk in Amsterdam-Zuid, nabij het Vondelpark. Diensten worden verleend op het gebied van familierecht, vastgoed en ondernemingsrecht. Laagdrempelig en niet te duur.

Amstelveen (Noord-Holland)
voor al uw algemene notariele werkzaamheden maar ook voor estate planning nmi mediation en gespecialiseerde vennootschapsrecht bent u bij ons aan het juiste adres een goede kwalitet voor een goede prijs

Ridderkerk (Zuid-Holland)
Notariskantoor van Dongen geeft u uitgebreid en vakkundig advies zodat u achteraf niet voor (nare) verassingen komt te staan. Vakkundigheid, kwaliteit en vriendelijkheid staan bij ons centraal.

Rijswijk (Zuid-Holland)
Vanwege mijn jarenlange ervaring als advocaat ondernemingsrecht en legal counsel bij diverse bedrijven, kan ik notarissen ondersteunen bij (internationale) corporate werkzaamheden.

Amsterdam (Noord-Holland)
Door de juiste inzet van mensen, kennis en IT biedt Regeldit.nl, topkwaliteit juridische dienstverlening aan kleine en middelgrote ondernemingen voor een aantrekkelijk tarief.

Hilversum (Noord-Holland)
Specialisten in het oprichten van de stamrecht BV. All-in advies: fiscaal en juridisch tegen een zeer scherp all-in tarief .

Hattem (Gelderland)
OfficeStar is gespecialiseerd in werving en selectie, uitzenden en detacheren van office personeel op MBO/HBO niveau.


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019