Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Notarissen in Noord-Holland

Notaris in Noord-Holland nodig?
Met ruim 200 aangesloten notarissen vindt u altijd de notaris die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van notarissen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de notaris met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Hoorn (Noord-Holland)
Ms. Personal staat voor servicegerichte dienstverlening. Uw eigen persoonlijk assistent, die volledig dienstbaar is aan u. Doelgericht, gestructureerd en efficiënt, zo gaat Ms. Personal te werk, waarbij zij uw wensen en belangen als ook de kwaliteit nooit uit het oog zal verliezen. Ms. Personal is er voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Specialties: Vakkundig in administratieve en secretariële dienstverlening. Ervaren in (juridisch)adviseren, ondersteunen en bemiddelen met name op het gebied van onroerend goed. Ervaring in het opzetten en ontwerpen van eenvoudige websites, Microsoft Office Pakket en diverse relatiebeheer systemen. Sterk in organisatie, planning en communicatie.

Amsterdam (Noord-Holland)
Geesdorp Notariële Ondersteuning biedt administratieve/secretariële ondersteuning aan notariskantoren op het gebied van alle voorkomende werkzaamheden binnen het notariaat. Geesdorp Notariële Ondersteuning is voornamelijk gespecialiseerd en heeft ruim 25 jaar ervaring en kennis in de registergoedpraktijk. Werkzaamheden met betrekking tot de ondernemings- en familierechtpraktijk is tevens bespreekbaar. Geesdorp Notariële Ondersteuning is gewend onder grote druk nauwkeurig, stressbestendig en accuraat te werk te gaan en is flexibiliteit geen onbekend begrip.

Amsterdam (Noord-Holland)
Stichting Trans4Maxion is gespecialiseerd in coaching, consultancy & training. Centrale thema's zijn: persoonlijke ontwikkeling, managers development programme, mental performance coaching en mentality designing voor weerbaarheid, leiderschap, teambuilding. Inspireren, motiveren om mensen in beweging te krijgen om de gestelde doelen te realiseren. Voor bedrijven is er een coaching- en consultancy traject voor de omzetting van het huidige naar het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) bedrijfsvoeringsmodel.

Hilversum (Noord-Holland)
Het Nederlands Debat Instituut verzorgt trainingen in overtuigende communicatie. In onze programma's leert u krachtig presenteren, helder argumenteren, kritisch luisteren en scherp reageren en krijgt in inzicht in uw persoonlijke spreekstijl en handvatten om maximaal succesvol te communiceren: meer zeggen met minder woorden.

Haarlem (Noord-Holland)
Notariaat in het centrum van Haarlem, altijd parkeer gelegenheid, middelgroot bedrijf. Goede referenties. Mw. S. Hussain (Notaris), Hr. F. Kraaienhagen (kanidaat notaris) en 3 medewerkers. Het kantoor heeft een klanten bestand van vijf voorgaande notarissen en heeft kennis van vele vak gebieden.

Amsterdam (Noord-Holland)
Een klein notariskantoor met stadspraktijk in Amsterdam-Zuid, nabij het Vondelpark. Diensten worden verleend op het gebied van familierecht, vastgoed en ondernemingsrecht. Laagdrempelig en niet te duur.

Amstelveen (Noord-Holland)
voor al uw algemene notariele werkzaamheden maar ook voor estate planning nmi mediation en gespecialiseerde vennootschapsrecht bent u bij ons aan het juiste adres een goede kwalitet voor een goede prijs

Amsterdam (Noord-Holland)
Door de juiste inzet van mensen, kennis en IT biedt Regeldit.nl, topkwaliteit juridische dienstverlening aan kleine en middelgrote ondernemingen voor een aantrekkelijk tarief.

Hilversum (Noord-Holland)
Specialisten in het oprichten van de stamrecht BV. All-in advies: fiscaal en juridisch tegen een zeer scherp all-in tarief .

Amsterdam (Noord-Holland)
lorem ipsum blabla

Assendelft (Noord-Holland)

Amsterdam (Noord-Holland)

Amsterdam (Noord-Holland)Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019