Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Notarissen in Amsterdam

Notaris in Amsterdam nodig?
Met ruim 200 aangesloten notarissen vindt u altijd de notaris die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van notarissen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de notaris met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Amsterdam (Noord-Holland)
Geesdorp Notariële Ondersteuning biedt administratieve/secretariële ondersteuning aan notariskantoren op het gebied van alle voorkomende werkzaamheden binnen het notariaat. Geesdorp Notariële Ondersteuning is voornamelijk gespecialiseerd en heeft ruim 25 jaar ervaring en kennis in de registergoedpraktijk. Werkzaamheden met betrekking tot de ondernemings- en familierechtpraktijk is tevens bespreekbaar. Geesdorp Notariële Ondersteuning is gewend onder grote druk nauwkeurig, stressbestendig en accuraat te werk te gaan en is flexibiliteit geen onbekend begrip.

Amsterdam (Noord-Holland)
Stichting Trans4Maxion is gespecialiseerd in coaching, consultancy & training. Centrale thema's zijn: persoonlijke ontwikkeling, managers development programme, mental performance coaching en mentality designing voor weerbaarheid, leiderschap, teambuilding. Inspireren, motiveren om mensen in beweging te krijgen om de gestelde doelen te realiseren. Voor bedrijven is er een coaching- en consultancy traject voor de omzetting van het huidige naar het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) bedrijfsvoeringsmodel.

Amsterdam (Noord-Holland)
Een klein notariskantoor met stadspraktijk in Amsterdam-Zuid, nabij het Vondelpark. Diensten worden verleend op het gebied van familierecht, vastgoed en ondernemingsrecht. Laagdrempelig en niet te duur.

Amsterdam (Noord-Holland)
Door de juiste inzet van mensen, kennis en IT biedt Regeldit.nl, topkwaliteit juridische dienstverlening aan kleine en middelgrote ondernemingen voor een aantrekkelijk tarief.

Amsterdam (Noord-Holland)
lorem ipsum blabla

Amsterdam (Noord-Holland)

Amsterdam (Noord-Holland)Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019