Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Notulisten in Zeeland

Notulist in Zeeland nodig?
Met ruim 2.500 aangesloten notulisten vindt u altijd de notulist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van notulisten. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de notulist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Vlissingen (Zeeland)
Secretariële, PR en P&O advisering en ondersteuning, zoals: Plannen, organiseren en begeleiden van diverse projecten of zakelijke & privé-events. Aanbrengen van structuur in uw secretariaat, structuur in operationele processen, informatiestromen, werkzaamheden en taakverdeling. Notuleren van vergaderingen. Het schrijven van diverse bedrijfsuitingen, zoals brochures, uitnodigingen etc. indien gewenst wordt de coördinatie en de drukwerkbegeleiding ook door B3S ter hand genomen. Het schrijven van persberichten, de organisatie van een persbijeenkomst en het onderhouden van perscontacten. Het aanpassen of vernieuwen van uw huisstijl, de begeleiding en de implementatie ervan in uw bedrijf. Bijwerken van data- / adressen- en tekstbestanden. Werving en selectie personeel. Ondersteuning bij Personeelszaken. Correspondentie.

's-Heer-Hendrikskinderen (Zeeland)
Ik ben een ervaren administratieve kracht in loondienst. Ik werk al meer dan 25 jaar in de (financiële) administratie. Mijn werkervaring is divers. Ik werk veel met Word(2010) en Excel(2010) documenten. Ik ben computervaardig en bezit mijn typdiploma (blind typen). Verder heb ik in 1992 de opleiding Financiële administratie succes vol doorlopen en heb tijdens deze opleiding ook het Praktijk Diploma Boekhouden behaald.

Hoofdplaat (Zeeland)
Ervaring met secretariële werkzaamheden in diverse branches. Momenteel werkzaam als projectsecretaresse bij de organisatie die de bouw van de Sluiskiltunnel begeleidt.. (24 uur per week) Veel ervaring met voorbereiden en notuleren van overleggen op diverse niveaus. Specialisatie: redigeren van teksten en verzorgen van correspondentie.

Terneuzen (Zeeland)
Personal assistent office, management assistent zowel op afstand vanuit mijn kantoor als op locatie tevens editor werkzaamheden, tekstverwerking, presentatiemateriaal beurzen uitwerken, tijdelijke opdrachten binnen uw bedrijf, allrounder, ruime ervaring, veel kennisgebieden.

's-Gravenpolder (Zeeland)
Hiervoor verwijs ik u graag naar mijn website. U kunt ook mijn brochure opvragen via info@committedmanagementsupport.nl Hartelijke groet Daniëlla van Maldegem

Yerseke (Zeeland)
Voor al uw administratieve en secretariële ondersteuning

Sint Annaland (Zeeland)


Sint Annaland (Zeeland)

Middelburg (Zeeland)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019