Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Notulisten in Almere

Notulist in Almere nodig?
Met ruim 2.500 aangesloten notulisten vindt u altijd de notulist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van notulisten. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de notulist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Almere (Flevoland)
Ik bied uw organisatie ondersteuning op secretarieel, administratief en HR gebied, volledig afgestemd op uw specifieke wensen. -------------------------------------------------------------------------- tijdelijke vervanging van directie- en afdelingssecretaressen, office managers en management assistentes. Bijvoorbeeld bij: vakanties, zwangerschapsverlof, (langdurige) ziekte of een overbruggingsperiode bij personeelswisseling; tijdelijke ondersteuning van secretariaten bijvoorbeeld bij: piekdrukte, afgebakende projectwerkzaamheden, reorganisaties, fusies en overnames. Ook het opzetten en inrichten van secretariaten behoort tot de mogelijkheden; flexibele (onregelmatige) secretariële ondersteuning op een kantoorlocatie of op afstand (voor o.a. de startende ondernemers); daarnaast bied ik ook secretariële ondersteuning bij (middel) grote ondernemingen, gemeenten en overheden. -----------------------------------...

Almere (Flevoland)
WFS Officemanagement staat voor betrouwbare ervaren flexibel in te zetten management ondersteuning. Door jarenlange ervaring in het vakgebied is inwerktijd niet of nauwelijks nodig. WFS Officemanagement kan voorzien in tijdelijke behoefte aan een officemanager, personal assistant, management assistent, HRM-, facilitair- of administratief- medewerker. Inzet is mogelijk vanaf enkele uren tot langere periodes. Geheel naar de behoefte en wensen van de opdrachtgever. WFS Officemanagement biedt als zelfstandig opererende ervaren management ondersteuner op concurrerende wijze diensten aan met een helder uurtarief. WFS Officemanagement werkt samen met andere zelfstandig werkende management ondersteuners van hoog niveau. Door van elkaars diensten gebruik te maken blijft continuïteit gewaarborgd. Informatie bij Floris Schrier +31 (0) 36 8200294 of stuur een email naar floris@wfsofficemanagement.nl

Almere (Flevoland)
De Nieuwe Secretaresse is uw online secretaresse, te allen tijde fulltime bereikbaar per telefoon, mail en chat. Natuurlijk maakt ook af en toe face to face contact onderdeel uit van dit concept. Dus of u nu voor 5 uur per week of 20 uur per week een secretaresse zoekt; De Nieuwe Secretaresse is er fulltime. Echter, gewerkte tijd wordt per minuut in rekening gebracht. U betaalt dus niet voor beschikbaarheid, maar uitsluitend voor de tijd die daadwerkelijk aan uw bedrijf besteedt wordt. Onze ervaring is dat dit op kan lopen tot een urenbesparing van 30 tot 50%.

Almere (Flevoland)
Met veel genoegen verzorg ik diverse secretariële, administratieve en managementondersteunende functies binnen bedrijven in het notariaat, de bouwsector en accountancy. Door mijn brede ervaring ben ik snel inzetbaar binnen een organisatie die werkzaam is in de bovengenoemde sectoren. Naast mijn kennis van de dagelijkse secretaresse werkzaamheden zijn mijn specialiteiten het notuleren van vergaderingen, het coachen van medewerkers en het inboeken van financiële administraties (Afas).

Almere (Flevoland)
Ik heb geen bedrijf, ben gepensioneerd, maar wil niet echt stil zitten. Ben reeds vanaf 1963 in de gezondheidszorg werkzaam geweest als medisch secretaresse urologie, dialyse en heb indien nodig bij vele andere specialisaties bijgesprongen. Verwerk momenteel ook nog expertiserapporten voor medisch adviseurs. Ik schroom niet om lange dictaten te typen. Ik ben in het bezit van een dictafoon, maar werk ook met express scribe dictation.(digitale ingesproken bestanden)

Almere (Flevoland)
A-Choice Almere is opgericht in 2006 en biedt bedrijven professionele management ondersteuning, zowel voor korte eenmalige opdrachten (het notuleren van een vergadering of uitwerken van geluidsbestanden) als voor langdurige opdrachten (het vervangen van een Personel Assistant en/of Office Manager bij ziekte, zwangerschapsverlof enzovoorts). Daarnaast kan A-Choice Almere worden ingezet bij (re-) organisatieprojecten van secretariaten en voor marketing support.

Almere (Flevoland)
Notu-flex secretariaatsdiensten verleent secretariële ondersteuning aan bedrijven en instellingen, in de ruimste zin van het woord en is geheel toegespitst op uw specifieke wensen. Sinds de oprichting in 2001 is Notu-flex gespecialiseerd in het notuleren van vergaderingen voor overheidsinstellingen, woningcorporaties, bouwbedrijven, politiek, ruimtelijke ordening, enz. Door samenwerking met andere secretariaatsdiensten kan Notu-flex vele opdrachten vervullen.

Almere (Flevoland)
Ik ben een freelance trouble shooter die voor opdrachtgevers in de profit en non-profit sector werkt, die ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van officemanagement in de breedste zin van het woord. Ik bied daarvoor ondersteuning op het gebied van HR, officemanagement en het organiseren van allerlei soorten evenementen. Opdrachten los ik op een pragmatische, gedetaileerde en no-nonsense manier op met veel enthousiasme, motivatie en gedrevenheid.

Almere (Flevoland)
Nota Bene Almere schrijft, redigeert en corrigeert teksten. Ik schrijf artikelen voor ondermeer kranten, verenigingsbladen, websites. Redactie- en correctiewerk van ondermeer artikelen, nota's, brochures en scripties (Nederlands-, Engels-, of Franstalig). Daarnaast maak ik notulen of verslagen van alle soorten vergaderingen en bijeenkomsten. Ook het uitwerken van interviews is mogelijk.

Almere (Flevoland)
Amca PD houdt zich bezig met personeelsdiensten in de breedste zin van het woord. Zelf bezit ik ruime ervaring als secretaresse, zowel binnen de commerciele sector als de non-profit. Ervaring met boekhouding, salarisadministratie, projectadministratie. Beheersing van de Nederlandse taal, Engels en Duits ook zeker geen probleem.

Almere (Flevoland)
Wij zijn een jong bedrijf met veel passie voor secretarieel ondersteunende werkzaamheden. Kunt u zich niet meer focussen op de hoofdzaken? Of heeft u klussen die tussendoor gedaan moeten worden? N'adom is de oplossing. Wij nemen de bijzaken van u over, zodat u zich weer volledig kan focussen op de hoofdzaken.

Almere (Flevoland)
Productiever vergaderen met Boardroom Boardroom maakt vergaderen efficiënter. Snel en effectief agendas opstellen, notulen schrijven en actielijsten bijhouden. Het is allemaal even eenvoudig met deze slimme vergadertool. Maak een einde aan stapels papier en lange vergaderingen zonder kop of staart.

Almere (Flevoland)
Naast mijn werk als psycholoog/coach heb ik ruime ervaring als HR manager in het internationale bedrijfsleven. Administratief ben ik dus aardig onderlegd en in staat om u naar behoren te ondersteunen. Ik ben beschikbaar voor het uitwerken van geschreven dan wel ingesproken teksten.

Almere (Flevoland)
Getiktworden is een klein tekstbureau dat zich met name richt op transcriptiewerkzaamheden. Wij werken snel en professioneel tegen een bijzonder scherp tarief van 0,75 eurocent (incl BTW!) per opnameminuut. Geinteresseerd? Mail ons gerust: info@getiktworden.nl

Almere (Flevoland)
Ruim 20 jaar ervaring als directiesecretaresse en 5 jaar als communicatiemanager. Ervaring: notuleren, interviewen, tekstschrijver, mailings, correctie- en redigeerwerk, nieuwsbrieven schrijven, persberichten schrijven, rapporten opmaken, webteksten schrijven.

Almere (Flevoland)
De Distant Assistant is uw virtuele assistent. Ik neem werkzaamheden van u over die u liever niet zelf doet op het secretariële vlak. Ik ben tevens werkzaam op het gebied van communicatie, social media, tekst en vertaling.

Almere (Flevoland)
12 jaar ervaring met het voeren van een secretariaat (van vereniging of stichting), met het notuleren van vergaderingen, organiseren van bijeenkomsten/evenementen en alle andere voorkomende secretariële werkzaamheden.

Almere (Flevoland)
Ondersteuning Management / Directie, Project support, event management, (her)inrichten secretariaat en archief, aansturing secretariaat en coaching, algehele ondersteuning secretarieel / administratief

Almere (Flevoland)
In het dagelijks leven werkzaam in loondienst. Mijn vakgebied: boekhouding, debiteurebeheer en typwerkzaamheden (370 aanslagen pm) schuldhulpverlening

Almere (Flevoland)
Wij bieden bedrijven op een vriendelijke en professionele manier telefonische en secretariële ondersteuning

Almere (Flevoland)
VOC Facility Group levert voor diverse locaties op eigenwijze receptieservice!


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019