Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Notulisten in Arnhem

Notulist in Arnhem nodig?
Met ruim 2.500 aangesloten notulisten vindt u altijd de notulist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van notulisten. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de notulist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Arnhem (Gelderland)
U kunt bij SaBo Management Support terecht voor andere onderstaande diensten: - Advies op maat: hoe kan uw secretariaat/receptie efficiënter opereren - Advies op maat: opzetten en implementeren van het secretariaat voor nieuwe vestigingen of afdelingen - Facilities / Office Management, onder andere opzetten en uitvoeren wagenparkbeheer, IT- en ICT zaken, beheer facilitaire diensten zoals beveiliging, catering en schoonmaak - Beheren van agendas en time management - Verzorgen van uw bedrijfscorrespondentie o.a. mailings, offertes, nieuwsbrieven, etc. - Organiseren van zakenreizen, zodat u zonder zorgen op reis kunt - Organiseren van evenementen, bijeenkomsten, vergaderingen, beurzen, diners, bedrijfsuitjes of relatiedagen, etc., inclusief budgetbeheer - Notuleren tijdens vergaderingen, het opstellen van een verslag met een besluit- en actielijst en de ...

Arnhem (Gelderland)
HRH office support verricht voor u graag de volgende werkzaamheden: * managementondersteuning: opstellen correspondentie, plannen van afspraken, agendabeheer, ontvangen en te woord staan van klanten en relaties, organiseren en notuleren vergaderingen en bijeenkomsten; * projectondersteuning: bewaken van acties, voortgang, planning en deadlines, verzamelen en bijhouden van gegevens, signaleren van knelpunten; * organisatie evenementen, zakenreizen, relatiedagen, personeelsfeesten e.d. * verkoop- /marketingondersteuning: opstellen van offertes, bevestigingen en facturatie, mailen en nabellen prospects; * Ook voor het opzetten, begeleiden en reorganiseren van secretariaten kunt u HRH office support inschakelen.

Arnhem (Gelderland)
Kwaliteit roept instemming op. De situatie wordt helder en discussies verstillen. Sola Virtute streeft er steeds naar antwoorden van kwaliteit te geven. Daarbij hanteert Sola Virtute de volgende maatstaven: het geleverde product roept de instemming op van alle betrokken partijen; het product is niet aan trends onderhevig, maar vormt een duurzaam antwoord op de gestelde vraag.

Arnhem (Gelderland)
Zeer ervaren secretaresse met juridisch achtergrond. All Support 4 You staat voor optimale secretariele, administratieve en juridische ondersteuning. Woorden als kwaliteit, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Studeert nog HBO-Rechten in deeltijd (2e jaars).

Arnhem (Gelderland)
Ik werk nauwkeurig en snel en spreek de taal die u wilt uitdragen. Ik heb jarenlange ervaring in de profit en non-profit sector, in binnen- en buitenland.

Arnhem (Gelderland)
Secretariële ondersteuning voor een vast tarief van een ervaren Directiesecretaresse. Universitair niveau.

Arnhem (Gelderland)
Particulier, beschikbaar voor all round ondersteuning, secretariële prof.

Arnhem (Gelderland)
Project- en Management Ondersteuning
Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019