Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Notulisten in Leiden

Notulist in Leiden nodig?
Met ruim 2.500 aangesloten notulisten vindt u altijd de notulist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van notulisten. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de notulist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Leiden (Zuid-Holland)
Fait Accompli opent op professionele én persoonlijke wijze een brug tussen de Nederlandse en Franse markt. Fait Accompli wordt geleid door een native-speaker Frans die reeds 34 jaar levens- en werkervaring heeft opgedaan binnen de Nederlandse samenleving. Haar Franse achtergrond biedt een meerwaarde voor een optimale communicatie en werkrelatie tussen Franse en Nederlandse bedrijven. Fait Accompli biedt de volgende diensten aan: - Tekst- en brievenvertaling en/of correcties (NL-FR en v.v., EN-FR en v.v., EN-NL en v.v.) - Logistieke ondersteuning van congressen en evenementen - Contactbemiddeling tussen Franse en Nederlandse bedrijven (correspondentie, telefoon en e-mail) - Advies betreffende culturele verschillen en handelsrelaties tussen Nederland en Frankrijk - Begeleiding van internationale delegaties.

Leiden (Zuid-Holland)
Freestyle-NMO is opgericht op 3 november 2009. Als zeer ervaren directiesecretaresse en notulist ben ik vorig jaar als freelance notulist en management ondersteuning begonnen. Ik heb in diverse bedrijven gewerkt, commerciële bedrijven, overheid, ziekenhuis, zorginstelling. Ik heb de laatste jaren gewerkt in non-profit bedrijven en m.n. de gezondheidszorg. Voel me thuis in een spilfunctie en heb ruime ervaring met notuleren, ook op bestuursniveau. Spreek de vreemde talen goed en ben bekend met de medische terminologie.

Leiden (Zuid-Holland)
Secretaresse met een hands-on-mentaliteit, proactief ingesteld, stressbestendig en goed in het bewaken van acties en het vaststellen van prioriteiten. Kan goed met vertrouwelijke zaken omgaan. Daarnaast veel aandacht voor het persoonlijke contact: (klant)vriendelijk, open en met oog voor detail. Ruime ervaring met bestuurs- en directiesecretariaat, 1-op-1 ondersteuning, allround secretariaat voor kleinere ondernemingen. Affiniteit met sectoren ICT, techniek, tuinbouw, pharmacie, automotive industry.

Leiden (Zuid-Holland)
Deze ervaren notulist maakte de afgelopen jaren veel verslagen van vergadering bij o.a. Raad van Toezicht, Raad van Bestuur, Algemene Ledenvergadering en personeelsbijeenkomsten. Dit was voor stichtingen, bedrijven, scholen, verenigingen in inmiddels bijna heel Nederland.

Leiden (Zuid-Holland)
Ik ben ervaren HR adviseur met een handson mentaliteit.Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019