Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Notulisten in Vlissingen

Notulist in Vlissingen nodig?
Met ruim 2.500 aangesloten notulisten vindt u altijd de notulist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van notulisten. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de notulist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Vlissingen (Zeeland)
Secretariële, PR en P&O advisering en ondersteuning, zoals: Plannen, organiseren en begeleiden van diverse projecten of zakelijke & privé-events. Aanbrengen van structuur in uw secretariaat, structuur in operationele processen, informatiestromen, werkzaamheden en taakverdeling. Notuleren van vergaderingen. Het schrijven van diverse bedrijfsuitingen, zoals brochures, uitnodigingen etc. indien gewenst wordt de coördinatie en de drukwerkbegeleiding ook door B3S ter hand genomen. Het schrijven van persberichten, de organisatie van een persbijeenkomst en het onderhouden van perscontacten. Het aanpassen of vernieuwen van uw huisstijl, de begeleiding en de implementatie ervan in uw bedrijf. Bijwerken van data- / adressen- en tekstbestanden. Werving en selectie personeel. Ondersteuning bij Personeelszaken. Correspondentie.


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019