Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Rouwcoaches in Assen

Rouwcoach in Assen nodig?
Met ruim 5.000 aangesloten rouwcoaches vindt u altijd de rouwcoach die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van rouwcoaches. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de rouwcoach met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Assen (Drenthe)
Bent u op zoek naar een goede ervaringsgerichte coach? Coachingservaring, levenservaring, ervaringsdeskundige. Hoog inlevingsvermogen, sociaal invoelend. Ik heb begrip voor uw situatie. Ik help u eruit! > Loopbaanvragen; > Sollicitatiegesprekken; > Outplacement; > Coaching teams; > Ondernemerscoaching; > Coaching verzuim, ziekte, burn-out / bore-out * particulieren * via werkgever * op aanvraag werkgever Wilt u offertes of een vrijblijvend persoonlijk gesprek? De kennis en ervaring heeft iedere coach (als het goed is). Maar pas als de klik er is, weet u of u de juiste coach heeft. Het eerste gesprek is oriënterend en dus kosteloos. Mijn begeleiding stopt pas als uw vraag naar tevredenheid is beantwoord. Informeren mag altijd: mail of bel en u krijgt binnen 24 uur een reactie.

Assen (Drenthe)
Coaching is synoniem voor alle soorten van begeleiding op het gebied van je eigen ontwikkeling. Een coach is een begeleider die jou verder helpt om bepaalde doelen te bereiken. Doelen bereiken die je zakelijke leven op orde brengen. Het draait om drie levensvragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik echt? Ik kijk naar het complete leven van jou als mens in je rol als bijvoorbeeld ondernemer en privé. Zakelijke coaching helpt jou als ondernemer met het verhogen van je creativiteit en zelfredzaamheid. Ik ben jouw persoonlijke sparringpartner en als zakelijke coach biedt ik ondersteuning bij vragen als: Hoe kan ik succesvol mijn eigen bedrijf opstarten? Ik dreig vast te lopen en kom er in mijn eentje niet uit. Wat nu? Hoe verhoog ik mijn omzet? Hoe zet ik een plan van aanpak op?

Assen (Drenthe)
Goedezet! coacht en adviseert bij aanstaande, bestaande en eindigende arbeidsrelaties. Kortom, bij werving & selectie, loopbaancoaching en outplacement/2e spoor. Door jarenlange ervaring als re-integratieadviseur, P&O-adviseur en leidinggevende binnen verschillende bedrijven en branches kijk ik op verschillende manieren naar de mens, het bedrijf en de arbeidsmarkt. Op een praktische, nuchtere, eerlijke en humoristische wijze coach ik mensen en schuw niet de spiegel voor te houden. Maar dit op een manier dat het een kijkje waard is. Ik ben als loopbaancoach door Noloc erkend.

Assen (Drenthe)
Combiwork is een modern nieuw HRM adviesbureau voor non profit organisaties, Onderwijs en kleine organisaties/mkb bedrijven. We werken met een open view werkmethode waarbij creativiteit en zakelijkheid goed samengaan. Van het oprichten van een personeelsvereniging binnen een onderwijsinstelling, een nieuw hr beleid ontwikkelen tot het doen van de werving en selectie voor vacatures behoren tot onze activiteiten. We maken de ideale combi voor jou als klant.

Assen (Drenthe)
De PresenteerFabriek coacht in kleine groepen en individueel (zelfstandig) professionals in presenteren. Door een persoonlijke en effectieve presentatie word je zichtbaar en dat is weer een stap op weg naar meer klanten, klussen en projecten. Deelnemers zijn zelf met hun meegenomen presentatie aan de slag in de presenteerworkshops. Dus geen dure en langdurige trainingen en cursussen maar betaalbare workshops (incompany en open inschrijving).

Assen (Drenthe)
Basic is een bureau dat veel waarde hecht aan het (terug-)keren naar de basisvragen in het leven: Wie ben ik, waar sta ik voor, wat wil ik bereiken en waarom is dat belangrijk? Basic staat voor een levenshouding die zich kenmerkt door: acceptatie, optimisme, humor en authenticiteit. Bij Basic kun je terecht voor coaching gericht op: levensvragen, loopbaanvraagstukken, budgetbeheer, life-skills en communicatie.

Assen (Drenthe)
Wij zijn een klein bedrijf gevestigd in Assen. Wij bieden ondernemerscoaching aan gevestigde en startende ondernemers. Ook bieden wij specifiek financiële coaching en schuldhulpverlening voor ondernemers. Eventueel begeleiden wij bij een aanvraag Besluit bijstandsverlening zelfstandigen. Tevens: Runningtherapie: hardlooptraining ter voorkoming of vermindering van stressgerelateerde klachten.

Assen (Drenthe)
meneer jan-willem Met roots in het onderwijs en zeer ervaren als manager en coach ben ik nu op pad in het vrije bedrijf. Coachen van (onderwijs) professionals, maar vooral van mensen. Vanuit hobby, passie en vaardigheid ook tekstschrijvend de boer op, gewoon omdat (ik) het kan....

Assen (Drenthe)
motto: Worden wie je bent! Aangesloten bij NOBCO, NOLOC, NVNLP ABNLP gecertificeerd NLP-Master Assen - Groningen - Leeuwarden - Zwolle - Amersfoort - Amsterdam - Den Haag
Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019