Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Salestrainers in Zeeland

Salestrainer in Zeeland nodig?
Met ruim 3.500 aangesloten salestrainers vindt u altijd de salestrainer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van salestrainers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de salestrainer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Hoedekenskerke (Zeeland)
Typhon Coaching is een geheel online co-active gecertificeerde coach.Co-active coaching is een wereldbefaamde coachingsmethode waar al vele vele mensen mee werken en mee geholpen worden! In Amerka is het ontwikkeld bij de International Coachings Federation (ICF). Zij geven ook alleen de opleidingen. Typhon Coaching is dus member/lid van ICF. Met co-active coaching werkt u met uw coach aan uw coachingsdoelen. Co-active betekend SAMEN aktief! De kracht van deze coachingstechniek is enorm en heeft al vele mensen in de wereld geholpen naar meer succes zakelijk of privé! Gezamenlijk, ongeacht de coachingsvraag, worden naar uw waarden in leven gekeken. Van groot belang om u uw antwoord te (laten) vinden op uw coachingsvraag. U wordt daarin begeleid, gestimuleerd en gemotiveerd door uw Typhon coach. Of u manager bent met een specifiek managementprobleem, of u bent directeur van een groot bedrijf, of u bent op zoek naar een ander lev...

Middelburg (Zeeland)
IM-Pact Bedrijven biedt aan de medewerkers van goedlopende bedrijven de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Deze ontwikkeling richt zich op bewustwording van bekende (vaak niet erkende) processen die op een eenvoudige wijze pro-actief kunnen worden ingezet. De aangeboden kennis bestaat al geruime tijd - en is getest - maar wordt als uniek in de wereld beschouwd. We bieden verschillende trajecten aan, van een halve dag tot en met 3 dagen, bestaande uit verschilende onderwerpen: - Een solide kompas, hoe blijf je succesvol in een veranderende wereld - Wendbaar coachen: coach je collega op een verantwoorde wijze - Intuifief en met verstand communiceren: zorg dat je alle communicatie skills ter beschikking hebt Voldoende keuze en persoonlijke uitwerking. Beyond Illusion

Vlissingen (Zeeland)
Een korte presentatie: Ik ben een warme persoonlijkheid en houd van een prettige en open (werk)sfeer. Uit alles wat ik zeg en doe blijkt altijd mijn respect voor u en de keuzes die u maakt. Aan mijn contactuele en communicatieve vaardigheden hoeft u niet te twijfelen aangezien ik ondertussen al jarenlang trainingen geef, als mentor werk en ik ook trouwambtenaar ben. U bent welkom. Maar wilt u toch eerst nog even weten of ik, naast professioneel, wel vriendelijk en behulpzaam ben? Laten we dan eens vrijblijvend afspreken. Daarna beslist u of u van mijn ervaring, kennis en begeleiding gebruik wilt maken. Ik kan u verzekeren dat ik er naar uit zie om met u kennis te maken maar laat, vanzelfsprekend, de keuze aan u. Vriendelijke groeten, Carla Arciszewski

Middelburg (Zeeland)
IM-Pact Opleidingen: Bedrijfstrainingen, Onderwijs trainingen, Coaching en Opleidingen IM-Pact Opleidingen is opgericht in 2009 met als doen mensen te begeleiden in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Dit komt ten goede van de mensheid en van de levenssfeer op aarde. We gebruiken NLP en vele verschillende andere psychologische denksystemen om dat doel te bereiken. Sinds 2009 geven we erkende NLP opleidingen. In bedrijven, instellingen en onderwijs bieden we kort lopende trainingen (half tot 3 dagen) met verschillende onderwerpen.

Goes (Zeeland)
TOP A is een moderne en eigenzinnige onderneming, werkzaam voor bedrijven door heel Nederland. Wij verzorgen trainingen, opleidingen, projecten en advies op maat, in vooral de recreatie-, horeca-, retail en schoonmaakbranche. Als kleine onderneming zijn bij ons de lijnen kort, staat de klant centraal en kunnen we u snel van dienst zijn. In al onze activiteiten vindt u onze praktijkgerichte benadering terug, welke zeer effectief is. Wij maken de dingen niet moeilijker dan ze zijn, maar liever eenvoudig en transparant.

Middelburg (Zeeland)
elizee cultuurprojecten is een freelance bureau in Middelburg dat staat voor eenvoud, inzicht en verbeeldingskracht. Ik verzorg projecten voor u op het gebied van tekst, organisatie, advies en administratie. Bijvoorbeeld als projectmanager, tekstschrijver of adviseur op cultureel gebied. Speciale interesses: communicatie, publiciteit, nieuwe media, marketing, organisatie, schrijven, redigeren, ghostwriting.

Oostburg (Zeeland)
Perfecta Systema helpt bedrijven bij het realiseren van maatschappelijke en organisatorische opgaven: strategie, marketing, dienstverlening, bedrijfsvoering, financiën, systemen en cultuur. Het streeft naar maximale meetbare resultaten. Dit doet het door te kijken naar waar de organisatie nu staat, waar het wil staan en op basis daarvan stapsgewijs voort te bouwen op de bestaande krachten en waarden.

Biervliet (Zeeland)
Wij zijn een bedrijf wat zich speciaal richt op groei van het individu en van groepen. NLP en Metaprofielanalyse voor bedrijven en individuen zijn onze specialisatie. Wij zijn aangesloten bij/erkend door (Min.v.Onderwijs): Cedeo (9.3), NOBCO, VITen hebben een AGB code. Wij onderscheiden ons door een zeer grote mate van persoonlijke aandacht en de mogelijkheden van trainingen op maat.

Oost-Souburg (Zeeland)
Advies op het gebied van personeel en organisatie. Coördineren van een team. Verschillende P&O-terreinen op elkaar afstemmen. Mobiliteitsvraagstukken. Organisatieontwikkeling en veranderingen van een afdeling. Invoeren van veranderingen. Verzelfstandiging van onderdelen. Coaching gericht op ontwikkeling. Reintegratie-begeleiding.

Yerseke (Zeeland)
Middels zeer doelmatig concept wordt het verzuim terug gedrongen. Training en bewustwording zijn de kernpunten. Eenvoud is een kernwoord. Voor 25 euro per medewerker per jaar een compleet individueel zorgsysteem voor administratieve functies. Ook HNW kan worden opgenomen / begeleid. Www.spiny.nl is overigens geheel gratis.

Axel (Zeeland)
Advies: organisatie en persoonlijk advies, gedrag motivatie, gedragsverandering, teamverandering implementatie van veranderprocessen. Training: Sprekend presenteren, functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken voor leidinggevenden, op maat trainingen en opleidingen. Coaching, groeps en individuele coaching.

Rilland (Zeeland)
ben een gecetificeerde NLP trainer. ik biedt mensen een ontwikkelings traject aan in het gebied waar zij in vast lopen. Op zakelijk gebied geef ik trainingen om bepaalde doelstellingen van bedrijfen helder te maken. Ik coach mensen die vastlopen: op zakelijk, prive,of een loopbaan verandering

Goes (Zeeland)
TF&S vezorgt trainingen op het gebied van zowel arbeidsveiligheid als procesveiligheid. Gestoeld op kennis en kunde op het gebied van middelbare- en hogere veiligheidskunde, alswel specifieke brandweer gerelateerde ervaring.

Dreischor (Zeeland)
Wij zijn een bedrijf dat voor namelijk veiligheids trainingen( vca bhv ehbo) verzorgt op de locatie van de klant, indien gewenst kunnen wij ook voor een locatie zorgen . Wij werken landelijk met een 5 gemotiveerde medewerkers

Cadzand (Zeeland)
Mystelco is gespecialiseerd in communicatietrainingen, zowel op de particuliere als in de arbeidmarkt. Tevens staat mystelco centreel in de telecom markt waar wij gekend staan voor mysterycalls.

Oudelande (Zeeland)
Coachibg, training en advies op identiteitsniveau. Achtergrond: toegepast psycholoog, management ervaring in non-profit en commerciele dienstverlening


Vlissingen (Zeeland)Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023