Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Salestrainers in Groningen

Salestrainer in Groningen nodig?
Met ruim 3.500 aangesloten salestrainers vindt u altijd de salestrainer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van salestrainers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de salestrainer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Groningen (Groningen)
BusinessSteps 4 Ondernemers is een Advies- en Trainingsbureau voor ondernemers, professionals, freelancers en het MKB. Ik bied diverse adviestrajecten, persoonlijke sessies en trainingen op het gebied van ondernemen, branding, Internet Marketing, Social Media en websiteoptimalisatie. Deze adviessessies en trainingen worden zowel incompany, op locatie, als face to face gegeven. De focus ligt op het geven van incompany trainingen Social Media Marketing en Branding en trainingen op locatie. Deze worden altijd in overleg met de klant samen gesteld. Met een sterke marktvisie ontwikkel ik in samenwerking met mijn sparringpartner diverse nieuwe trainingen voor ondernemers en bedrijven. Naar wens kunnen wij een maatwerk training voor u opstellen, waarbij wij u of uw medewerkers heel gericht die kennis aanleren die voor het uitoefenen van hun functie wenselijk is. Gezien mijn groot creatief denkvermogen, denk ik graag mee met de k...

Groningen (Groningen)
Wij ondersteunen bij ontwikkelvraagstukken voor meerdere medewerkers binnen een team, afdeling of organisatie. Coachend Trainen biedt de mogelijkheid om aan competentie(s) te werken op diverse niveaus: de context, het gedrag, de capaciteiten, de normen, waarden en overtuigingen. Een coachende training vergroot de kans op structurele ontwikkeling. Tijdens de compacte trainingsessies met maximaal zes deelnemers, staat met name de eigen werksituatie centraal. Wij maken hierbij veelal gebruik van gastrolspelers en/of gasttrainers en bieden standaard onderstaande ontwikkelprogramma's aan: Effectief communiceren; Effectief adviseren; Effectief verkopen; Coachend Management; De commerciële kracht van (digitaal) netwerken; Timemanagement. Wij bieden maatwerkoplossingen en werken conform de richtlijnen van de Ethische Gedragscode en de Algemene Voorwaarden opgesteld door de stichting Nederlandse Orde van Beroep...

Groningen (Groningen)
Optimaliseer uw acquisitie - en verkoopresultaat - Persoonlijke ontwikkeling - Professionaliseer uw Sales Team - Sales Training & Sales Coaching Til uw verkoopresultaten met de juiste Sales Strategie en de beste Sales Training naar een hoger niveau "Simplifying Sales" Is progressie een absolute kernwaarde van uw bedrijf en wilt u immer stijgende verkoopresultaten boeken, door middel van een verbeterde Sales Strategie voor uw professionele Sales mensen? Dan is TrainingU de uitkomst voor uw bedrijf. Onze Sales Improvers en Sales Trainers zorgen ervoor dat uw sales mensen het uiterste uit zichzelf halen, aan de hand van intensieve Sales Training en Sales Coaching. Met de juiste begeleiding van onze vakspecialisten op het gebied van training en coaching, garanderen wij u op korte termijn hogere verkoopresultaten binnen uw business.

Groningen (Groningen)
Prezzip helpt je op weg met het gebruik van het online presentatietool Prezi. We hebben een een webshop met complete templates, maken Prezis en geven workshops. De workshops geven we door het land (Groningen, Leeuwarden en Utrecht) maar ook bij je op kantoo. Uniek bij Prezzip is dat er altijd twee trainers aanwezig zijn zodat iedereen optimaal aandacht krijgt. Elke cursist krijgt bij ons toegang tot de webshop zodat je direct kunt starten met de meest optimale beelden voor je Prezi! Prezzip werkt nauw met Prezi samen; zo zijn we onderdeel van het Prezi Pioneer programma. We doen test- en advies werk voor ze en ontwikkelen bijvoorbeeld ook exclusieve templates. De laatste Prezi feiten en ontwikkelingen delen we natuurlijk met onze cursisten.

Groningen (Groningen)
Sys-Transition is in 1990 gestart als zelfstandig begeleidings- en trainingsbureau. Achtergrong is kinische kinder en sociale psychologie en 14 jaar ervaring als all round begeleidend docent voor de parttime beroepsopleiding Inrichtingswerk aan de sociale academie te Groningen. In de afgelopen 20 jaar zowel individuen als mede groepen in het bedrijfsleven en aan de R.U.G ( Rijks Universiteit Groningen) begeleid. Tevens het ontwikkelen van trainingsprogrammas en examens professionele communicatie ism ISES-International en EXIN. Liz de Hoog is een inspirerende, enthousiaste en zorgvuldige trainster, met veel ervaing op het gebied van communicatie

Groningen (Groningen)
Verkopen wordt in veel organisaties gezien als iets voor talenten en wordt vaak als moeilijk ervaren. Verkopen is niets meer dan uw klanten helpen bij het maken van keuzes. Boss Control laat u op een makkelijke en toegankelijke manier kennis maken met verkopen. Is er behoefte aan een eerste kennismaking met verkopen, wilt u meer structuur in het verkoopgesprek of juist effectief omgaan met bezwaren? Elke situatie vraagt om een unieke aanpak en daarom is Boss Control uw ideale partner. Aangezien elke training aangepast wordt aan uw organisatie hoeft u geen standaard training te verwachten.

Groningen (Groningen)
Pepperminds is dé verkoopspecialist van Nederland. Al tien jaar verzorgen wij verkoopcampagnes voor onder andere goede doelen, uitgeverijen, omroepen en financiële dienstverleners. Dit doen wij via face-2-face marketing, telemarketing en online. Wil je ook vaker een "ja" horen? Dat kan! De PepperAcademy is het opleidingsinstituut van Pepperminds. We hebben al meer dan 10.000 verkopers succesvol opgeleid met onze unieke verkoopmethode. Deze verkoopmethode genaamd JA4 (past op 1 A4tje en zorgt ervoor dat je vaker ja hoort) is toepasbaar in elke (verkoop)organisatie.

Groningen (Groningen)
Vol enthousiasme help ik jouw organisatie met training, coaching, e-learning en vooral combinaties hiervan. Welke? Dat is afhankelijk van je vraag. Uit onderzoek blijkt dat veel van de trainingen de vooraf beoogde resultaten niet bereiken. Dat is jammer en kan anders. Alle leerinterventies zijn maatwerk. Samen met jou pas ik de vorm, het tempo, de intensiteit en de middelen aan op de vraagstelling van de organisatie en die van de deelnemers. Dan is leren leuk en effectief! Dus; meer klanten, meer omzet, meer resultaat en meer plezier!

Groningen (Groningen)
Incrementum Opleidingen is een opleidings- en adviesbureau en ontwikkelt op maat gemaakte (interne) trainingen en scholingprojecten en voert deze ook uit. Incrementum kijkt vanuit de vraag van de klant naar ontwikkeling en onderwijs. Op basis hiervan ontwikkelt Incrementum de interne opleidings- en ontwikkelingsactiviteiten. Zo maakt Incrementum maatwerkscholing, coaching en training mogelijk Incrementum Opleidingen is de handelsnaam van Incrementum Training & Advies BV en opereert landelijk.

Groningen (Groningen)
STyle M heeft kennis, ervaring en specialisaties op gebieden als: Plan/project/visieontwikkeling, personeelsmanagement (w.o. arbo), coaching, training (w.o. Human relations building), begeleiding, isocertificering, onderzoek, (beleids)evaluatie, rapportages en diverse verslagleggingen, opzetten en ondersteunen van werkcentra, reintegratie van werkzoekenden (trajectbegeleiding), management ondersteuning en coaching, diversiteitsmanagement, begeleiding van fusieprocessen en tekstproducties.

Groningen (Groningen)
Het Talent & Career Center is een jonge organisatie die desalniettemin kan bogen op 20 jaar ervaring op het gebied van talent- en loopbaanontwikkeling voor hoger opgeleiden. Gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen hebben we directe toegang tot innovatieve know how op het gebied van kennis en loopbaanontwikkeling. Ons productenaanbod bestaat uit workshops en trainingen, intervisie-bijeenkomsten, individuele coaching en testen.

Groningen (Groningen)
TRAINING Training is een goed middel om uw medewerkers, ook tijdens organisatieveranderingen, up to date te houden. Samenwerken, leiding geven, verkopen en omgaan met verschillende belangen zijn geen zaken die vanzelfsprekend zijn. Een gedegen training versterkt uw organisatie op die gebieden en zorgt voor een betere concurrentie positie. Via het menu vindt u meer informatie over specifieke trainingen.

Groningen (Groningen)
Bisho traint mensen in verbindend communiceren: duidelijk maken wat je nodig hebt en empathisch luisteren naar anderen, om zo uit te komen bij win-win-oplossingen. Bisho is gespecialiseerd in het trainen en versterken van mediationvaardigheden bij formele en informele conflicten op de werkvloer.

Groningen (Groningen)
LOGINN brengt jouw klanten dichterbij. Snel creatieve antwoorden: "hoe bereik ik meer klanten?" "hoe versla ik concurrenten?" LOGINN benadert niet alleen jouw onderneming als bedrijfskundige, maar kijkt naar het totaalpakket van Marketing en Organisatie.

Groningen (Groningen)
Kuipers Retail is een jong, dynamisch, en vooral een no-nonsens Retail advies, begeleiding en coaching bureau, gespecialiseerd in het deskundig adviseren, begeleiden en coachen van bestaande ondernemers, startende ondernemers en werknemers binnen de detailhandel.

Groningen (Groningen)
sinds 1995 zelfstandig werkzaam als communicatietrainer, (team)coach en HRM adviseur. Internationaal gecertificeerd NLP trainer, bedrijfsopleidingen op maat, Loopbaancoach, Gezondheidscoach, Management coach, HRM adviseur.

Groningen (Groningen)
2MorroW Training & Advies biedt organisaties ondersteuning op het gebied van trainingen, coaching en mobiliteitsvraagstukken. De focus ligt op communicatie, commercie en persoonlijke effectiviteit.

Groningen (Groningen)
# Internet, # LinkedIn, # Social media # Twitter, # Zoekmachine Optimalisatie (SEO) # LinkedIn Training, # LinkedIn strategie # Prezi, # Socialiteren, # Facebook zakelijk

Groningen (Groningen)
Gedrag en communicatietrainer. Structogram trainer


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024