Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Salestrainers in Helmond

Salestrainer in Helmond nodig?
Met ruim 3.500 aangesloten salestrainers vindt u altijd de salestrainer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van salestrainers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de salestrainer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Helmond (Noord-Brabant)
Implementeren van grote of kleine veranderingen binnen organisaties. (MKB) Start2improve omvat: • Lean-projecten begeleiden; groot of klein. Inzet van Lean tools passend voor de organisatie. Situatie en processen in kaart brengen en analyseren. Coachen en trainen medewerkers. Doel: gedragen resultaat, het minimaliseren van verspillingen en vergroten van de effectiviteit. • Begeleiding Organisatieopstelling; het onbewuste naar het bewuste brengen door middel van een opstelling wat inzichten geeft in een situatie of probleem. Denk aan vraagstukken over leiderschap, het terugkomen van onderlinge conflicten of een onverklaarbaar hoog ziekteverzuim. • Team- en leiderschapsontwikkeling middels workshops. • Ondersteuning in verandermanagement-vraagstukken. Denk aan reorganisatie, opzetten nieuw team of afdeling. • Adviseren en begeleiden HR-vraagstukken Start2improve staat voor kennis en kunde, energie, ...

Helmond (Noord-Brabant)
Opleiding sociale antropologie en sociale psychologie. In 2002 gepromoveerd aan de Tilburg University. Opgeleid als trainer en coach bij JJ-Academie te Amsterdam en opleiding Transactionele Analyse gevolgd bij de TA-Academie. Ben breed georiënteerd met speciale focus op uitvalbeperking en studieloopbaan in het middelbaar en hoger onderwijs. Tevens gespecialiseerd in diversiteit vraagstukken. Recentelijk ook mental coaching voor sporters.

Helmond (Noord-Brabant)
Training en coaching op het gebied van persoonlijke effectiviteit, projectmanagement en cultuurverschillen. Als trainer heb ik ruim tien jaar ervaring, met als specialisatie projectmanagementtrainingen voor internationale groepen met een technische achtergrond. Indien nodig werk ik samen met collega-trainers uit mijn brede netwerk.

Helmond (Noord-Brabant)
Ik ben Social Media Marketing Coach, business coach, organisator, professioneel spreker en trainer. Innertalent biedt trainingen op het gebied van Social Media, Prezi, Elevator Pitching, Timemanagement, WordPress, schrijven voor websites/SEO en Mindmapping.


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023