Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Salestrainers in Maastricht

Salestrainer in Maastricht nodig?
Met ruim 3.500 aangesloten salestrainers vindt u altijd de salestrainer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van salestrainers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de salestrainer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Maastricht (Limburg)
Ik combineer mijn jarenlange ervaring in de retail- , sales- en horecasector met een flinke portie levenservaring. Ik gebruik basistechnieken uit het NLP (neuro linguïstisch programmeren). NLP geeft inzicht in hoe mensen communiceren met hun directe omgeving en heeft als doel de gedachten, gevoelens en gedragingen van jezelf of anderen te wijzigen. Via NLP leer ik je hoe je ontwikkelaar van je ideeen wordt, in plaats van iemand die het allemaal ondergaat. Ik behaalde de diplomas van NLP Practitioner en NLP Master. Ook de kennis die ik opdeed binnen de NLP-Trainer Coach Counsellor- opleiding vormt vandaag de brede basis van mijn efficiënte ontwikkelmethodieken. Graag zet ik deze kennis in voor jouw ontwikkeling. Schroom niet,mocht je vragen hebben deze te stellen. Specialties- Empatisch - Motiverend - Gedreven - Creërend - Open, puur en recht door zee - Horeca - Retail - Sales

Maastricht (Limburg)
ik ben arbeids- en organisatie psycholoog en beschouw coaching en trainingen als toegepaste psychologie. Voor mij is het belangrijk dat ik werk met methodieken die hun werkzaamheid wetenschappelijk hebben bewezen. Ik richt mij op verandertrajecten in het bedrijfsleven alsmede in de non profit sector (o.a. Universiteit Maastricht, diverse gemeenten, APG Heerlen). Daarnaast coach ik professionals volgens de oplossingsgerichte methodiek, die zich kenmerkt als positief, minder focus op het probleem maar vooral op de oplossing, zelfredzaamheid vergrotend, herstel of vergroten zelfvertrouwen effectiviteit vergroten. Sinds 10 jaar ben ik practioner van Insights, een instrument dat zijn krachten wereldwijd heeft bewezen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, teamoptimalisaties, leiderschapsstijlen. Kenmerkend voor mijn aanpak is: pragmatisch, analytisch, resultaatgericht en humor.

Maastricht (Limburg)
P3 'ruimte aan mensen'. Wij zijn er om mensen en organisaties te helpen ruimte te nemen om zichzelf te ontwikkelen. Ieder mens heeft zijn en haar eigen talent. Soms zichtbaar, soms verborgen. Samen zoeken we de ruimte om dit talent te ontdekken, te koesteren en verder te ontwikkelen. Dit versterkt je stabiliteit, zet je als mens in je kracht waardoor je meer uit jezelf haalt. Dit doen we onder meer met ons programma 'Koester Talent'. Vooral op 1e en 2e lijns leidinggevend niveau biedt dit programma ondersteuning je persoonlijk leiderschap en de effectiviteit van je team vorm te geven. Meer over ons lees je op onze website en op http://www.linkedin.com/company/1297163.

Maastricht (Limburg)
Ik heb ruime ervaring als trainer/adviseur in communicatie en managementvaardigheden en combineer dit met mijn werkervaring in het werkveld als HRD functionaris en opleidingsmanager. Ik ben een ambitieuze en authentieke trainer die makkelijk en helder communiceert. Als adviseur en coach ben ik gespitst op een stevige diagnose en zoek ik naar passende interventies die op de lange termijn effect resorteren. Om een borging mogelijk te kunnen maken steek de nodige energie in de evaluatie- en voortgangsgesprekken.

Maastricht (Limburg)
Als orthopedagoge ben ik me na leidinggevende functies in zorg en maatschappelijke dienstverlening gaan verdiepen in systemisch (opstellingen) en energetisch werken. Geweldloos communiceren en lijfwerk zijn graag toegepaste werkvormen. Bewustwording staat centraal.

Maastricht (Limburg)
Sinds jaar en dag ervaring met tekstschrijven en -correctie, afgestemd op het taalgebruik en de lezer van nu. De doelgroep in combinatie met het teksdoel bepaalt welke inhoud en vorm een tekst krijgt.

Maastricht (Limburg)
ActArts verzorgt telefoontrainingen, workshops presentatietechnieken en communicatietrainingen op maat. (inclusief rollenspellen) Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen.

Maastricht (Limburg)
Jesaijes Communicatie is een adviesbureau dat zich bezig houdt met het brede werkveld van communicatie, marketing en voorlichting.

Maastricht (Limburg)
Specialiteiten van het huis zijn provocatief coachen en -relatietherapie (zowel organisatorisch als prive).

Maastricht (Limburg)


Maastricht (Limburg)


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023