Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Salestrainers in Middelburg

Salestrainer in Middelburg nodig?
Met ruim 3.500 aangesloten salestrainers vindt u altijd de salestrainer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van salestrainers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de salestrainer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Middelburg (Zeeland)
IM-Pact Bedrijven biedt aan de medewerkers van goedlopende bedrijven de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Deze ontwikkeling richt zich op bewustwording van bekende (vaak niet erkende) processen die op een eenvoudige wijze pro-actief kunnen worden ingezet. De aangeboden kennis bestaat al geruime tijd - en is getest - maar wordt als uniek in de wereld beschouwd. We bieden verschillende trajecten aan, van een halve dag tot en met 3 dagen, bestaande uit verschilende onderwerpen: - Een solide kompas, hoe blijf je succesvol in een veranderende wereld - Wendbaar coachen: coach je collega op een verantwoorde wijze - Intuifief en met verstand communiceren: zorg dat je alle communicatie skills ter beschikking hebt Voldoende keuze en persoonlijke uitwerking. Beyond Illusion

Middelburg (Zeeland)
IM-Pact Opleidingen: Bedrijfstrainingen, Onderwijs trainingen, Coaching en Opleidingen IM-Pact Opleidingen is opgericht in 2009 met als doen mensen te begeleiden in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Dit komt ten goede van de mensheid en van de levenssfeer op aarde. We gebruiken NLP en vele verschillende andere psychologische denksystemen om dat doel te bereiken. Sinds 2009 geven we erkende NLP opleidingen. In bedrijven, instellingen en onderwijs bieden we kort lopende trainingen (half tot 3 dagen) met verschillende onderwerpen.

Middelburg (Zeeland)
elizee cultuurprojecten is een freelance bureau in Middelburg dat staat voor eenvoud, inzicht en verbeeldingskracht. Ik verzorg projecten voor u op het gebied van tekst, organisatie, advies en administratie. Bijvoorbeeld als projectmanager, tekstschrijver of adviseur op cultureel gebied. Speciale interesses: communicatie, publiciteit, nieuwe media, marketing, organisatie, schrijven, redigeren, ghostwriting.

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024