Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Salestrainers in Zaanstad

Salestrainer in Zaanstad nodig?
Met ruim 3.500 aangesloten salestrainers vindt u altijd de salestrainer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van salestrainers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de salestrainer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Assendelft (Noord-Holland)
KomPas is gespecialiseerd in training, coaching en re-integratie. De mensen die wij begeleiden zijn zeer divers en uniek! En voor allen staat voorop: wij hebben ons doel behaald, als zij die hebben behaald. Onze specialisaties zijn: Levensloop -en Loopbaanbegeleiding, Communicatietraining, Sollicitatietraining, Emotiemanagement en Persoonlijke ontwikkeling (o.a. in je eigen kracht staan). Sommige mensen combineren producten, bijvoorbeeld door hun reintegratie met training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zeker als ze na een aantal teleurstellingen in het betreden van de arbeidsmarkt of het verliezen van een dienstbetrekking niet goed weten hoe ze de draad weer willen oppakken. Anderen willen kort begeleiding, bijvoorbeeld als het gaat om het aanleren van (sollicitatie) vaardigheden. Een kunst die een ieder kan leren en die is aangepast aan de eisen die de huidige arbeidsmarkt en werkgevers stellen. In de begeleiding naar wer...

Wormerveer (Noord-Holland)
Wil jij je individueel, als team of als organisatie zakelijk verder ont-wikkelen? Mind2Create is een professionele organisatie die zakelijke trainingen ontwikkelt en verzorgt voor profit en non-profit organisaties die succesvoller én mensgerichter willen werken. Onze trainingen kenmerken zich door een aantal unieke eigenschappen: - we focussen ons op het potentieel binnen jouw organisatie - onze trainingen zijn mensgericht. Identiteit, waarden en overtuigingen en het daaruit voortkomend gedrag vinden wij belangrijker dan kennis en vaardigheden - wij koppelen training en coaching aan organisatieontwikkeltrajecten - we geven inzicht in onbewust gedrag en onbewuste processen - na onze trainingen functioneren jouw bedrijf én de mensen die er werken succesvoller - enthousiaste en professionele trainers - maatwerk Naast de bedrijfstrainingen kun je ook bij ons terecht voor coaching, persoonlijk of z...

Zaandam (Noord-Holland)
Sisters Remedies is een praktijk voor Alternatieve geneeswijze, Coaching en Counselling. Samen met mijn zus heb ik de praktijk opgericht. Mijn zus is Holistisch Integra Therapeute en ik ben Counsellor, Coach, EMDR therapeute en Trainer. We zorgen er voor dat je weer ontstrest, energiek en effectief voort kunt. Wanneer de druk te zwaar wordt en ontspanning niet meer vanzelf gaat dan is het tijd voor de unieke behandelmethode van Sisters Remedies. Wij behandelen gelijktijdig lichaam en geest. Ons praktijk is voor mensen met een beperking toegankelijk. Naast counselling en coaching geef ik ook trainingen en workshops. De workshops en trainingen maken we op maat en is gericht op persoonlijke ontwikkeling. We dragen zorg in onze workshops en trainingen dat je kennis vergroot, je inzicht verbreed en je vaardigheden versterkt.

Zaandam (Noord-Holland)
Ingrid Kracht werkt al tien jaar als loopbaancoach(Noloc gecertificeerd) en sinds 1,5 jaar als studiekeuzecoach. Als studiekeuzecoach werk ik v.n met jongeren die van het studiepad zijn geraakt of het pad nog niet hebben gevonden. Dit kan MBO-HBO- of WO zijn. Als loopbaancoach begeleid ik mensen die op zoek zijn naar veranderingen in hun loopbaan en ook bereid zijn te kijken welke veranderingen hiervoor bij zichzelf nodig zijn. Ik begeleid mensen uit diverse sectoren, medisch, commercieel, zelfstandigen. Begeleiding is zowel individueel als groepsgewijs mogelijk.

Assendelft (Noord-Holland)
Otwee Opleidingen is gespecialiseerd in het trainen van onder andere klantcontactcentermedewerkers. Hierbij maken we gebruik van drie peilers te weten: 1. relevante kennis 2. gespreksvaardigheden 3. adequaat systeemgebruik Deze peilers werken we iedere keer per opdracht uit. Waarbij voor de gespreksvaardigheden er gebruik wordt gemaakt van een gespreksstructuurmodel met de 4 A's. Door deze opzet krijgen de medewerkers een houvast waarop getraind kan worden maar waarop ook gericht Quality Monitoring kaln worden toegepast.

Assendelft (Noord-Holland)
Smart!Management en haar individuele concept MindstyleCompany.com houdt zich voornamelijk bezig met efficiency en effectiviteitvraagstukken bij individu, team en ondernem(er)ming. Zij ondersteund startende ondernemers bij het maken van ondernemersplannen, doorstartende ondernemers bij keuzes van vervolgstappen en groeimodellen en is gespecialiseerd in business-, executive- en personall coaching. Focus bij coaching ligt op gedragsmatig- (resultaat) en vaardigheid (hulpmiddelen) nivo. Bel de Smart coach voor een afspraak!

Assendelft (Noord-Holland)
Kernwerk bestaat uit drie zelfstandige ondernemers, waarvan 2 therapeuten en 1 bedrijfscoach. We hebben opdrachten vanaf 2005, veelal individuele trajecten. De combinatie van coaching met therapeutische interventies zijn onze specialisatie. Als de verandering meer nodig heeft dan gedragsmatige interventies (en dat gebeurt regelmatig) gaan we net een laagje verder. Onze visie daarbij is dat de klant eerst iets van binnen heeft te veranderen, voordat dat ook in de buitenwereld kan plaatsvinden.

Wormerveer (Noord-Holland)
Trainingen op de volgende gebieden; - Communicatie in het bedrijf intern en naar buiten, klant/gastvriendelijkheid. Beleving en resultaten. - Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van persoonlijke effectiviteit. Krijg ik echt wat ik wil, benut ik mijn potentieel en doen ik waar ik blij van word. - Teamsessies ter verbetering van sfeer en prestaties - Stress management.

Krommenie (Noord-Holland)
Iedere situatie geeft mogelijkheden om te groeien, als je er open voor staat. Met mijn bedrijf Zeg Jess wil ik een combinatie van training, coaching en interim management inzetten om mensen en bedrijven te inspireren in hun verdere ontwikkeling en realisatie van hun ambities. Mensen prikkelen, laten ontdekken wanneer ze op hun best zijn en die kracht inzetten op de juiste plaats.

Krommenie (Noord-Holland)
KomPas Trainings- en Coachingsbureau is in 2006 opgericht met als specialisatie 'Communicatie'. Wij richten ons op persoonlijke ontwikkeling en daarmee ook persoonlijke effectiviteit. KomPas heeft haar eigen trainingsprogramma ontwikkeld (TOP-Training). Voor meer informatie verwijzen wij u vriendelijk naar de website www.kom-pas.nl Met vriendelijke groet, Bastiaan Versloot

Zaandam (Noord-Holland)
Optimalist biedt training en coaching aan om méér rendement uit mensen te halen. Dit is heel breed toepasbaar, zowel zakelijk als persoonlijk, voor ZZP-ers en het MKB. Kortom overal waar mensen werken en elkaar ontmoeten. "Het leven is een cadeau dat je mag uitpakken. Het is de kunst om te ontdekken hoe je dit cadeau optimaal kunt benutten en inzetten!"

Zaandam (Noord-Holland)
BHV & VCA TRAININGEN IN NEDERLAND. BHV & Veiligheids opleidings en trainings bedrijf uit de Zaanstreek. Gespecaliceerd in Horeca en Zorgsector,en maatwerk. Eigen BHV certificering, opleider van 1 daagse maatwerktrainingen op BHV gebied, E-learning en coaching

Zaandam (Noord-Holland)
ZZP 'er. Ervaring als leidinggevende in met name het VMBO. Ik heb daarnaast in de periode 2000 - 2005 voor verschillende organisaties gewerkt als coach, adviseur, trainre, iterimdirecteur. Veel ervaring met implementatie van verandertrajecten, teamontwikkeling en teamreorganisaties.

Zaandam (Noord-Holland)
Beste Lezer, Sinds '97 werk ik als trainer en coach. Veel open opleidingen verzorgd voor Schouten en Nelissen, in-comany trajecten en coaching. Mijn specialisatie is alles op het gebied van communicatie! Ik ben all-round en sta altijd open om nog meer te leren.

Zaandam (Noord-Holland)
het geven van trainingen op het gebied van HRM, communicatie, organisatieverandering en medezeggenschap. Advies aan organisaties over voornoemde onderwerpen.

Koog aan de Zaan (Noord-Holland)
Het bedrijf houdt zich bezig met taal- en communicatie trainingen en vertalingen.

Krommenie (Noord-Holland)
Voor uitgebreide informatie kunt u terecht op onze website www.mind2create.nl


Zaandijk (Noord-Holland)

Zaandam (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022