Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Salestrainers in Zoetermeer

Salestrainer in Zoetermeer nodig?
Met ruim 3.500 aangesloten salestrainers vindt u altijd de salestrainer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van salestrainers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de salestrainer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Zoetermeer (Zuid-Holland)
U wilt de competenties van uw medewerkers en leidinggevenden ontwikkelen en zoekt blijvende resultaten met praktische handvatten voor de dagelijkse praktijk. U zoekt hiervoor een gesprekspartner die onafhankelijk met u kan sparren en u degelijk kan adviseren, die u laat zien wat er al is en wat er wellicht nog ontbreekt.Van abstract tot uiterst concreet niveau. Wat kunnen we voor u doen: - Samen met u inventariseren en u adviseren welke competenties u nodig heeft op welke plaatsen om uw strategische doelstellingen te bereiken. - U adviseren en begeleiden bij het optimaliseren/invoeren van competentiemanagement. - Uw personeel training en coaching aanbieden op het gebied van competentiemanagement en -ontwikkeling.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Ton Plompen - Ontwikkeling richt zich op de persoonlijk, team- en organisatieonwikkeling. het adagium van TP-o is 'werkend leren werkt'. Theoretische kaders vinden hun plek in de dagelijkse praktijk van deelnemers. We maken voor en met u ontwikkeltrajecten op maat. We geven gedegen advies, vooraf, over de beste interventies om tot het gewenste resultaat (verandering/ontwikkeling) te komen. Tijdens en na de trajecten adviseren we u ook over de wijze waarop de transfer naar de praktijk ('werkvloer') kan worden bereikt. Graag begeleiden we u ook bij de implementatie. Ton Plompen is gecertificeerd spelleider van de managementgame 'Klant-Erger-Je-Niet'.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
30 jaar ervaring met het oplossen van corporate communicatievraagstukken bij zowel overheidorganisaties als het (internationale) bedrijfsleven. Deskundigheid op de gebieden van crisiscommunicatie, speechwriting, journalistieke produkties, mediarelaties en interne veranderingsprocessen. Beschikbaar op uurbasis als: - Medaitrainer - Leider van groepsdicsussies en dagvoorzitter - Adviseur/klankbord bij het oplossen van (complexe) communicatievraagstukken, zowel voor de interne als externe communicatie

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Wij verzorgen individuele coaching, loopbaancoaching, teamcoaching, trainingen, workshops en gastspreker op congressen. Specialisatie communicatietrainingen en trainingen op het gebied van kindermishandeling, huiselijk geweld, huisverbod, meldcode e.d. Ik heb ongeveer 15 jaar ervaring als trainer en ben werkzaam geweest o.a. als adjunct directeur in de kinderopvang, clustermanager, regiocoordinator bij de GGD e.d. Daarnaast ben ik ongeveer 4 jaar werkzaam als coach. Voor meer informatie zie de website.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Sinds 1992 met Medezeggenschap bezig. Expertise op WOR, HRM, sociaal beleid; sociale plannen- arbeidsrecht en ARBO, organisatieveranderingen, fusie, inkrimpingen. Werk zowel voor MZ organen als trainer- adviseur of als Ambtelijk secretaris naast het adviseren van directies op MZ vlak. Verzorg trainingen OR en PvT breed. Ook initieren van MZ organen in organisaties. Visie: MZ en directies zitten voor hetzelfde doel: een organisatie verbeteren; dus op samen.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Sinds 2006 is BK Interim Solutions actief als zelfstandig onderneemster in het interim vak. De afgelopen jaren op diverse vakgebieden opdrachten succesvol afgerond. Expertise ligt vooral op vlak van project management van ERP implementaties, proces- en veranderprojecten van met name financieel gerelateerde afdelingen. De laatste jaren ook actief op gebied van werving&selectie en coaching van medewerkers.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
coaching & training op persoonlijke ontwikkeling administratie & notuleerservice computervaardig taalvaardig aanpakker

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Ervaren loopbaancoach en trainer. Gespecialiseerd in ADHD coaching en training. NLP achtergrond.
Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019