Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Scheidingsmediators in Delft

Scheidingsmediator in Delft nodig?
Met ruim 1.400 aangesloten scheidingsmediators vindt u altijd de scheidingsmediator die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van scheidingsmediators. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de scheidingsmediator met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Delft (Zuid-Holland)
Bij Joyn begeleidt een ervaren en NMI-geregistreerd mediator, conflicten zowel in privésfeer (echtscheiding, buren) als in de zakelijke sfeer, naar een oplossing die door partijen zelf is bedacht. Een eigen oplossing die voor beide partijen goed voelt. Zij kan op een verantwoorde en bedreven manier de verstoorde communicatie tussen partijen herstellen en daarmee de werkelijke belangen boven tafel halen. De oplossing is immers gelegen in een gezamenlijk belang. Joyn heeft al sinds 2010 ervaring als mediator bij Bureau Bemiddeling en Mediation in Den-Haag. Sedert 2011 is Joyn tevens een erkend echtscheidingsmediator die een nauwe samenwerking heeft met een zeer ervaren familierecht-advocaat.


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019