Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Scheidingsmediators in Emmen

Scheidingsmediator in Emmen nodig?
Met ruim 1.400 aangesloten scheidingsmediators vindt u altijd de scheidingsmediator die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van scheidingsmediators. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de scheidingsmediator met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Nieuw-Amsterdam (Drenthe)
Re-move is een bureau dat zich al 18 jaar heeft gespecialiseerd in trainingen op het gebied van communicatie, commercie en samenwerken Care-and-Discover is het nieuwste concept, en tevens hebben wij een concept voor open trainingen , de competentiecarrousel. Naast trainingen geven wij coaching op het gebied van loopbaanontwikkeling, gedrag t.o.v. anderen, (startende ) burn out klachten en persoonlijke problematiek. Binnen Re-move zijn twee opgeleide mediators actief, met ervaring in persoonlijke mediation als ook in organisaties. www.care-and-discover.com (nieuw concept) www.competentiecarrousel.nl (open trainingen) www.re-move.nl (trainingsbureau) www.tongrimm.nl (persoonlijke website)

Emmen (Drenthe)
Ik werk graag met mensen. Ik ben manager geweest van uiteenlopende diciplines, een aantal jaren OR-lid geweest en ruim 9 jaar MT-lid geweest. Ik heb in 2010 de training Professionele Mediation bij het MTi gevolgd, de kennistoets gedaan en bekwaam me in 2011 in arbeidsmediation. Mijn ambitie is samenwerking te verbeteren. Mijn aanpak is om de partijen te begeleiden in hun communicatie zodat ze inzicht krijgen in hun achterliggende individuele en wederzijdse belangen en autonoom tot gemeenschappelijk gedragen afspraken kunnen komen.

Emmen (Drenthe)
mediation bij zakelijke conflicten, arbeidsgeschillen (samenwerking en verzuim) en letselschade in combinatie met algemene juridische praktijk, en organisatie-advies. Juridische expertise: Gespecialiseerd in vragen betreffende concurrentie, overeenkomsten en onrechtmatige daad. Bijzondere kennis van het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht in het kader van letselschade Organisatie-advies: thema's: visie-doelen-plannen-uitwerken ontwikkelen, samenwerken, groei presentatie en marketing (teksten)

Nieuw-Weerdinge (Drenthe)
U overlegt met de andere partij onder begeleiding van een onafhankelijke derde persoon: een mediator. Dat is iemand die is opgeleid om u te helpen via gezamenlijk overleg tot een oplossing te komen. Hij of zij is zelf volstrekt onpartijdig en geeft geen oordeel. Mediation kan in bijna elk conflict worden toegepast. De voorwaarde daarbij is dat beide partijen vrijwillig meewerken aan mediation.

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019