Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Scheidingsmediators in Utrecht

Scheidingsmediator in Utrecht nodig?
Met ruim 1.400 aangesloten scheidingsmediators vindt u altijd de scheidingsmediator die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van scheidingsmediators. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de scheidingsmediator met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Utrecht (Utrecht)
oktober advies Wat vooraf ging Terug in Nederland en met een promotie bij SNV begon 2010. Een jaar van wennen en van veel beslissingen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Het was duidelijk tijd voor iets anders, alleen wat wist ik nog niet. De behoefte aan een omgeving die past als een jas en werk dat je zelf kunt sturen vormden mijn gedachten en in april 2011 heb ik oktober advies opgezet. Oktober advies Een van mijn vroege en prettige herinneringen is de maand oktober. Je zat er net weer lekker in na de zomervakantie, er was nog een heel stuk van het jaar met fijne vooruitzichten en je zag zo duidelijk een verandering; van buiten naar binnen, de veranderende kleuren en licht. Het was ook altijd een periode waarin ik, van kleins af aan, begreep dat de tijd schuift en er voor elke tijd iets anders past, iets anders passend is. Kortom; voor mij gebeurt er wat in oktober, er is beweging. Buiten jeugdherinneringen heb ik e...

Utrecht (Utrecht)
Bij nader inzien is een trainings- en adviesbureau dat sinds 1999 bijdraagt aan het realiseren van groei bij organisaties en haar medewerkers. Dat doen we door mensen te inspireren tot verandering en vervolgens te werken aan een blijvend effect. Bij al onze interventies (training, advies, coaching, mediation) staat borging van de gewenste verandering in de organisatie centraal. Samen met de opdrachtgever bekijken we hoe we op een creatieve, praktische en passende manier de gewenste veranderingen kunnen behalen, om ze vervolgens te verankeren en het zelfgroeiend vermogen te vergroten. Bij nader inzien ondersteunt veranderingsprocessen door focus op kennis, vaardigheden en motivatie. De hoofdboodschap is dat leren en groeien geweldige ervaringen zijn, die veel positieve energie opleveren! Bij nader inzien levert een bijdrage aan de ontwikkeling van organisaties en individuen, vanuit de gedachte dat effectieve mensen effectieve organis...

Utrecht (Utrecht)
Tot 1 oktober 2010 ben ik werkzaam geweest als Directeur/opleider/trainer en mediator van HU Mediation. Ik stond aan de wieg van de oprichting van dit centrum, inclusief de Post HBO opleiding Mediation. De afgelopen 10 jaar heb ik veel mediationtrajecten begeleid en veel getraind op het terrein van communicatie- en conflictvaardigheden. Mediation heeft mijn leven in positieve zin veranderd. Het is een geweldige manier om betrokkenen te helpen er samen uit te komen. Vanuit mijn eigen bedrijf werk ik nu als trainer/mediator op het terrein van arbeidskwesties,omgang,burenconflicten en familievetes. Daarnaast begeleid ik teams of afdelingen. Ik heb boeken geschreven over mediation en regelmatig gepubliceerd in vaktijdschriften. Mediation is mijn passie.

Utrecht (Utrecht)
ElsenaarABC is uw partner in het oplossen van conflicten, problemen en alle vragen op het terrein van Arbeid. Elke situatie is uniek en vraagt om een op maat gesneden oplossing. Uitgangspunt hierbij is dat betrokkenen: er weer zin in hebben om met enthousiasme verder te gaan Mijn opleiding en ruime ervaring in HRM/P&O zaken kunnen oplossingen bieden waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft. Arbeidskwesties, Begeleiding en Conflictoplossing zijn de drie peilers van mijn expertise. Bekijk mijn website www.Elsenaarabc.nl en overtuig u van de mogelijkheden. Niet alleen kan mijn deskundigheid aangewend worden om uw organisatie te helpen, maar ook kan ik de helpende hand bieden voor problemen in uw persoonlijke werksituatie.

Utrecht (Utrecht)
YIC Consult is een organisatie die zich richt op coaching en training. Zowel de coachingsdiensten als de trainingen zijn in te zetten voor het gehele Human Resource traject van selectie, doorstroom, motivatie, persoonlijke ontwikkeling, performance verbetering, (preventie)verzuimmanagement en uitstroom. Wij coachen en trainen voor zowel organisaties als particulieren. YIC Consult stelt zich steeds opnieuw tot doel om de persoonlijke wensen en ontwikkeling van cliënten op een juiste wijze af te stemmen op de mogelijkheden in en belangen van de (werk)omgeving. Wij bieden maatwerk, gericht op specifieke wensen van u als persoon of van de organisatie.

Utrecht (Utrecht)
Hermine Helpt heeft ruime ervaring met het op gang brengen van vastgelopen communicatie. Door haar open, informele aanpak is Hermine Kroon in staat mensen anders naar het conflict, zichzelf en de ander te laten kijken. Ze helpt boven tafel krijgen wat voor u van wezenlijk belang is. Een oplossing die daar recht aan doet komt hiermee binnen bereik. Zowel mediations met rechtsgeldige vaststellingsovereenkomst als informelere bemiddelingen behoren tot de mogelijkheden evenals begeleiding bij beroep en bezwaar. Hermine Kroon is gespecialiseerd in interculturele mediation.

Utrecht (Utrecht)
Sinds 1998 is Rubato een van de eerste grote mediationkantoren in Nederland. We werken uitsluitend met NMI gecertificeerde mediators die zich in de praktijk bewezen hebben door hun jarenlange ervaring. Mediation is een zeer doeltreffende methode om conflicten op te lossen. Ook wanneer de zaak juridisch muurvast lijkt te zitten. Op basis van het adagium voorkomen is beter dan genezen is het echter raadzaam om bij (naderende) conflictsituaties zo vroeg mogelijk de hulp van een mediator in te roepen en een lange juridische procedure te voorkomen.

Utrecht (Utrecht)
Wij stellen mensen in staat verantwoordelijkheid te nemen voor hun gedrag en het effect van hun gedrag. Een professional die verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar gedrag en het effect daarvan staat bewust in zijn/haar organisatie. Hij/zij kan zich verbinden met anderen en de doelstelling van de organisatie en zijn/haar autonomie behouden. Dit is het fundament voor succesvolle individuen, teams en organisaties. Voor showcases, kijk op http://www.trainingproducties.nl/referenties.html

Utrecht (Utrecht)
Gecertificeerd NMI mediator en gecertificeerd Juripax online mediator. Sinds 2006 mediator voor Rechtbank Utrecht en Juridisch Loket Ervaring in zakelijke sector (arbeidsconflict, samenwerkingsproblemen, fusie) bij de overheid en de semi-overheid ( zorg, welzijn, onderwijs,corporaties). Ruime ervaring in groeps- en buurtmediations Ook s'avonds en in het weekend beschikbaar. Eigen gespreksruimte in Utrecht. Folder op aanvraag beschikbaar

Utrecht (Utrecht)
Mr. Henstra is advocaat (sinds 1996) en NMI gecertificeerd mediator. Hij richt zich met name op zakelijke conflicten, problemen binnen samenwerkingsverbanden, arbeidsgeschillen en behandelt als mediator veel echtscheidingen en andere familiekwesties. Mediationtrajecten vinden plaats in Utrecht, zijn kortdurend en kennen een hoge slagingskans. Een snelle oplossing met een duurzaam karakter, ligt binnen handbereik!

Utrecht (Utrecht)
Ir. Paul Bekkers is NMI opgeleid mediator. Als organisatie adviseur helpt hij grote en kleinere bedrijven en organisaties met verbeterprojecten. Deze veranderingen gaan meestal niet vanzelf, vandaar een extra specialisatie op het gebied van conflicthantering: mediation. Als mediator helpt hij de win-win oplossing te vinden, zodat alle partijen met een goed gevoel verder kunnen.

Utrecht (Utrecht)
Als mediator gespecialiseerd in echtscheidingsmediation help ik u om op een constructieve wijze te komen tot goede en gedragen afspraken. Daarnaast informeer ik u uitgebreid over alle bijkomende juridische en fiscale consequenties. Mijn stijl typeert zich als professioneel en gestructureerd met veel compassie.

Utrecht (Utrecht)
Groep deskundige en ervaren familiemediators voor hulp bij (echt)scheidingen, ouderschapsplan, alimentatieberekeningen, NMI registermediation, ook regelen van toevoegingen en voor vast tarief.

Utrecht (Utrecht)
Mediationbureau Utrecht kan u helpen bij het regelen van uw scheiding van a tot z. Denk hierbij aan: het ouderschapsplan, alimentatie, boedelverdeling en conflictbemiddeling.

Utrecht (Utrecht)
sinds 1977 werkzaam als advocaat bij Burgers & Ran Advocaten te Utrecht. gespecialiseerd in echtscheidingen, alimentatiekwestie, omgangsregelingen en erfeniskwesties.

Utrecht (Utrecht)
Vitrus Mediation in Utrecht voor mediation bij conflicten op het werk, binnen onderwijs en in relaties: partners, buren en familie.

Utrecht (Utrecht)
Naast dat mijn praktijk gericht is op coaching, ik mijn expertise ook ingeroepen worden bij (arbeids-/ relatie) conflicten.

Utrecht (Utrecht)
Ik ben sinds 2008 NMI-register mediator, gespecialiseerd in zakelijke mediations, echtscheidingen en buurtbemiddelingen.

Utrecht (Utrecht)
MfN registermediator in familiemediation en arbeidsmediation

Utrecht (Utrecht)
zie website www.interarbeid.nl


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019