Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Secretaresses in Friesland

Secretaresse in Friesland nodig?
Met ruim 2.500 aangesloten secretaresses vindt u altijd de secretaresse die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van secretaresses. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de secretaresse met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Haulerwijk (Friesland)
Van 2007-2010 heb ik bij Woningcorporatie Ymere in Almere gewerkt en daar gedegen praktijkervaring opgedaan. Mijn taak bestond uit uiteenlopende secretariële werkzaamheden, zoals het opstellen van processtukken, huurcontracten, algemene correspondentie en agendabeheer. Met alle facetten betreffende kantoorwerk ben ik bekend, inclusief het behandelen van vertrouwelijke stukken. Momenteel ben ik op zoek naar werk, dat ik thuis op de PC kan doen. Dit vanwege het feit, dat ik met mijn gezin in Thailand verblijf. Ik ben tot 30 uur per week beschikbaar, met de extra opmerking, dat gezien het tijdsverschil tussen Thailand en Nederland, indien gewenst, ik buiten kantoortijd stukken kan verwerken en prepareren voor aanvang van de volgende dag. Uiteraard beschik ik over een typediploma en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Ik ben flexibel en kan goed met werkdruk omgaan. Mocht u na het lezen van deze brief ge&iu...

Oosterzee (Friesland)
Sinds twee ben ik als freelancer werkzaam. In eerste instantie vooral gericht op (web)communicatie en beleidsondersteuning. Daar had ik mijn meest recente werkervaring in. Sinds dit jaar ben ik ook actief als ambtelijk secretaris van een OR of ander medezeggenschapsorgaan. Daarin komen communicatie en beleidsondersteuning samen. Ik ben gedreven en werk graag met anderen samen om een goed resultaat te behalen. Regelen, organiseren en begeleiden zijn werkzaamheden waar ik energie van krijg. Ik functioneer het beste als ik op de achtergrond mag zorgen dat alles loopt zoals het moet en ik kan inspelen op de ontwikkelingen in een (politiek) spanningsveld. Ik werk zelfstandig maar, belangrijker nog, graag met anderen samen. Mijn schrijfstijl is bondig, concreet, toegankelijk en gericht op de doelgroep.

Berltsum (Friesland)
U schakelt mij in voor zowel incidentele als structurele opdrachten op het gebied van secretariële ondersteuning, (seo) webteksten, webredacteur en administratie. In de loop der jaren heb ik mij ontwikkeld tot een accurate duizendpoot, die het best functioneert binnen het Midden- en Kleinbedrijf. Het accent van mijn werk ligt op het schrijven van tekst voor het internet, waarbij ik zoekmachinevriendelijk schrijven hoog in het vaandel draag. Om het vak nog beter onder de knie te krijgen ben ik momenteel bezig met een studie webredacteur. In de kennis die ik hierbij opsteek laat ik u graag delen. Deze informatie en meer vindt u op www.tekstschrijver-algra.nl

Menaam (Friesland)
In de digitale wereld waarin wij anno 2017 leven, moeten handgeschreven stukken of ingesproken teksten snel en correct beschikbaar zijn voor verdere verwerking/ behandeling. Niet iedere ondernemer, schrijver of burger beschikt over een persoonlijke secretaresse en niet iedere secretaresse is even bedreven in het verzorgen van foutloze teksten die bijdragen aan een professionele uitstraling. Daar wil ik een helpende hand bieden door het uitwerken van geschreven of ingesproken teksten. Ook wanneer er alleen nog een geprinte tekst voorhanden is maar het digitale bestand verloren is gegaan, kan ik ingezet worden.

IJlst (Friesland)
Ruime ervaring op het gebied van Secretarieel en Office Management opdrachten en alle daarbij voorkomende werkzaamheden, zoals archiveren, plannen en organiseren. Het verwerken van administraties in een boekhoudprogramma behoort tot de mogelijkheid. Daarnaast heb ik een telefoonservice en agenda beheer voor bedrijven die Zorg & Welzijn gerelateerd zijn. Specialismen Kennis van de WOR (Wet op de ondernemingsraden) en kennis van de WMCZ (Wet Medezeggenschap Cliëntenraden in Zorginstellingen) Meerdere jaren als Ambtelijk Secretaris gewerkt bij diverse OR-en Cliëntenraad.

Drachten (Friesland)
- Jouw notulist in het Noorden - Notuleren is meer dan alleen interne besluiten vastleggen. Een verslag is ook een document waarmee overtuigend kan worden gemaakt dat een organisatie haar taak naar behoren uitvoert. Ik notuleer objectief en neutraal alle relevante zaken in een vergadering. Een ervaren notulist nodig? Ik help je graag! Ik werk in uiteenlopende sectoren: zorg, vastgoed, haven, industrie, natuurorganisaties en betaald voetbal. Eigenschappen: flexibel, consciëntieus en discreet. Karakter: optimistisch van aard, enthousiast en spontaan.

Jubbega (Friesland)
Wij zijn sinds 1998 een vaste waarde voor bedrijven die voor een korte of langere periode een betrouwbare en flexibele secretaresse zoeken. Bijspringen in geval van ziekte, drukte of verlof op directie-, projectsecretariaten of administraties is voor ons geen probleem. Door de jarenlange ervaring gaan wij geruisloos op in uw organisatie. Verder verzorgen wij de notulen van directie, bouw, werkvergaderingen. Zonder een lange inwerkperiode gaan wij aan de slag. Referenties op aanvraag te verkrijgen.

Heerenveen (Friesland)
Na 20 jaar werkzaam geweest te zijn als secretaresse in diverse branches ben ik november 2009 gestart als freelance secretaresse onder de naam Pride Secretaressediensten. Een bedrijf kan mij inhuren als zij tijdelijke ondersteuning nodig heeft ivm ziekte, verlof of drukte. Maar ook voor het uittypen van scripties, verslagen, bandopnames. Tevens ben ik veelal ingehuurd door particulieren om weer orde in de papierchaos te brengen, ook voor hulp bij het opstellen van brieven naar instanties.

Surhuisterveen (Friesland)
Diensten voor de kleine zakelijke (ZZP) markt Dienstverlening: Secretariële en administratieve werkzaamheden Diensten voor BVs en Non profit bedrijven - examenleider VCA, Nen3140 Bij langdurige ziekte en/of vakantie in uw bedrijf: Secretariële- en of administratieve ondersteuning bieden Diensten voor de particuliere markt Organiseren van privé-administratie Hulp aanbieden bij aanvraag zorg- en of huurtoeslag.

Surhuisterveen (Friesland)
Koersvast Notulering is in het leven geroepen na mijn besluit om niet langer in loondienst werkzaam te willen zijn. Mijn kwaliteit als notulist heb ik aangewend om als zelfstandige van start te gaan. Vanuit Koersvast Notulering ondersteun ik verschillende stichtingsbesturen. Voor wat het deel notuleren betreft: de meest gevraagde vorm is samengevat op onderwerp. Andere notuleer vormen zijn mogelijk, alsook het uitwerken van geluidsbestanden.

Wolvega (Friesland)
Ik ben lang Personal assistant gewest in London voor Seagram, Universal en Tropicana. Ik heb een jaar bij Phillips gewerkt in Amsterdam. Ik ben vlot in Engels en Nederlands. Mijn moeder taal is Engels. Ik werk graag op de computer en typ zeer vlug. Ik ben zeer georganiseerd en werk liefst van thuis uit. Ik neem alle opdrachten zeer serieus aan. Ik ben iemand dat je kunt op rekenen als er iets moet gedaan worden.

Drachten (Friesland)
Naast mijn eenmanszaak 'De Spiraal' werk ik ook als freelancer in de 'secretaresse' branche. Ik ben in de volgende functies werkzaam geweest: verkoopbinnendienst, team-coördinator, management assistente en secretaresse. En ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Ik hou nog steeds van organiseren en regelen, structureren, projecten begeleiden van A tot Z, vandaar dat ik mij aanbied op deze site.

Workum (Friesland)
Sträter MKB Support levert flexwerk voor het MKB. bestaande uit oa secretariaat, backoffice en PR werkzaamheden. Detachering op locatie is uiteraard ook mogelijk. Zowel voor grote als kleinschalige projecten zijn wij flexibel en multifunctioneel inzetbaar. Wij beschikken over onze eigen, compleet ingerichte kantoorruimte.

Leeuwarden (Friesland)
Uw secretariële steun heeft inmiddels tientallen jaren ervaring met het verwerken van b.v. handgeschreven concepten en bandopnames naar correcte, foutloze tekst. Deze tekst wordt vervolgens, indien gewenst, afgeleverd als een document met een keurige opmaak.

Lemmer (Friesland)
Klaar AFH! is ontstaan voor het beheren van zakelijk onroerend goed: administratie/btw aangiftes/renovaties/onderhandelingen etc. Vanwege een herorientatie wil ik tijdelijk in opdracht werken, gekenmerkt door hard werken, doorzetter en snel.

Heerenveen (Friesland)
Office Support Noord is een jong bedrijf dat ondernemingen ondersteunt bij secretariële en administratieve werkzaamheden. Voor ondernemingen die geen fulltime secretaresse in dienst willen/kunnen nemen, is Office Support Noord dé oplossing!

IJlst (Friesland)
Kiki de Boer-Uw Secretaresse is gespecialiseerd in het notuleren van vergaderingen en het uitvoeren van secretaresse werkzaamheden in diverse organisaties.

Leeuwarden (Friesland)
zie website
Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019