Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Secretaresses in Limburg

Secretaresse in Limburg nodig?
Met ruim 2.500 aangesloten secretaresses vindt u altijd de secretaresse die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van secretaresses. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de secretaresse met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Schin op Geul (Limburg)
Maurits Secretariaat & Ondersteunende Diensten (MSOD) levert maatwerk op het gebied van secretariaatswerkzaamheden, managementassistentie en projectondersteuning. Over het algemeen verzorgen wij onze diensten vanuit ons eigen kantoor, ondersteund door het gebruik van moderne multimedia apparatuur. MSOD beschikt over een gedegen kennis van de meest gangbare toepassingen uit het Office-pakket (Word, Excel, Acces, PowerPoint). Daarnaast staat jarenlange ervaring als secretaresse, managementassistente en projectondersteuner garant voor hoge kwaliteit. Ondersteuning wordt geboden in de Nederlandse en de Engelse taal. Maurits Secretariaat & Ondersteunende Diensten (MSOD) kenmerkt zich door ondersteuning op maat. Samen met de opdrachtgevers worden de werkzaamheden, wensen en eisen besproken. De eigen huisstijl, opmaak en lay-out van de opdrachtgevers wordt door MSOD gerespecteerd en doorgevoerd. Door het inzetten van moderne multimedia ...

Tegelen (Limburg)
Een goed secretariaat is gedreven, flexibel, discreet en vindingrijk. Secretariaatsbureau CORRECT voert uw kantoorwerkzaamheden uit. Dit betekent dat u bij mij terecht kunt voor het uitbesteden van secretariële, administratieve en organisatorische werkzaamheden die zich bij u voordoen. U maakt uw wensen en eisen kenbaar waarna wij samen met u kijken naar wat voor de situatie binnen uw bedrijf de beste oplossing is. Op mijn kantoor werk ik uw opdrachten vakkundig en accuraat uit. Uiteraard in uw huisstijl. De werkzaamheden kunnen zowel incidenteel, als op regelmatige basis, kortere of langere periodes die kunnen variëren van enkele uren, dagen tot weken of maanden waarbij zowel vanuit ons kantoor als op locatie gewerkt kan worden. Wij staan garant voor een enthousiaste, besluitvaardige en initiatiefrijke kracht die direct voor u aan de slag kan. Tevens biedt Secretariaatsbureau Correct ook een telefoo...

Heijen (Limburg)
Zoals mijn bedrijfsnaam zegt: Dè oplossing als ú een secretarieel probleem heeft. Operenend door heel Nederland. Ik werk met een VAR WUO Mijn Premium account geeft ú de garantie dat u in contact treedt met een professional, waardoor u er zeker van bent, zakelijk niet in de problemen te geraken. U vindt uitgebreide informatie over mijn bedrijf en specialisme op mijn website: www.solutioscriba.nl Hier treft u ook mijn referenten aan. Indien u op LinkedIn actief bent, kunt u ook daar verdere informatie vinden over mijn werkzaamheden en aanbevelingen die ik mocht ontvangen.

Geleen (Limburg)
The Lingua Franca Academy is a small but very dynamic company. We provide training, coaching and translations. Everything related to language is our passion. Thanks to our broad network of freelancers, we can provide a wide range of works in various fields : translations, copywriting, rewriting, speech coaching, etc. Our scope not only concentrates on European languages, but we also offer Asian languages such as Malay (Bahasa Melayu) and Chinese (Mandarin). Don't hesitate to contact us for any information you might need !

Valkenburg (Limburg)
Na 20 jaar ervaring met taal en secretariële werkzaamheden voor diverse bedrijven, heb ik in 2010 besloten om zelfstandig door te gaan met datgene waar ik goed in ben: taalondersteuning in de breedste zin van het woord: brieven schrijven, notuleren, klachten afhandelen, corrigeren en redigeren van teksten, teksten schrijven voor website, magazine en nieuwsbrief en verder alle taalwerkzaamheden die een nauwkeurige en serieuze instelling vereisen waarbij de insteek is dat 100% inzet leidt tot 100% tevredenheid bij de opdrachtgever.

Roermond (Limburg)
Ervaren secretaresse / management assistente / ambtelijk secretaris Ondernemingsraad / notulist. Als secretaresse veelal gewerkt binnen HR afdelingen van diverse grote en kleine bedrijven en organisaties. Veel ervaring als notuliste in allerlei situaties. Onder andere vakbondsoverleg, Ondernemingsraads- en Overlegvergaderingen, werkoverleg, afdelingsoverleg, bestuursoverleg en jaarvergaderingen Limburgse Bond van Tamboerkorpsen, etc.etc. Notuleren is voor mij een hobby, een manier om creatief met taal om te gaan.

Beek (Limburg)
Admedico is gespecialiseerd in: secretariaatswerkzaamheden tekstverwerking notuleren ledenadministraties mailings medische correspondentie ambtelijk secretariaat Maatwerk voor een scherpe prijs De diensten van Admedico kunnen volledig worden aangepast aan uw wensen. Admedico werkt, al naar gelang uw wensen, vanuit haar eigen kantoor of vanuit uw kantoor. U kunt Admedico inhuren voor bepaalde of onbepaalde tijd, voor een vast of variabel aantal uren dan wel op oproepbasis.

Weert (Limburg)
BLINCK Organisatie & Ondersteuning biedt secretariële ondersteuning / management assistentie aan kleine tot middelgrote bedrijven. Door jarenlange ervaring ben ik van alle markten thuis: van projectmanagement tot data-entry, van het organiseren van (internationale) vergaderingen of evenementen tot notuleren en agendabeheer. Een van de specialisaties is het omgaan met teksten, zowel op inhoudelijk vlak als op grammaticaal- en spellinggebied, ook in het Frans, Engels en Duits.

Maasbree (Limburg)
20 jaar secretariële ervaring, o.a. bij de NAVO (privékantoor van de Secretaris Generaal) in Brussel, Philips, ASML. Agendabeheer, correspondentie, archivering, telefoonverkeer en het bewaken van deadlines, voorbereiding en het notuleren van (internationale) vergaderingen, boeken van reizen, declaraties. Accuraat, betrouwbaar, proactief, flexibel. Daarnaast ben ik beëdigd freelance vertaler-revisor Engels. Werk op locatie is ook mogelijk in beide gevallen.

Nuth (Limburg)
Ik woon al 17 jaar in Frankrijk en ben beschikbaar om via internet/telefoon secretaressediensten te leveren. Ik heb een opleiding directiesecretaresse en heb vele jaren werkervaring (niet alleen als secretaresse, ook, onder andere, als maatschappelijk werkster en eigenaar van een restaurant en chambres d'hôtes). Sinds 2012 heb ik een zelfstandig bedrijfje opgericht om diverse diensten via internet te leveren, waarbij ik zeer flexibel beschikbaar ben.

Eijsden (Limburg)
O-Solutions is een klein bureau dat zich richt op de verslaglegging van allerlei soorten bijeenkomsten, zowel in de non-profit als in de profitsector. O-Solutions wil graag de volledige zorg over uw verslagleging van u overnemen en doet dit al jaren met een scherp gevoel voor service, detail en betrouwbaarheid. Dit betekent dat u verzekerd bent van objectieve en perfecte notulen.

Noorbeek (Limburg)
Ik ben een freelancer met ruime ervaring in zakelijke dienstverlening, horeca, overheid en gezondheidszorg. Ik ben zeer secuur in het uitvoeren van mijn werkzaamheden. Vakgebieden: transcriptie interviews, corrigeren en redigeren teksten, herschrijven teksten, secretariële werkzaamheden. Voor meer informatie zie: https://nl.linkedin.com/pub/maria-vaessen/101/993/523

Beek (Limburg)
Admedico is een professionele dienstverlener in de regio Limburg, met name op het gebied van ambtelijke ondersteuning en advisering van medezeggenschapsraden en notuleerservice voor bestuursorganen. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat geldt niet alleen voor werken buiten de reguliere kantooruren, maar ook voor de contractvorm en contractduur.

Kronenberg (Limburg)
Een ervaren, enthousiaste, initiatiefrijke, meedenkende secretaresse ondersteunt u bij elke taak, opdracht of project. Open-minded is een kernwoord voor ASIST! Altijd goed luisteren naar en in gesprek - het liefst persoonlijk - gaan met de klant, is een streven dat goed wordt uitgevoerd. Meer informatie leest u op onze website www.asistzakelijk.nl

Maastricht (Limburg)
Minoscribo is een jong bedrijf met Suzanna als eigenaar. Ik ben uw secretariële duizendpoot op afstand met ruim 15 jaar ervaring op dit vlak. Uittypen van documenten, notuleren, verwerken van enquêtes, maken van presentaties in Powerpoint enz. Indien gewenst zijn referenties opvraagbaar! Maak uw wens kenbaar en Suzanna gaat ermee aan de slag!

Helden (Limburg)
Telia Support kan worden gezien als de personal assistant van iedere ondernemer. Door goede samenwerking met zeer sterke partners worden uw zakelijke uitdagingen altijd door een expert behandeld. Wij begeleiden starters en MKB bedrijven in alle facetten van ondernemen van juridischadvies tot het organiseren van een openingsfeest.

Sittard (Limburg)
WinWin Administratie biedt u deskundige hulp bij uw administratie en fiscale zaken. Bij WinWin Administratie kunt u rekenen op een persoonlijke benadering, no-nonsens mentaliteit en snelle accurate hulp. Bespaar 40% of meer op uw huidige accountantskosten en vraag een offerte via onze homepage.

Susteren (Limburg)
Het verrichten van administratieve en secretariele ondersteuning c.q. werkzaamheden aan derden. Ik ben inmiddels 17 jaar werkzaam als directiesecretaresse c.q. bestuurssecretaresse en heb daarnaast regelmatig grote vergadering (gemeenteraad en raad van bestuur) genotuleerd.

Venray (Limburg)
De betrouwbaarste en efficiëntste manier voor het transcriberen van audiobestanden. Bijvoorbeeld voor uw vergaderingen, onderzoeken of scriptie. Wij vinden het belangrijk dat studenten de kans krijgen om naast hun studie een flexibele en interessante bijbaan hebben.

Venlo (Limburg)
Na 28 jaar in loondienst werkzaam te zijn geweest de grote stap eindelijk gewaagd om voor mezelf te gaan beginnen. 28 jaar ervaring als secretaresse op diverse afdeling, tevens ervaring als management assistente / directiesecretaresse en personeelszaken.

Heerlen (Limburg)
Adsist staat voor flexibele, professionele dienstverlening op maat. Adsist biedt ondersteuning wanneer dat nodig is. Dit kan zijn op afstand of op locatie. Adsist ontzorgt ondernemers en zorgt voor meer rust, meer resultaat en meer omzet.

Sittard (Limburg)
zie www.enzts.nl. Bedrijf biedt secretariële ondersteuning en voert telemarketingwerkzaamheden uit. Bedrijf bestaat 11 jaar. 1 manszaak. Goede referenties.

Hoensbroek (Limburg)
Als Virtual Assistant ondersteun ik andere ondernemers met administratieve / secretariële taken waardoor zij tijd overhouden voor hun corebusiness.

Maastricht (Limburg)
Het verrichten van tekstwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord (schrijven teksten, redigeren, samenvatten, notuleren, typen)

Nederweert (Limburg)
het verlenen van secretariële diensten (o.a. transcriptie en vertalen) en promotiewerkzaamheden.

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019