Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Secretaresses in Alkmaar

Secretaresse in Alkmaar nodig?
Met ruim 2.500 aangesloten secretaresses vindt u altijd de secretaresse die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van secretaresses. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de secretaresse met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Alkmaar (Noord-Holland)
Easy Trainingen & Opleidingen Trainingen in persoonlijke ontwikkeling, communicatie,commerciële vaardigheden, leiderschap, P&O, secretarieel en Nederlandse Taal. Onze trainers zijn praktisch, resultaatgericht, persoonlijk en enthousiast. Ze hebben zelf ervaring opgedaan op deze vakgebieden of zijn daarin nog steeds werkzaam, waardoor veel gebruik wordt gemaakt van voorbeelden uit de eigen praktijk. Er worden diverse werkvormen toegepast . De training kenmerken zich door een interactieve, informele setting, waarin ruimte is voor humor, reflectie, persoonlijke aandacht en kritiek. Van de deelnemers wordt een actieve houding gevraagd, waardoor interactie ontstaat in de groep. Deelnemers kunnen direct met de theorie aan de slag in hun eigen praktijk.

Alkmaar (Noord-Holland)
Alle vormen van secretariële ondersteuning o.a. aannemen van de telefoon, notuleren (ook 's avonds), typen van handgeschreven tekst, transcriptie van ingesproken tekst. Ik werk 20 jaar als management ondersteuner en heb ervaring binnen diverse branches en bedrijven (zowel commercieel als non profit). Ik ben ook beschikbaar bij tijdelijke inzet op de werkplek.

Alkmaar (Noord-Holland)
Michelle Schaper werkt als professioneel en onafhankelijk notuliste voor overheid, bedrijfsleven, verenigingen en stichtingen. Ook werkt zij teksten uit op basis van geluidsbestanden. Indien nodig werkt zij samen met collega's (freelancers) zodat zij opdrachtgevers maximaal van dienst kan zijn. Op deze wijze kan zij zeer gedegen en flexibel diensten verlenen.

Alkmaar (Noord-Holland)
Project matige ondersteuning op secretarieel gebied, P&O gebied en het organiseren van bedrijfsgerelateerde evenementen. Ervaring als Personal Assistant van een native Amerikaan en all-round professional op ondersteunend gebiedPopulaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019