Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Secretaresses in Apeldoorn

Secretaresse in Apeldoorn nodig?
Met ruim 2.500 aangesloten secretaresses vindt u altijd de secretaresse die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van secretaresses. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de secretaresse met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Apeldoorn (Gelderland)
Al 13 jaar werken wij als virtuele secretaresse voor zeer uiteenlopende bedrijven, van klein tot groot. Het Nieuwe Werken is voor ons al niet meer weg te denken. Wij beschikken over alle denkbare technische faciliteiten die ons in staat stellen u heel gemakkelijk op afstand van dienst te kunnen zijn, maar uiteraard komen wij, indien nodig, ook graag bij u langs. U kunt ons inhuren op uurbasis voor een paar uur per week tot enkele maanden, of zelfs voor vast. Wij factureren op basis van nacalculatie of stellen een maatwerk contract met u op. De taken die u door ons kunt laten uitvoeren zijn zeer divers. Denk aan de volgende mogelijkheden: - voeren van secretariaten voor verenigingen, brancheorganisaties, netwerkclubs, e.d.; - agendabeheer / afspraken inplannen (in aansluiting op een door u verzonden mailing); - e-mails afhandelen en overige correspondentie; - ondersteunen bij het voeren van uw administratie, waaron...

Apeldoorn (Gelderland)
Go HR Consultancy adviseert, ondersteunt en coacht het MKB op het gebied van Human Resources en is tevens inzetbaar als interim HR professional. Go HR consultancy biedt structurele HR ondersteuning voor een vast aantal uren, bijvoorbeeld een halve dag per week, bij u op locatie. Bij langdurige afwezigheid of ziekte van uw HR verantwoordelijke kan Go HR consultancy deze taken tijdelijk overnemen. Op projectbasis kan Go HR consultancy u ondersteunen. Denk hierbij aan onderwerpen als werving & selectie, opstellen/wijzigen van ziekteverzuimbeleid, opstellen van een personeelshandboek, organisatiecultuuronderzoek, ontslagzaken en reorganisaties. Kenmerken van de werkwijze van Go HR consultancy zijn: * open en directe communicatielijnen * praktisch, pragmatische aanpak, heldere visie en resultaatgericht * aandacht voor het proces tussen mens en organisatie Go HR consultancy is tevens beschikbaar voor management suppor...

Apeldoorn (Gelderland)
Al een aantal jaren ben ik -na mijn opleiding bij Hogeschool Schoevers- werkzaam als secretaresse/managementassistent. Notuleren behoort in mijn baan tot een van mijn hoofdtaken. Ik houd ervan een helder en leesbaar verslag af te leveren. Een die je niet ongelezen in de kast opbergt, maar die uitnodigt om gelezen te worden. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met het notuleren van o.a.: - bestuurs- en ledenvergaderingen; - MT-overleggen bij de overheid; - overleggen binnen het bedrijfsleven. Kortom: heeft u iemand nodig die plezier heeft in haar taken én natuurlijk goed werk aflevert, dan heeft u aan mij de juiste persoon!

Uddel (Gelderland)
Met Effect ben ik actief als tekstschrijver, trainer en trouwambtenaar. Ik schrijf bij voorkeur over onderwerpen die binnen mijn vakgebied liggen, omdat ik juist dan een meerwaarde kan bieden als tekstschrijver. Als trainer ligt mijn expertise bij trainingen op het gebied van communicatie (al dan niet in combinatie met gedragsprofielen, DISC), persoonlijke effectiviteit, selectiegesprekken, personeelsbeleid et cetera. Bekwaam in trainingen gericht op de Nederlandse taal. In mindere mate maar met evenveel enthousiasme houd ik me bezig met werkzaamheden als redigeren, notuleren en het schrijven van toespraken.

Apeldoorn (Gelderland)
De Facilitatiedienst ondersteunt, organiseert en adviseert. De Facilitatiedienst ondersteunt managers en zelfstandig professionals bij het inrichten en optimaliseren van de interne organisatie. Ondersteuning wordt geboden in de vorm van organisatorisch inzicht, advies en extra handen. De Facilitatiedienst is intermediair tussen gebruikers en automatiseerders. Binnen de projectorganisatie neemt De Facilitatiedienst verantwoordelijkheid voor communicatie tussen de diverse disciplines. Organisatie en uitvoering van voorlichting, begeleiding en opleiding bij de implementatie van automatiseringssystemen.

Apeldoorn (Gelderland)
Secretaresse Ondersteuning is een flexibele organisatie in Apeldoorn die u veel werk uit handen kan nemen. Doelstelling is om, als zelfstandige secretaresse, ondernemers en verenigingen breed te ondersteunen en daarbij kwalitatief bij te dragen aan de organisatie. Dit levert u tijd op die u kunt investeren in uw onderneming of vereniging. De tariefstelling is per uur en de inzet is flexibel, dus u bent vrij om Secretaresse Ondersteuning in te zetten voor kleine administratieve klussen, maar ook om u in projecten te ondersteunen voor een wat langere tijd.

Apeldoorn (Gelderland)
Pit! Management Support is een klein bedrijf met ruime ervaring op het gebied van secretariële ondersteuning en office management.Ook voor communicatie-gerelateerde opdrachten, zoals het schrijven en redigeren van teksten, het vertalen vanuit Engels en Duits en alles op het gebied van Social Media kunt u bij Pit! Management Support terecht!

Apeldoorn (Gelderland)
Ik ben als secretaresse en managementassistent zeer gedreven in alle voorkomende secretariele werkzaamheden. Ik heb veel ervaring, kan zelfstandig werken en ben 100% betrouwbaar. Mijn voorkeur gaat uit naar organisaties die met kunst en cultuur hebben te maken. Tevens voor het organiseren van evenementen bent u bij mij aan het goede adres.

Apeldoorn (Gelderland)
Wij beantwoorden de telefoon voor bedrijven zonder telefoniste (of tijdens vakanties e.d.) al ruim 25 jaar. Verder voeren wij complete secretariaten van verenigingen en stichtingen (e.d.) en doen daar ook de administratie voor. We houden databases bij, versturen mailings, typen ingesproken bestanden uit etc.

Apeldoorn (Gelderland)
Mediation is zeker aan te raden als emoties en relaties een belang rijke rol spelen. Bij echtscheidingen of andere geschillen hebt u er bijvoorbeeld alle belang bij dat u na de oplossing van het conflict nog met elkaar overweg kunt. En de kans dat dat lukt wordt groter als u sámen naar een oplossing zoekt.

Ugchelen (Gelderland)
Door jarenlange ervaring in het internationale bedrijfsleven beschikt Salotte over veel kennis op secretarieel en administratief gebied. Salotte heeft daarnaast veel ervaring in het uitwerken van interviews/geluidsbanden/verhoren (politie) etc.

Apeldoorn (Gelderland)
Al jaren (sinds 1990) geef ik trainingen bij gemeentes, bedrijven etc. op het gebied van notuleren, algemene taalvaardigheden en lever maatwerk. Dit gebeurt zowel incompany als individueel. Ook geef ik NT2 (maatwerk).

Apeldoorn (Gelderland)
Vele jaren ervaring in het notuleren van vergaderingen van gemeenteraden, commissievergaderingen van gemeenteraden, woningbouwverenigingen, patientenverenigingen, etc. Vakkundig, professioneel, betrouwbaar.

Apeldoorn (Gelderland)
voor alle secretariële diensten zowel ter plaatse als op afstand.
Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019