Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Secretaresses in Delft

Secretaresse in Delft nodig?
Met ruim 2.500 aangesloten secretaresses vindt u altijd de secretaresse die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van secretaresses. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de secretaresse met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Delft (Zuid-Holland)
Enthousiast werkzaam als personal assistant en secretaresse voor verschillende ZZP-ers. Ik beschik over uitstekende referenties die ik u op aanvraag kan toesturen. Ik beschik over twee diploma's (WO en HBO). Afgeronde opleidingen: 1. HBO Office Management (Hogeschool Schoevers) Extra behaalde diplomas bij Hogeschool Schoevers: directiesecretaresse, managementassistent, Europees secretaresse, Europees certificaat presenteren, typediploma. 2.WO Bestuurskunde (Universiteit Leiden) # achterstallige administratie wegwerken # opzetten van een archief # opzetten / bijhouden klantenbestand # beantwoorden van de telefoon # schriftelijke communicatie (e-mails, brieven etc.) # sociale media onderhouden en/of accounts aanmaken # schrijven van een draaiboek # assisteren bij een beurs of cursusdag # notuleren # powerpoint presentatie maken # bijhouden van uw website # uitjes organiseren # attenties verzorgen voor uw klant...

Delft (Zuid-Holland)
Mijn naam is Linda Bitzberger-Kloppers en ik heb LJAdvantage opgericht in juni 2010. Ik ben een allround (directie) secretaresse en werk sinds kort als ZZP'er. Mijn uitdaging en drijfveer ligt in het aannemen van korte opdrachten. Mijn doel is om iets goeds neer te zetten in een relatief kort tijdsbestek. Ik ga er voor de volle 100% voor en door mijn ervaring, enthousiasme, positieve instelling en vakkennis kan ik een opdracht tot een succes maken en afronden. Ik kan zelfstandig, maar ook als teamplayer goed functioneren. Verder ben ik pragmatisch ingesteld, analytisch sterk, doelgericht en nieuwsgierig. Tevens is de Engelse en Franse taal geen enkel probleem. Beide talen spreek ik vloeiend. Kortom: LJAdvantage is uw voordeel in zakelijke dienstverlening!

Delft (Zuid-Holland)
Graag wil ik in aanmerking komen voor het redigeren, corrigeren, uitwerken van artikelen, papers, aanvragen etc. Mijn achtergrond: laatste 10 jaar werkzaam geweest als secretaresse/management assistent van 6 lectoren (onderzoeksdeel van HBO-opleiding). Daar had ik heel veel te maken met het redigeren en corrigeren van boekwerken, papers, lectoraatsaanvragen, projecten etc. Mijn voorkeur gaat uit naar werken vanuit mijn thuiskantoor. Echter: op locatie is een optie.

Delft (Zuid-Holland)
VDVS is dé oplossing als uw organisatie secretariële ondersteuning nodig heeft op welk niveau dan ook. Bij bijvoorbeeld pieken in de werkzaamheden, bij taken waar u zelf niet aan toe komt, of bij ziekte, zwangerschapsverlof of vakantie van uw personal assistant/(directie)secretaresse. Ook kan ik u van dienst zijn bij een reorganisatie, bij het opzetten of herinrichten van uw secretariaat of uw archief.

Delft (Zuid-Holland)
Wij zijn een allround secretariaatservicebureau. Wij zetten onze expertise in om ook uw organisatie de meest optimale secretariële ondersteuning te bieden. In overleg kunnen op verzoek van de opdrachtgever ook andere taken worden overgenomen, dat wil zeggen alles wat u van een goede management assistente mag verwachten. Kortom, een "Manus van Alles" en rechterhand op HBO/WO- niveau.

Delft (Zuid-Holland)
administratieve dienstverlening voor zzp-ers en particulieren

Delft (Zuid-Holland)
Zakelijk assistent op afroepPopulaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019