Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Secretaresses in Deventer

Secretaresse in Deventer nodig?
Met ruim 2.500 aangesloten secretaresses vindt u altijd de secretaresse die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van secretaresses. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de secretaresse met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Deventer (Overijssel)
Misschien bent u ook wel altijd aan het rennen van de ene klus naar de andere, heeft u eigenlijk geen tijd om uw website bij te houden, maakt u de facturen tussen de bedrijven door en verstuurt u die spoedoffertes of langverwachte rapporten dan toch maar met hier en daar een foutje. Iedere ondernemer herkent de administratieve rompslomp die nu eenmaal hoort bij een eigen bedrijf. En omdat u al die bijzaken nu zelf moet doen, ziet u uw kostbare tijd wegglippen. Shift F7 richt zich op deze drukbezette ondernemers om al die zaken op te pakken en te regelen, zodat u meer tijd hebt voor het echte werk. Vrijwel alles kan geregeld worden via e-mail en internet. Wie is Shift F7? Ik ben Jeanine Kremers-Verhoeven, opgegroeid in een ondernemersgezin en de kracht achter Shift F7. Mijn jarenlange ervaring als (project)secretaresse heb ik onder andere opgedaan bij een gerenommeerd organisatieadviesbureau en een gezondheidsadviescentrum. In me...

Deventer (Overijssel)
Secretarieel, Project management buro Ik bied diensten aan op secretarieel, projectmanagement ondersteunend niveau zoals: - compleet Virtual Office overnemen, gehele secretariaat voeren - telefonische bereikbaarheid overnemen van klant - agendabeheer, en afspraken maken en bevestigen, eventueel hotelboekingen, locaties, vluchten e.d. regelen - mailingen, facturen verzorgen , brieven verwerken, adresbestanden opzetten - geheel administratief ondersteunen bij specifieke projecten - organiseren en ontwikkelen van seminar/congres/bijeenkomst/workshop, gehele traject en als gastvrouw optreden.

Deventer (Overijssel)
8 jaar ervaring als (directie)secretaresse o.a. bij Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Financiën, Engineersbureau Lummus Crest en Cebeco Handelsraad. Alle voorkomende secretariële handelingen verricht. Momenteel onderzoeker/interviewer voor de universiteit van Maastricht.

Deventer (Overijssel)
Boonstoppel Management Support is gespecialiseerd in secretariele ondersteuning en neemt op een deskundige wijze en met de nodige ervaring de werkzaamheden van uw vaste secretaresse / assistent(e) waar op de momenten dat u dat nodig heeft.

Deventer (Overijssel)
Expert op het gebied van secretaresse werkzaamheden, managementassistente en officemanager
Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023