Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Secretaresses in Helmond

Secretaresse in Helmond nodig?
Met ruim 2.500 aangesloten secretaresses vindt u altijd de secretaresse die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van secretaresses. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de secretaresse met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Helmond (Noord-Brabant)
Het dienstenpakket van Calculus Office Support is uitgebreid. Als uw personal assistent sta ik garant voor een efficiënte organisatie, beheer en uitvoering. Tijdelijk, structureel of periodiek. Flexibel inzetbaar precies wanneer u dat nodig heeft. Ik werk op afstand vanuit mijn eigen kantoor of op uw locatie. Samen met u zoek ik graag naar de beste oplossing voor het werk dat gedaan moet worden. Op basis van een heldere offerte en/of opdrachtbevestiging. Zodat duidelijk is waar u op kunt rekenen. Het juridisch secretariaat is mijn specialiteit. Met ruim 12 jaar ervaring snap ik precies welke ondersteuning een advocaat nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het klaarmaken van processtukken, uitwerken van dictaten, voorbereiden van vergaderingen en onderhouden van contacten. Ik bied u ondersteuning op maat.Tijdelijk, bijvoorbeeld om achterstanden weg te werken, periodiek of structureel. Zo blijft uw service aan uw cliënten optimaal. ...

Helmond (Noord-Brabant)
Heeft u wel eens handen tekort en/of te weinig tijd? Wellicht kunt u werkzaamheden uitbesteden aan Tekst Company. U kunt bij Tekst Company terecht voor o.a.: * Copywriting * Transcripties * Invoer en onderhoud van klant- & relatiegegevens * Verrijking van klant- & relatiegegevens * Response management * Data Entry (numeriek & alfa-numeriek) * Datacleaning * Ledenadministratie * Telefonische werkzaamheden * Tekstverwerking en -opmaak Voor een vrijblijvende passende offerte kunt u altijd contact opnemen!

Helmond (Noord-Brabant)
Sinds 4 jaar woon ik samen met mijn gezin in Hong Kong. Het vinden van een passende baan in Hong Kong is praktisch helaas onmogelijk. Om toch een beetje bezig te blijven, vind ik het leuk om regelmatig secretariële klussen te doen. Voor mijn volledige profiel, verwijs ik graag naar mijn LinkedIn-pagina: https://www.linkedin.com/profile/view?id=56312619&trk=hp-identity-name. Ik ben betrouwbaar en flexibel en mijn taalvaardigheid is van hoog niveau.

Helmond (Noord-Brabant)
Secretariële ondersteuning in de ruimste zin van het woord. Administratie. Veel ervaring in het notuleren van vergaderingen. Voorbereiden en vastleggen van notulen voor ondernemingsraad. Veel ervaring in de gezondheidszorg. Ervaring: ruim 10 jaar. Hoge typevaardigheid van ongeveer 370 aanslagen per minuut. Flexibel in werktijden. Werk zowel vanuit huis als op een werkplek in uw bedrijf.

Helmond (Noord-Brabant)
Isa is een backofficekantoor met onder andere secretariaat diensten. Omdat er diverse medewerkers zijn is uw secretariaat altijd aanwezig. In overleg zijn bijna alle werkzaamheden mogelijk.

Helmond (Noord-Brabant)

Helmond (Noord-Brabant)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023