Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Professionals in Westland

Professional in Westland nodig?
Met ruim 50.000 aangesloten professionals vindt u altijd de professional die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van professionals. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de professional met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

De Lier (Zuid-Holland) - vakgebied Bedrijfstraining
Innovation WEB helpt uw bedrijf en uw mensen vernieuwen door middel van: trainingen, life coaching, DISC-profilering en verandertrajecten. Specialisaties: Leidinggevenden trainen in het ontwikkelen van strategie, cultuur en structuur binnen de organisatie InCompany trainingen over: leidinggeven, teamvorming, teambuilding, communicatie, DISC profilering, talentontwikkeling, samenwerking en conflicthantering. Life Coaching trajecten voor particulieren en bedrijven Begeleiding bij verandertrajecten Het omzetten van uw droom in actie

De Lier (Zuid-Holland) - vakgebied Coaching
Innovation WEB helpt uw bedrijf en uw mensen vernieuwen door middel van: trainingen, life coaching, DISC-profilering en verandertrajecten. Specialisaties: Leidinggevenden trainen in het ontwikkelen van strategie, cultuur en structuur binnen de organisatie InCompany trainingen over: leidinggeven, teamvorming, teambuilding, communicatie, DISC profilering, talentontwikkeling, samenwerking en conflicthantering. Life Coaching trajecten voor particulieren en bedrijven Begeleiding bij verandertrajecten Het omzetten van uw droom in actie

Honselersdijk (Zuid-Holland) - vakgebied Tekst-vertaling
Een tekst met taalfouten komt onprofessioneel over. Om verzekerd te zijn van foutloos geschreven teksten kunt u uw website, (nieuws)brieven en andere mailings door mij laten nakijken en corrigeren op: - spelling (zijn de woorden goed geschreven); - grammatica (zijn de taalregels goed toegepast); - typefouten; - interpunctie (punten, komma's, dubbele punten, aanhalingstekens enz.). Tevens geef ik tips en adviezen m.b.t. de leesbaarheid van uw tekst (loopt de zin lekker, zijn de zinnen niet te lang).

Monster (Zuid-Holland) - vakgebied Financieel
CijferMeester Mario Westveer werkt vanuit een klein kantoor aan huis in Monster. Wij verzorgen voor u de gehele administratie, alle fiscale aangiften, de jaarcijfers, de jaarrekening en wij zijn tevens uw business partner. Wij denken mee en adviseren om uw (groei) ambities waar te maken . Persoonlijk contact, kleinschalig, kundig, betrouwbaar en betaalbaar zijn waarden die bij ons hoog in het vaandel staan. Herkent u zich daarin neem dan gerust contact met ons op.

's-Gravenzande (Zuid-Holland) - vakgebied Coaching
Ik richt me met Yvonne Vermeer Training & Coaching op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarbij ga ik uit van kwaliteiten en mogelijkheden. Ik geloof dat elk mens een groot potentieel aan mogelijkheden heeft, die, om allerlei redenen niet altijd (h)erkend en benut wordt. Het is mijn kracht om mensen meer gebruik te laten maken van hun potentieel. Centraal staat verbinding; met zichzelf, met elkaar en/of met de organisatie waarin men werkt.

Wateringen (Zuid-Holland) - vakgebied Secretarieel
De hoofdactiveit van mijn bedrijf speelt zich af in de zakelijke dienstverlening. Zoals schoonmaakonderhoud, glasbewassing, huismeesterdienst. Daarnaast zend ik mezelf (en een collega) regelmatig uit voor div. secretariele werkzaamheden. Ik heb ruime secreatariele ervaring opgedaan in sportclubs, businessclubs, de rotaryclub en voor mijn vroegere werkgever. Ik werk vanuit Wateringen (Westland) en beschik over mijn eigen kantoor en werkplekken.

Monster (Zuid-Holland) - vakgebied Bedrijfstraining
Het geven van communicatie trainingen: - klantgerichte en klantvriendelijke communicatie - Teamrollen Belbin - Roos van Leary - Transactionele analyse - Presentatietechnieken - Rollenspellen - Maatwerk Advies en personal coaching - prioriteiten stellen (zakelijk en privé) - Accuratesse en netheid - Orde (her)stellen in administratie en archieven Vakgebied informatie voorziening - Archieven - Digitalisering - Promotie

De Lier (Zuid-Holland) - vakgebied Financieel
Ik ben Rajesh Sommandas, zelfstandig ondernemer. Op 1 januari 2007 ben ik mijn accountantskantoor gestart. Hiervoor heb ik circa 7 jaar bij een accountantskantoor in Den Haag gewerkt met circa 30 medewerkers. Onze dienstverlening betreft o.a.: jaarrekeningen, (salaris) administratie, fiscale aangiften, startersbegeleiding, accountantsverklaringen en advies. Tevens verrichten wij interimwerkzaamheden op financieel gebied.

De Lier (Zuid-Holland) - vakgebied Secretarieel
Met SK Solutions zorg ik ervoor dat kleine ondernemers en Zzp'ers die geen secretaresse kunnen veroorloven deze ook niet nodig hebben. Ik help de ondernemer met alle rand taken waardoor hij zich kan focussen op zijn hoofdtaken en dus zakelijk nog succesvoller wordt. Ik beschouw zijn bedrijf als het mijne en stel dus hoge eisen aan mijzelf. Met Sharon als assistent wordt u een betere ondernemer dan dat u al bent.

Wateringen (Zuid-Holland) - vakgebied Financieel
Geen idee hoe u uw administratie bij moet houden, of heeft u hier simpelweg geen tijd voor? U bent een kleine ondernemer die zich niet bezig wilt houden met uw boekhouding, wel een inzicht wilt hebben in uw kosten/opbrengsten en tegelijk niet teveel wilt betalen om dit te laten verzorgen. Dan bent u bij Basic Boekhouding aan het juiste adres! Uw complete administratie verzorgt vanaf: 25 euro per uur!

's-Gravenzande (Zuid-Holland) - vakgebied Tekst-vertaling
Ik combineer mijn parttime baan als P&O-adviseur bij een grote zorginstelling met freelance werkzaamheden als tekstschrijver en journalist. Ik heb ruim 9 jaar ervaring als bedrijfsjournalist in zowel de zakelijke wereld als de zorgsector. Sinds 2008 ben ik actief als webreporter voor een regionaal weekblad. Specialiteiten: human interest, persberichten, nieuwsbrieven.

's-Gravenzande (Zuid-Holland) - vakgebied Secretarieel
Na ruim 20 jaar ervaring te hebben opgedaan als administratief/secretarieel medewerker ben ik sinds kort freelance voor mezelf begonnen. Ik ben inzetbaar voor alle mogelijk secretariele en administratieve werkzaamheden. Verder heb ik ervaring met congresorganisatie, complex agendabeheer, notuleren m.b.v. opname, transcripties etc. Kortom ik ben breed inzetbaar.

Wateringen (Zuid-Holland) - vakgebied Netwerk-systeembeheer
ICT is de ruggegraat van elke organisatie. Zo een belangrijk bedrijfsonderdeel moet gewoon goed geregeld zijn en daar zorgen wij voor. Wij bij informatel Services vinden het belangrijk dat klanten de juiste keuzes maken op het gebied van hun ICT. Of het nu gaat om grote of kleine organisaties. Daarom denken we graag mee om een goed en eerlijk advies te geven.

Wateringen (Zuid-Holland) - vakgebied Financieel
Wij zijn een allround administratie kantoor dat staat voor Omdenken in Administratie. Dit wil zeggen dat wij zoveel mogelijk efficiëntie willen behalen in de boekingen door een hoge automatiseringsgraad en dus tijd hebben voor jou als ondernemer. Wij staan met raad en daad klaar op boekhoudkundig en fiscaal gebied, ook buiten de reguliere kantooruren!

Monster (Zuid-Holland) - vakgebied Website-apps
Een website programmeurs bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van website met behulp van php, javascript, css, html, seo vriendelijke bacing. Verder kunnen wij een layout maken geheel naar eigen wens. Voor alle mogelijkheden of vragen kunt u ook een email sturen naar het onderstaande email adres danny@kaboemprogrammeurs.nl

De Lier (Zuid-Holland) - vakgebied Mediation
De mediation betreft een financieel (echt)scheidingsadvies en de financieel echtscheidingsadviseur is ingeschreven bij RFEA. Bij scheiding of beeindiging samenleving moet in relatief korte tijd een groot aantal fianciele en fiscale beslissingen genomen worden. Het advies en de begeleiding van een deskundige is dan meer dan welkom.

Honselersdijk (Zuid-Holland) - vakgebied Coaching
BURO Vijverberg is gespecialiseerd en gecertificeerd in loopbaancoaching en verzorgt op maat gemaakte incompany trainingen. Ik help werkgevers en werknemers bij: Het (terug)vinden van werkgeluk Verbeteren van (werk)prestaties Verlagen van stressniveau Verbeteren van sollicitatievaardigheden Het vinden van een passende baan

's-Gravenzande (Zuid-Holland) - vakgebied Secretarieel
TvD - Office Management Support is een bedrijfsondersteunend bureau gespecialiseerd in secretariele werkzaamheden. Hieronder kunt u verstaan: - Het uitwerken van diverse bestanden in office (word, excel e.d.) - Plannen van vergaderingen - Organiseren van (bedrijfs)uitjes - Diverse andere secretariele werkzaamheden

De Lier (Zuid-Holland) - vakgebied Financieel
Registeraccountant met brede ervaring op het gebied van financial audit, accounting en advisory. Branches - Agri- en hortibusiness - Vastgoed - Omroepen Additionele specialisaties - Verslagggeving waaronder IFRS en US GAAP ingerefereerd - Bijzondere controleopdrachten - Fusies en splitsingen - IT

's-Gravenzande (Zuid-Holland) - vakgebied Website-apps
RB Creations is een bedrijf met ervaring en een behoorlijk netwerk. Steeds meer klanten / bedrijven oriënteren zich via het internet, waardoor ook jouw digitale visitekaartje een belangrijke rol heeft gekregen. RB Creations biedt je een op maat service aan om je hierin in alle gemakken te voorzien.

Monster (Zuid-Holland) - vakgebied Website-apps
Venix.NET houdt zich bezig met Informatiebeveiliging, web development, database development en app development. Certificeringen: CISSP, CEHv6 en een aantal MCTS certificaten. Tevens is Venix.NET gespecialiseerd in indexeer- en zoekmachines zoals Lucene.NET en SQL Server Full Text Search.

's-Gravenzande (Zuid-Holland) - vakgebied Financieel
Het bijhouden van administraties-belastingaangiften Het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen, Ik werk ook als vrijwilliger bij de FNV-belasting en advies service.Op het gebied van administratieve en belastings zaken heb ik 15 jaar ervaring, en groot netwerk van deskundigen.

De Lier (Zuid-Holland) - vakgebied Financieel
Wij zijn gevestigd in het Westland en werken voor vaste, scherpe en vooraf afgesproken prijzen. Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland, dus de afstand is voor ons geen probleem! Naast de vaste vakgebieden is ook het maken van een liquiditeitenbegroting onze specialiteit.

's-Gravenzande (Zuid-Holland) - vakgebied Marketing-communicatie
Onze missie is om ondernemers bewust te maken van hun onderscheidende positie op de markt. Door adviezen en trainingen geven wij ondernemers ondersteuning en inzicht. Door duidelijkheid over wat jouw bedrijf uniek maakt, ga je met een sterker verhaal de markt op.

Honselersdijk (Zuid-Holland) - vakgebied Marketing-communicatie
TamTam Communicatie is er om jou en je bedrijf werk uit handen te nemen. Denk aan het optimaliseren van je website (webredactie, SEO, social media, nieuwsbrieven, etc) en aan het schrijven van teksten voor diverse communicatie-uitingen.

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024