Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Systeembeheerders in Gelderland

Systeembeheerder in Gelderland nodig?
Met ruim 700 aangesloten systeembeheerders vindt u altijd de systeembeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van systeembeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de systeembeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Ewijk (Gelderland)
*** Ontzorging op ICT gebied *** 1 adres voor al uw ICT zaken. Advies op maat, gericht naar uw wensen en behoeften. Focus op uw business. Wij nemen uw ICT-zorg over, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Specialisaties: - Servicedesk ondersteuning: 1e, 2e en 3e lijns - Managed services - Hosting services (eigen datacenter capaciteit) - Cloud computing - Online monitoring 24x7 - Online security - Online backup - VPN koppelingen (kantoor en thuiswerkers) - Update services - Levering producten (hard-, software, internetdiensten, business software Unit4 Multivers, Vertineo en Mamut) - Website development - Glasvezel aanleg en beheer - Netwerk infrastructuur ontwerp, levering en beheer - Migratietrajecten - Fysieke verhuizingen - VoIP / IPPBX / SIP telefonie - Bekabeling: UTP, Fiber, electra, toegangscontrole, beveiliging Ondersteuning bij opvang van onder- en overcapaciteit met een I...

Oosterbeek (Gelderland)
QCS is een kleinschalig, maar dynamisch bedrijf dat al sinds 1996 staat voor betaalbare IT oplossingen en heldere communicatie! Sinds 2005 zijn wij gevestigd in Oosterbeek. Wij richten ons voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf, maar worden ook regelmatig door andere IT bedrijven ingehuurd. Ons werkgebied betreft heel Nederland. Onze dienstverlening bestaat uit: VoIP telefonie oplossingen incl. GSM integratie Cloud diensten als Office 365, Microsoft365, Cloud Backup, Azure en hosting Implementeren & aanleggen van netwerken (bedraad & Wifi) Point-to-Point straal verbindingen Advisering & levering van hard- en software Installatie & levering van internetaansluitingen (koper, draadloos en glasvezel) Diverse netwerkkoppelingen (VPN) Onderhoud van netwerken, computers en servers Ondersteuning van medewerkers

Ede (Gelderland)
Een informeel maar vakkundig bedrijf dat zich richt op kleine bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om systeembeheer of uw bedrijf representatief op het internet aanbieden, TCQ helpt uw bedrijf daarin. De kracht van TCQ is kleinschaligheid. Geen dure oplossingen die nauwelijks passen bij uw bedrijfsomgeving, maar oplossingen die passen bij uw bedrijf en budget. Veel ICT dienstverleners zijn preferred partner van grote merken en verliezen daardoor hun onpartijdigheid, wat vaak leidt tot een ICT infrastructuur die te groot en duur is qua aanschaf en support. Gespecialiseerd in systeembeheer van kleine tot middelgrote Windows omgevingen, netwerkbeheer en applicatie support, neemt TCQ de hele IT infrastructuur voor zijn rekening; server, netwerk, desktop pc en laptop.

Zevenaar (Gelderland)
Tijdswinst door kennis en vaardigheden! Efficiënt werken met elk computerprogramma! Maatwerk computeropleidingen! Dat is onze missie!Welke opleidingen?Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, SharePoint, enz. Daarnaast verzorgen wij workshops voor ondernemers zoals "Efficiënt werken met de iPad" en "Het verhaal van de held". Door onze unieke aanpak en uitvoerige intake zorgen wij voor een juiste maatwerk opleiding. Ga direct naar het cursusaanbod om een overzicht van alle cursussen en trainingen te zien. Cursussen kunnen "Incompany" of in onze opleidingsruimten in Duiven, Zevenaar, Doetinchem, Arnhem of Nijmegen plaatsvinden

Ede (Gelderland)
In het onderwijs heb ik lerende docenten en startende docenten begeleid. Ook vastlopende medewerkers heb ik inzichten gegeven hoe zij zelf de juiste weg kunnen vinden. Verder zet ik mijn expertise in om leermiddelen te ontwikkelen. Hierbij is mijn uitgangspunt de doelgroep en de leerdoelen. Om hier de juiste leerinterventies en didactiek op toe te passen is telkens een nieuwe uitdaging. Het mechanisme van leren staat voor mij altijd voorop en daarna komt pas het middel. Mensen inspireren en motiveren om nieuwe kennis en ervaringen op te doen is een andere passie voor mij. Deze vind ik terug door het geven van diverse trainingen.

Groenlo (Gelderland)
ICT ondersteuning en consultancy. Alles van werkplek-, server- en netwerkbeheer in midden en kleinbedrijf en (draadloze) netwerk en internetverbindingen. Minder bekend met zeer complexe netwerkomgevingen. Verkoop en levering van ICT apparatuur (PC's, laptops, printers, netwerkapparatuur, enz.). Ontwikkeling en aanpassing van websites, CSS-style, database. Zowel bestaande CMS-systemen als bouw van eigen. Werk bij voorkeur met programmeertaal PHP en MySQL-databases. (Nog) weinig ervaring met webshops. Dienstverlening als hierboven beschreven voor zowel partculier als midden- en kleinbedrijf.

Wageningen (Gelderland)
Als free-lance journalist heb ik ervaring met het schrijven van artikelen, interviews en recensies voor diverse dagbladen: o.a. NRC-Handelsblad en Trouw. In de IT en de financiële wereld heb ik bijna 10 jaar ervaring opgedaan met het schrijven van handleidingen, trainingen, en artikelen voor het bedrijfsblad. Tevens werk ik nu als textueel scriptiebegeleider voor afstuderende studenten HBO / WO. Ook zijn er enkele reisgidsen door mij geschreven voor de ANWB. (Wales, Lake District, Yorkshire Dales) Daarnaast schreef ik jarenlang een schaakcolumn voor een weekblad in Friesland.

Culemborg (Gelderland)
App ontwikkelen voor smartphone of tablet? Het tijdperk van mobiel internet is definitief aangebroken. Het aantal gebruikers van smartphones en tablets stijgt explosief. Steeds meer bedrijven laten dan ook een app ontwikkelen. Een app is dé tool van dit moment om uw huidige én nieuwe klanten aan u te binden! Sinds het begin van de doorbraak van mobiel internet verwerft Mobile Movement zich als app developer een prominente plek in deze bruisende markt. Wij ontwikkelen apps voor alle populaire in omloop zijnde smartphones en tablets.

Tiel (Gelderland)
EBComputers Tiel is een klein bedrijf wat zich richt op zowel consument als zakelijke klanten (mkb). Wat wij doen is onder andere verkoop van notebooks en computers op maat. professioneel netwerk aanleg (draadloos en bekabeld). maandelijkse controle van uw Computers. Online backupdiensten Webhosting Hulp op afstand. Wij worden op het moment uitgeroepen als specialist op het gebied van laptop / notebook / netbook reparaties. Dit betreft alle merken HP, Acer, Asus, Fujitsu siemens, Toshiba, MSI, Packard Bell, Compaq, lenovo, enz...

Ede (Gelderland)
XOIP is de pionier van slimme telecommunicatie. De naam staat voor "alles over IP" en geeft onze visie goed weer: of het nu gaat om telefonie, voicemail, fax of SMS, traditionele telecom oplossingen worden eenvoudiger en goedkoper in combinatie met internet en e-mail. Zestien jaar geleden hebben wij deze visie populair gemaakt in Nederland en België als de eerste grote provider van fax & voice naar e-maildiensten. Wij doen dit vandaag de dag nog steeds met slimme en handige online telecommunicatiediensten beschikbaar voor iedereen.

Ede (Gelderland)
Benieuwd naar de mogelijkheden van morgen? Wij in ieder geval wel. Internet is de belangrijkste spil tussen nu en de toekomst. Daar speelt iXL hosting handig op in. Onze hostingservice leeft. Het enige dat er niet dagelijks aan verandert is zijn betrouwbare kwaliteit. Actualiteit, ontwikkeling en persoonlijke service. Oftewel, het hart van ons bedrijf. Hiermee stellen wij u in staat om met de snelle ontwikkelingen in de wereld van het internet mee te groeien. U hoeft de kans alleen nog maar te grijpen.

Millingen aan de Rijn (Gelderland)
Hube?rt Bijsterveld is een informatiemanager met brede ervaringen in het managen van ICT-afdelingen en projecten in de gezondheidzorg, bibliotheken en energiesector. Hij adviseert bedrijven op het gebied van technologie en kennismanagement en is een specialist in business-IT alignment. In november 2007 heeft hij zijn eigen bedrijf opgericht dat bedrijven adviseert in informatievoorziening, kennisdeling en processturing in combinatie van het inzetten van moderne technologie.

Nijmegen (Gelderland)
iBasic is een professionele websitedeveloper opgericht in Nijmegen. Of het nu gaat om een bedrijf dat pas gestart is of om een bedrijf dat al een aantal jaren op de markt opereert, onze websites zijn voor ieder bedrijf geschikt. Daarnaast helpen wij u graag met het ontwikkelen van huisstijlen, visitekaartjes en logo's, Samen met u kijken we graag wat het geschiktst is voor uw bedrijf om zo succesvol de eerste stappen te zetten op de digitale snelweg.

Tiel (Gelderland)
Al 11 jaar een computerbedrijf wat zich speciaal toelegt op particulieren en het midden en kleinbedrijf,Wij bieden o.a: Op maat assemblage , reparatie en verkoop van computersystemen. Online (Cloud) services : Office 365 , Remote Systeembeheer , Webhosting en Online Backup *Netwerkoplossingen *Onderhoud van netwerken *Consultancy en implementatie *Domeinregistratie inclusief ontwerp websites. *Maar ook support in alle vormen.

Apeldoorn (Gelderland)
Na 15 jaar ICT als hobby te hebben gehad ben ik 10 jaar computermonteur geweest. 'Field service engineer' in het jargon. Ik heb mij bekwaamd in het oplossen van alle mogelijke storingen op het gebied van hard- en software. Te denken valt aan virusbestrijding, back-up strategieën, reparaties, netwerkaanleg, camerabewaking via internet, trage PC, vastlopers etc. Ik ben in de regel binnen 24 uur bij u en kan vrijwel elke probleem oplossen.

Ewijk (Gelderland)
ATALIO richt zich op de IT ondersteuning van bedrijfsprocessen. En is gespecialiseerd in de bedrijfsprocessen rondom Research and Development (R&D) Envirnomental Health and Safety (EH&S). Specifiek met systemen zoals; SAP, IA (IHS) en Product Vision. Tevens werkt ATALIO op het gebied van Internet Applications en hebben de mederwerks meer dan 10 jaar ervaring met de implementatie van CMS en E-commerce systemen, zoals Magento.

Voorst (Gelderland)
AuditConnect ondersteunt uw bedrijf bij het verbeteren van de kwaliteit van uw informatievoorziening. Wij zijn een deskundig, onpartijdig en onafhankelijk audit- en managementkantoor. Wij zijn een bureau dat al gedurende 5 jaar resultaatgericht beoordeelt, adviseert en managementfuncties vervult. Kerncompetenties van AuditConnect zijn auditing en project- en programmamanagement.

Gendringen (Gelderland)
Marly Computers vof zorgt al sinds 2001 ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw automatisering. Voor al uw IT zaken, zoals netwerk, internet, email & mobiele oplosssingen kunt u bij ons terecht. Denk ook aan vervangend systeembeheer bij ziekte / vakantie / interim. Wat kunnen wij voor u betekenen ? Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.

Westervoort (Gelderland)
Levert uw website onvoldoende nieuwe klanten op? Maak dan kennis met de 3 stappen-methode van Webtivity, die erop is gericht is om meer klanten via uw website te krijgen. Stap 1: Analyseren van uw website (Expert Review) Stap 2: Optimaliseren van uw website Stap 3: Continuïteit brengen in uw website Kijk voor meer informatie op www.webtivity.nl.

Hoog-Keppel (Gelderland)
Samenwerkingsverband van datanetwerk specialisten, met hoge mate van specialisatie op netwerk gerelateerde diensten. 7x24 beschikbaarheid voor calamiteiten voor zowel opdrachtnemers als eindgebruikers. Tevens 2e en 3e lijns support voor diverse grote merken als Cisco, 3Com/HP, Juniper etc. Geen verkoop van hardware, wel onafhankelik adviseur.

Aalten (Gelderland)
Voor een complete ICT oplossingen en ondersteuning zodat u zonder zorgen kunt blijven werken. We richten ons op kleine en middelgrote bedrijven, met online werkplekken, netwerken en beheer. Altijd en overal over uw e-mail beschikken en toegang tot uw agenda wanneer u maar wilt! Bij ons bent u volledig ontzorgd wat betreft uw kostbare bestanden.

Beekbergen (Gelderland)
RO-iT levert Documentor, een applicatie voor het geautomatiseerd maken van documenten in Word, waarbij de huisstijlregels worden gewaarborgd. Gebruiksvriendelijke applicatie die het aantal sjablonen minimaliseert zonder verlies van functionaliteit. Zeer veel aanvullende modules beschikbaar die het zakelijke gebruik verder vereenvoudigen.

Hernen (Gelderland)
LITEC is sinds 2001 actief in de ICT dienstverlening. LITEC is gespecialiseerd in SQL Server database beheer en kan u helpen met het beheren en onderhouden van uw servers en werkplekken. Heeft u performance problemen, wilt u advies hebben, of moet er een nieuw ontwerp gemaakt worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ugchelen (Gelderland)
CST Automatisering is een allround ICT dienst verlener. Het leveren van Hardware, Software, detachering, lease, en de aanleg van netwerken en het beheer daarvan behoort tot onze kernactiviteiten. Wij beheren netwerken van 1 tot +/- 250 werkplekken. Ook voor uw consultancy vraagstukken kunt u bij ons terecht.

Warnsveld (Gelderland)
Met meer dan 30 jaar ervaring is er zeer brede kennis aanwezig van de ICT. Van het ontwikkelen van oplossingen, tot het opzetten en beheren van omgevingen Hierbij verzorgen wi tevens opleidingen voor beheerders en gebruikers teneinde de ict zo efficient mogelijk te kunnen gebruiken binnen de organisatie

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019