Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Systeembeheerders in Utrecht

Systeembeheerder in Utrecht nodig?
Met ruim 700 aangesloten systeembeheerders vindt u altijd de systeembeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van systeembeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de systeembeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Amersfoort (Utrecht)
C-ICT Solutions is opgericht in april 2009 om de strijd aan te gaan met veel te dure ICT dienstverleners, de kwaliteit van service levering te verbeteren en te streven naar de nummer één te worden op gebied van klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. C-ICT Solutions is gespecialiseerd in automatisering-oplossingen voor bedrijven. Vooral in deze tijden waarbij het internet voor veel mensen een grotere rol begint te spelen, is het belangrijk op alle mogelijke fronten goed ingericht te zijn. Zowel op het internet als op kantoor is het dan belangrijk om verzekerd te zijn van een overzichtelijk en goed werkend systeem. Nu ook computercriminaliteit de laatste tijd zijn kop opsteekt is het belangrijk uw privé gegevens goed en veilig opgeslagen te hebben. Deze mogen immers niet verloren raken of in verkeerde handen vallen. C-ICT Solutions kan u hierbij helpen, wij kunnen u voorzien van de meest moderne beveiliging...

Utrecht (Utrecht)
OneLine levert praktische business intelligence oplossingen vanuit een heldere visie: u doet waar u goed in bent, omdat wij goed zijn in wat wij doen. Dat klinkt zelfverzekerd, maar het is niet meer dan logisch. U hebt immers verstand van uw markt, uw producten en uw diensten, wij van het inrichten van business intelligence systemen waarmee u nóg succesvoller kunt opereren. OneLine zorgt voor een verhelderend overzicht in de vorm van services, producten en trainingen op maat. Zodat u steeds opnieuw de juiste beslissingen kunt nemen om uw organisatie op koers te houden en uw activiteiten te sturen. Op deze site laten we u kennismaken met onze andere kijk op business intelligence. We presenteren u graag our perspective makes you go forward. Specialisatie in QlikView, SAP BusinessObjects, JasperSoft, Pentaho en Talend. We doen dit vanuit de gedachte de klant te ontzorgen: we leveren licenties, geven trainingen, hosten BI en d...

Mijdrecht (Utrecht)
TONEC is de afkorting van: "Totaal Oplossing Netwerken en Computers" en is een samenwerkingsverband tussen de bedrijven TONEC it, TONEC asp en TONEC voip. Wij bestaan sinds het jaar 2000 en hebben ruime en gedegen kennis en expertise. TONEC is een totaal oplossing voor het MKB en wij leveren onder andere de volgende diensten: TONEC it: - Systeem- en applicatiebeheer; - Installatie en migratie van ICT systemen; - Leveren van hard- en software; - Remote back-up; TONEC asp: - Serverhosting; - Hosted Exchange; - Hosted Sharepoint; - Hosted Fileshare; - Office365 diensten; - Webhosting en domeinnaamregistratie; TONEC voip: - Hosted IP telefonie; - Internet verbindingen. Verder staat TONEC voor: - een professionele organisatie; - No-nonsens cultuur (doen wat we beloven); - Ruime kennis en expertise; - Integere en betrouwbare IT-partner.

Utrecht (Utrecht)
Dutch Application Company is de ontwikkelaar van mobiele toepassingen waarmee uw bedrijfsstrategie wordt versterkt. Wij hebben brede ervaring in bedrijfsprocessen en zorgen niet alleen voor de ontwikkeling van een mooie nieuwe gadget maar voor een mobiele oplossing die waarde aan uw bedrijf toevoegt. De beste oplossing kan een fun-app , een magazine app of soms een interne bedrijfsapplicatie zijn. Naast het sec ontwikkelen van mobiele apps staan wij open voor participatie in grootschalige projecten waarbij een mobiele oplossing wordt gevraagd. Hiervoor kunnen we ook een bijdrage leveren aan het creatieve concept, de marketing en promotiecampagne. De keuze voor HTML5, native iPhone, Android of Blackberry is iets wat als laatste stap aan de orde komt. Meer weten? neem nu contact met ons op.

Breukelen (Utrecht)
iXpertise is een klein, maar ervaren ICT partner, waarbij de persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Wij luisteren naar de klant en richten ons op wat de klant werkelijk wilt en verlangt. Uiteindelijk vertalen we de wensen van de klant naar een gedegen oplossing zonder hen met de techniek te belasten en bieden de gewenste service. Wij bieden iXpertise op het gebied van: Hard- en software bemiddeling Implementaties en migraties van ICT infrastructuur Design ICT infrastructuur Thuiswerken Beveiliging Backup/Restore Dataopslag Daarbij maken wij vooral gebruik van hard- en software van grote A-merken zoals HP, Apple, Microsoft, Citrix, RES Software,VMware, CheckPoint, NetApp, Synology, Safenet, Astaro en Fortinet gerelateerde producten.

Veenendaal (Utrecht)
Ik verzorg coachings- en adviestrajecten. De coachingstrajecten zijn bedoeld om u als individu te versterken in uw dagelijkse werk. De adviestrajecten ondersteunen u om de prestatie van uw organisatie te verbeteren. Dit kan door werkprocessen te optimaliseren, de organisatievorm te veranderen. of een mix van beide. Daarnaast organiseer ik, competentie gerichte opleidingen binnen het hele werkveld van informatisering en automatisering. Mijn werkdomein betreft: Informatie Management (BiSL, ASL) Project Management (Prince 2) Service Management (ISO 20000 en ITIL) Verander Management (de Caluwe en Chris Argyris) Communicatie en Samenwerking De gehele keten; van "vraag" tot en met de "levering"!!!

Amersfoort (Utrecht)
Wij houden ons sinds 2006 bezig met het begeleiden van salesorganisaties om van product driven sales naar value add sales te groeien. Wij werken onder andere met de methodieken van Miller Heiman uit de VS voor het salesproces en Huthwaite (SPIN selling). Door daarnaast de accountmanagers ook middels psychologische instrumenten (o.a. MBTI) inzicht te geven in zichzelf en de de klant bereiken we niet alleen meer succes bij de klant maar ook een blijvende verandering bij de deelnemers. Verandertrajecten kunnen volgens ons pas beklijven als we langer met onze klanten werken. Vandaar dat we graag afspraken maken om minimaal 6 maanden aan boord te blijven. Onze klanten bevinden zich met name in ICT, finance en toeleveranciers voor de zorg.

Amersfoort (Utrecht)
NET-ICT Solutions weet zich sinds 2009 te profileren op de markt als een jong, dynamisch en visionair internetbedrijf. Wij leveren zeer diverse internetdiensten aan zowel bedrijven als particulieren, en hebben hier de afgelopen jaren d.m.v onze ervaring dan ook, een zeer tevreden klantenkring in opgebouwd. Ons scala aan producten is zeer divers, of u nu op zoek bent naar een webdesign, webhosting of misschien naar een systeembeheerder, NET-ICT Solutions is hierbij uw aangewezen partner tot succes. NET-ICT Solutions heeft de afgelopen jaren een team met ervaren en vakbekwame mensen om zich heen gebouwd, hierdoor garanderen wij u hoge kwaliteit diensten tegen zeer scherpe tarieven.

Soest (Utrecht)
Bij AdviseIT is meer dan 15 jaar werkervaring met Windows werkplekken, servers en Linux Systeembeheer aanwezig. Door dagelijks beheer, simulaties en trainingen blijven we op de hoogte van de laatste technieken en wordt onze kennis steeds verder ontwikkeld. Zo kunnen we onze klanten helpen IT ook echt ondersteunend te laten zijn. Tevens bieden wij laagdrempelige Clouddiensten aan zoals: 1. Hosted Exchange (email) 2. Hosted Sharepoint 2010) 3. Cloud harddrive (opslag) 4. Privated Cloud (uw eigen servers in de Cloud in een privé omgeving) Uiteraard kunnen wij uw bedrijf ook van een onafhankelijk advies voorzien en net als voor de dienst beheer, voor een vaste prijs!

Utrecht (Utrecht)
Altijd Aan biedt systeembeheer op maat voor het midden- en kleinbedrijf. Uw automatisering op orde, zodat u kunt doen waar u goed in bent. Heldere communicatie en korte lijnen. De meest praktische oplossing heeft altijd de voorkeur. In overleg maken we keuzes die aan uw wensen voldoen, kostenefficiënt zijn en minimaal onderhoud vergen. Bent u op zoek naar een ervaren beheerder voor uw netwerk, servers en werkplekken? Heeft u een systeembeheerder nodig die ook uw medewerkers kan ondersteunen? Wilt u uw systeem migreren? Of vraagt u zich af of uw automatisering beter kan? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Utrecht (Utrecht)
Quality Networks is een klein bedrijf die gespecialiseerd is in het beheer, implementatie en ontwerp van datanetwerken. Wij richten ons in het bijzonder op de IT branche die extra kennis of capaciteit op het gebied van netwerk en security. Quality Networks heeft de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgedaan met een brede range aan producten van Cisco op het gebied van routing & switching, security en wireless. Wij zijn dan ook Cisco partner en hebben verschillende Cisco certificeringen in huis. Quality Networks is naast Cisco ook gespecialiseerd in producten van Palo Alto, HP, Sonicwall, Juniper en F5.

Amersfoort (Utrecht)
Met meer dan vijftien jaar ervaring begeleidt VEDUCON haar klanten bij het beheren, migreren, en implementeren van Cisco gebaseerde infrastructuren. Naast deze activiteiten, verzorgt VEDUCON ook trainingen bij Cisco Learning (Solution) Partners. Door de brede kennis van ICT (Cisco) oplossingen is VEDUCON in staat om uw projecten succesvol uit te voeren. VEDUCON heeft de meest uiteenlopende projecten verzorgd in diverse omgevingen en heeft Wireless en Network Management als specialisatie. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Utrecht (Utrecht)
Gerard Veenhof is een eenmanszaak gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van persoonlijke of zakelijke websites. Specifiek wordt er gebruik gemaakt van eenvoudige Content Management Systemen. Dit zijn administratieve systemen die het mogelijk maken uw website effectiever, gemakkelijker en breder te beheren. Uw eigen website beheren wordt daarmee een eenvoudige klus. Erg voordelig wanneer u geen grondige kennis heeft van websites bouwen en beheren!

Utrecht (Utrecht)
Voor ieder budget een website op maat. Met TYPO3 of Wordpress als content management systeem kan een goede website gemaakt worden die het doet! Met Rapidweaver kan snel een website gepubliceerd worden voor een beperkt budget. Het is al mogelijk om binnen een dag on-line te zijn. Natuurlijk kunnen er ook adviezen worden gegeven omtrent vindbaarheid door zoekmachines en analyses worden uitgevoerd, zowel technisch als inhoudelijk.

Utrecht (Utrecht)
Workshop to Go is een bedrijf dat faciliteert en daarbij resultaat centraal stelt. We doen dat door slimme technologie clever in te zetten. We zijn een jong bedrijf en toch hebben we gezamenlijk meer dan 100 jaar faciliteerervaring, om dan nog te zwijgen van de ervaring binnen ons netwerk. Wij verzorgen, samen met ons netwerk, ook de Faciliteer Academie, waarbij we mensen opleiden tot facilitators

Bilthoven (Utrecht)
Computers moeten regelmatig doorgesmeerd worden omdat ze anders hun werk niet goed meer kunnen doen. Dit kan door maandelijks een smeerbeurt te doen bij uw computer. U zult merken dat uw computer niet alleen sneller wordt en blijft, maar ook minder vatbaar is voor dreigingen van buitenaf! Een goed onderhouden pc zal veel langer meegaan dan een pc die niet regelmatig een onderhoudsbeurt krijgt.

Nieuwegein (Utrecht)
Digital Profit is een marketing & internetbureau met een focus op het (klein) MKB. Wij zijn sterk op het internet en kijken graag met u naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Wij zijn graag de sparringpartner die net even verder kijken. Met modulaire producten/diensten en een zeer scherpe prijsstelling zijn wij overtuigd dat we voor veel organisaties rendement kunnen behalen...

IJsselstein (Utrecht)
Uitzendconcurrent is gespecialiseerd in de Logistieke/Bouw en schoonmaaksector. Wij leveren uitzendkrachten op zeer korte termijn voor een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. No Cure No Pay. indien een uitzendkracht niet goed bevalt de eerste dag worden er geen kosten in rekening gebracht zo bent u altijd verzekerd van de juiste persoon op de juiste plaats.

Veenendaal (Utrecht)
Comixus Telecommunicatie en Netwerken B.V. is een full-service VoIP dienstverlener, implementatiepartner en hardware leverancier gericht op het MKB en is gevestigd in Veenendaal. Enkele kernactiviteiten van ons zijn; -Voice over IP -Hosted VoIP -Telefooncentrales -Netwerkbeheer -Storingsdiensten -Bekabelingen -WiFi Netwerken

Harmelen (Utrecht)
Alle website zorgen worden je uit handen genomen. Dit doet Murani door het leveren van meerdere webdiensten zoals het ontwerpen en bouwen van websites, het hosten, het onderhouden en optimaliseren van websites. Daarnaast is Murani ook gespecialiseerd in de ontwikkeling voor mobiele systemen. Zo is er één loket voor alle web zorgen.

Zeist (Utrecht)
Web Development en Design. Toepassingen op maat en exclusief ontwerp. Wij bouwen de website die u in gedachten heeft. Ook uw huidige website kunnen wij aanpassen, qua vormgeving, maar ook qua functionaliteit en vindbaarheid op het internet. Tags: HTML, CSS, PHP, SQL, Javascript, jQuery, CMS, Wordpress, Magento, SEO

Veenendaal (Utrecht)
Wij helpen u met het oplossen van uw apple probleem. Hulp bij harware storing (reparatie), data herstel, software problemen (support en ondersteuning), migratie enz. Zie website voor meer toelichting. Alles op Apple gebied.. Ik help u vakkundig en snel. Voor iMac, Macbook, iPhone en iPad

Bilthoven (Utrecht)
Bij Balude kunt u terecht voor al uw netwerk, ICT en telefonievraagstukken zodat u snel internet heeft, telefonisch bereikbaar bent en alle systemen naar behoren werken. Balude levert kwaliteit dienstverlening voor u op maat gemaakt zodat u zich kunt richten op het genereren van omzet.

Baarn (Utrecht)
Desktop-, netwerk en server beheer in een kenmerkende én gewaardeerde aanpak. Voorop staan persoonlijke aandacht en hoog inlevingsvermogen vwb het centrale bedrijfsproces. Zowel Windows (-server) als Apple omgeving. Tevens ervaring in Joomla website beheer.

Utrecht (Utrecht)
Ontwikkelaar van innovatieve software op het vlak van dossier en workflow oplossingen, e-hrm en interactieve portalen. Tevens detachering van specialisten op het vlak van Microsoft software ontwikkeling (o.a. .NET en Sharepoint).

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019