Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Systeembeheerders in Amersfoort

Systeembeheerder in Amersfoort nodig?
Met ruim 700 aangesloten systeembeheerders vindt u altijd de systeembeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van systeembeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de systeembeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Amersfoort (Utrecht)
C-ICT Solutions is opgericht in april 2009 om de strijd aan te gaan met veel te dure ICT dienstverleners, de kwaliteit van service levering te verbeteren en te streven naar de nummer één te worden op gebied van klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. C-ICT Solutions is gespecialiseerd in automatisering-oplossingen voor bedrijven. Vooral in deze tijden waarbij het internet voor veel mensen een grotere rol begint te spelen, is het belangrijk op alle mogelijke fronten goed ingericht te zijn. Zowel op het internet als op kantoor is het dan belangrijk om verzekerd te zijn van een overzichtelijk en goed werkend systeem. Nu ook computercriminaliteit de laatste tijd zijn kop opsteekt is het belangrijk uw privé gegevens goed en veilig opgeslagen te hebben. Deze mogen immers niet verloren raken of in verkeerde handen vallen. C-ICT Solutions kan u hierbij helpen, wij kunnen u voorzien van de meest moderne beveiliging...

Amersfoort (Utrecht)
Wij houden ons sinds 2006 bezig met het begeleiden van salesorganisaties om van product driven sales naar value add sales te groeien. Wij werken onder andere met de methodieken van Miller Heiman uit de VS voor het salesproces en Huthwaite (SPIN selling). Door daarnaast de accountmanagers ook middels psychologische instrumenten (o.a. MBTI) inzicht te geven in zichzelf en de de klant bereiken we niet alleen meer succes bij de klant maar ook een blijvende verandering bij de deelnemers. Verandertrajecten kunnen volgens ons pas beklijven als we langer met onze klanten werken. Vandaar dat we graag afspraken maken om minimaal 6 maanden aan boord te blijven. Onze klanten bevinden zich met name in ICT, finance en toeleveranciers voor de zorg.

Amersfoort (Utrecht)
NET-ICT Solutions weet zich sinds 2009 te profileren op de markt als een jong, dynamisch en visionair internetbedrijf. Wij leveren zeer diverse internetdiensten aan zowel bedrijven als particulieren, en hebben hier de afgelopen jaren d.m.v onze ervaring dan ook, een zeer tevreden klantenkring in opgebouwd. Ons scala aan producten is zeer divers, of u nu op zoek bent naar een webdesign, webhosting of misschien naar een systeembeheerder, NET-ICT Solutions is hierbij uw aangewezen partner tot succes. NET-ICT Solutions heeft de afgelopen jaren een team met ervaren en vakbekwame mensen om zich heen gebouwd, hierdoor garanderen wij u hoge kwaliteit diensten tegen zeer scherpe tarieven.

Amersfoort (Utrecht)
Met meer dan vijftien jaar ervaring begeleidt VEDUCON haar klanten bij het beheren, migreren, en implementeren van Cisco gebaseerde infrastructuren. Naast deze activiteiten, verzorgt VEDUCON ook trainingen bij Cisco Learning (Solution) Partners. Door de brede kennis van ICT (Cisco) oplossingen is VEDUCON in staat om uw projecten succesvol uit te voeren. VEDUCON heeft de meest uiteenlopende projecten verzorgd in diverse omgevingen en heeft Wireless en Network Management als specialisatie. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Amersfoort (Utrecht)
Advies, beheer en projectbegeleiding in ICT

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019