Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Systeembeheerders in Den Haag

Systeembeheerder in Den Haag nodig?
Met ruim 700 aangesloten systeembeheerders vindt u altijd de systeembeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van systeembeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de systeembeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Den Haag (Zuid-Holland)
Wie zijn wij? Informatel is een professionele IT-organisatie met 10 werknemers. We bestaan al sinds 1986 en weten dus waar we het over hebben en wat er allemaal mogelijk is. Wij vinden dat een bedrijf niet kan functioneren zonder goede automatisering en telecommunicatie. ICT is de ruggegraat van elke organisatie. Zo een belangrijk bedrijfsonderdeel moet gewoon goed geregeld zijn en daar zorgen we ook dus voor. Wij onderscheiden ons van veel concurrenten omdat wij het totaalpakket aanbieden. Zo bieden we oplossingen op het gebied van automatisering, communicatie en print/kantoormachines. Uiteraard met goede beheer- en onderhoudsafspraken. Daarnaast installeren we zo goed alles van te voren, zodat het direct gebruiksklaar is. We vinden het belangrijk dat klanten de juiste keuzes maken op het gebied van hun ICT. Of het nu gaat om grote of kleine organisaties. Daarom denken we graag mee om een goed en eerlijk advies te geve...

Den Haag (Zuid-Holland)
FlyingBeeDesign denkt graag met je mee op het gebied van: 1) Webdesign & webdevelopement: FlyingBeeDesign ontwerpt en maakt professionele websites met gebruikersvriendelijk CMS voor het MKB en voor freelance professionals. 2) Interaction design: FlyingBeeDesign ontwerpt gebruikersvriendelijke website interfaces, online software en apps. 3) Grafisch design: FlyingBeeDesign ontwerpt huisstijlen, logo's, visitekaartjes, briefpapier, folders, posters, beurswanden en meer printed media. 4) Online Communicatie: FlyingBeeDesign schrijft teksten voor websites en verzorgt de zoekmachine optimalisatie. 5) Sociale media: FlyingBeeDesign is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van sociale media. Specialties webdesign, webdevelopement, websites met CMS, interaction design, grafisch design, huisstijlontwikkeling, online communicatie, SEO, sociale media, DotNetNuke, DNN

Den Haag (Zuid-Holland)
Giv-IT is een jonge IT organisatie, met een schat aan ervaring. Wij onderscheiden ons keer op keer overduidelijk in de resultaten die wij behalen, deze doelen behalen wij niet alleen maar tezamen met de eindklanten. Of het nu de werkplek in de Cloud is, aanpassingen aan bedrijf kritische software, maatwerkoplossingen of het beheer van complete IT omgevingen, geen uitdaging is ons te gek. Binnen ons credo dragen wij dan ook altijd de volgende termen met ons mee, gezamenlijk, verantwoordelijkheid, resultaatgericht en oplossingsgericht. Immers alles wat wij doen, doen wij gezamenlijk. Hiervoor nemen wij als leverancier onze verantwoordelijkheid en om hier te komen zijn wij resultaatgericht en oplossingsgericht. Onze uitdaging zit hem meer in de complexe zaken waarbij wij als organisatie willen en constant weten te excelleren. Hier heeft u als klant profijt van, maar bovenal u wordt hier blij van!.

Den Haag (Zuid-Holland)
Inzetbaarvoor: Officemanagement Structurering secretariaat Procesaanscherping Verzorgen stap-voor-stap handboeken Teksten (her)schrijven Vertalingen EN-NL en NL-EN Secretariële ondersteuning Financiële administratie Gastvrouw op beursen/evenementen Softwarekennis: MS Office, AccountView, SAP, Exact, Grote Beer, File Maker Pro (database), Oracle, Apro, Corsa, Charibase, Beaufort, ProActis. Talenkennis: Nederlands moedertaal, Engels uitstekend, Frans redelijk, Duits redelijk, Deens matig. Nevenactiviteiten: Gastdocent Schoever opleiding Office Management Utrecht (2011); Lid Stuurgroep/Coördinator Secretariaat Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Den Haag (maart 2011 - heden); Vrijwilliger Ronald McDonaldhuis Den Haag (februari 2011 - heden); Vrijwillig medewerker chatproject "Het Luisterend Oog" van Humanitas (1 april 2009-1 april 2010); Voorzitter en penningmeester VVE (2002-2006).

Den Haag (Zuid-Holland)
PC Detective is gespecialiseerd in netwerkbeveiliging en -toegang daarop. Door het toepassen van beveiligingsapparatuur met continue filtering op virussen, spyware, spam en inbraakpogingen zorgen wij voor een veilige omgeving. Verder realiseren wij door middel van failover xDSL-aansluitingen een altijd en op afstand bereikbare kantooromgeving met veel extra mogelijkheden als het verkrijgen van toegang tot uw gegevens via ons datacenter en zwaar geavanceerde anti-spamoplossingen, met een filteringsbereik van maar liefst 99,95%. PC Detective kan u snel support bieden, ook van afstand. Het is heerlijk werken als uw netwerk goed voor elkaar is. Wij kunnen u daarbij met ons team zeer goed van dienst zijn. Graag vernemen we van u!

Den Haag (Zuid-Holland)
Refresj internetbureau is een onderscheidende alles-bij-1 partij met een persoonlijke aanpak. Gevestigd in een bewegende stad als Den Haag, zijn wij constant up-to-date als het draait om ontwikkelingen op het internet. Wij hebben passie in het werk wat wij doen en zijn graag betrokken! Wij ontwerpen: Logo's, visitekaartjes, webdesign, websites, mobiele websites, flyers, folders, banners, facebook pagina's en andere creatieve uitspattingen. Wij denken mee: Creatieve en technische aanpak, bedrijfsnamen, slogans, domeinnamen, zoekmachine optimalisatie, hosting, services en website lease.

Den Haag (Zuid-Holland)
R-systems is sinds haar oprichting in 2007 uitgegroeid tot een ICT-dienstverlener die u met hoogstaande oplossingen kan ontzorgen. Wij dragen de zorg over uw ICT-omgeving zodat u en uw medewerkers zich volledig kunnen richten op de hoofdactiviteiten. Ons bedrijf bestaat uit zo’n 8 medewerkers,Consultancy netwerkbeheerders systeembeheerder & applicatiebeheerders . U kunt R-systems herkennen aan haar klantgerichtheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. Graag willen wij met u een relatie aangaan voor de lange termijn, op basis van wederzijds vertrouwen en kwaliteit.

Den Haag (Zuid-Holland)
ExactHost is een internationaal toonaangevend webhostingbedrijf. Met vestigingen in Nederland, België en Turkije beschikken wij over ruime ervaring om u van de beste service te voorzien. ExactHost bestaat sinds 2002 en beheert meer dan 25.000 domeinen, 8.000 websites en 500 servers. In de afgelopen tien jaar hebben wij ons ontwikkeld tot experts op hostinggebied. Dit vertaalt zich in de hoogst betrouwbare internetdienstverlening. ExactHost is bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Den Haag (Zuid-Holland)
WIPA is een full-service onderneming die gespecialiseerd is in het aanbieden van cloud gerelateerde diensten. We zijn een expert die ICT simpel en overzichtelijk maakt, en daarnaast zorgt voor veiligheid en duurzaamheid. Via onze diensten waaronder de WIPA-werkplek leveren we al een tal van bedrijven uit verschillende branches en met een verschillende omvang een flexibele en veilige werkomgeving.

Den Haag (Zuid-Holland)
Technische bedrijfskunde & Project Management Professional zijn mijn theoretisch fundament. Daarop heb ik een huis gebouwd vol ervaring met: - Stroomlijnen van bedrijfsprocessen in IT systemen -- customer support -- order to delivery - Software development -- ERP -- e-Commerce -- webapplicaties - Project Management

Den Haag (Zuid-Holland)
Diktio Solutions levert systeem beheer, netwerk beheer en consultancy. Wij kunnen helpen in het realiseren van uw funtionele ICT wensen. Wij denken met u mee en vinden de beste en stabiele oplossingen voor uw wensen. Wij ontwerpen, implementeren, configureren, ondersteunen en beheren uw IT infrastructuur samen met u.

Den Haag (Zuid-Holland)
Daedadesign is een full service internet bureau.

Den Haag (Zuid-Holland)
support en beheer, betaalbaar en betrouwbaarPopulaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019